Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Bjornh

 1. På 4.11.2022 den 18.01 skrev 1369:

  Det er vel en kombinasjon av at klubben ikke har brukt ham, og at erfaringen hans er fra et lavt nivå. Bunnen av 3. divisjon. Selv i år har han ikke stått alle kampene mot topplagene i avdelingen, riktignok de fleste, med bl.a. 10 i sekken i Lyn-matchene.

  Samtidig er det flere unge keepere som har danket ut førstevalgene i Eiiteserien de seinere år, men de har spilt i 2. div. Det gjelder Leopold Wahlstedt i Arendal, Lars Jendal i Arendal også (lån), Magnus Sjøeng på Vålerenga 2.

  Derfor har jeg tidligere lurt på om det er veien å gå også for Ulla. Jeg understreker "lurt på" fordi jeg vet altfor lite om spilleren.

  3. divisjon er vel 3. divisjon uansett hvor eget lag ligger. På et dårlig lag vil det bare være mer å gjøre for keeper 😉

  Forøvrig helt enig i at vi gjerne skulle gitt ham matching på høyere nivå, men det er vel vanskelig å låne ut andre keeperen og stå med tynnere backup, med mindre vi har en tredjekeeper som er omtrent like god.

 2. 13 timer siden skrev hoffisking:

  Tja. Tok en rask liten sjekk i topplokket og for min del ser det "motsatt" ut. Med stor fare for at jeg har glemt mange i farten

  Flem, en av de største av alle. Begeistret med tøffhet og tæl.

  Petur, fantastisk som spillende stopper og definitivt en som begeistret.

  Segerstrøm, min personlige favoritt til beste stopper vi har hatt.

  Og mer nylig, Skjønsberg for personen og lederskikkelsen. Samt Hanche som var en flem i mindre skikkelse men med ordentlig ballbehandling.

  Blant spissene er det selvsagt mange gode, men som begeistret.... Nannskog og Veigar så klart, Boli, kanskje en Belsvik som notorisk målscorer og Fredrik Gærdeman som en tidlig helt. 

  IAO!

  Offensivt var det lett å elske Alanzinho! Kjeksen vi hadde på samme tid, og heller ikke glemme Somen på høyrekant som elget fra de fleste 

 3. 23 timer siden skrev odd:

  Hvis de har fått beskjed om å ikke presse må Gift ta det med Bohinen, ikke presse alene. Det ødelegger for planen de andre følger. Skal spillerne justere det selv underveis, er det nok ikke Gift som er den som skal bestemme en endring.

  Hva som var planen i går er vanskelig å si..

  Blir nesten som å si at han ikke skal score.. Vi trenger spisser som blir forbanna når det ikke skapes sjanser som de kan omsette til mål, ikke som er fornøyde med 0-0 kamper!

 4. Tap i morgen vil være kjipt, men uavgjort skal holde lenge. Da har vi fortsatt 5 poeng ned til neste lag, men tre i stedet for fire runder igjen å spille.

  Seier, 7-8 poeng margin og i praksis sikret 2-plass er selvfølgelig best!

 5. 1 time siden skrev odd:

  Pleier ikke å legge ut før etter runden, men den Start-seieren...

  I morgen gir bookmakerne oss nesten 50% sjanse for å vinne, og med den sannsnyligheten er vi her...

  2109038013_2022-10-09171437.thumb.jpg.d4b312bdac38858b4a1308447818b378.jpg

  Endrer jeg til seier i morgen, skriver vi 99%, med Sandnes Ulf som nærmeste utfordrer.

  Skeid seieren.. Hyggelig bombe for oss, særlig hvis gutta gjør jobben i morgen. Tipper det var bra for oss at Brann tapte sist runde, tror de vil være ekstra skjerpet de neste kampene nå.

 6. Må korrigere deg litt her. Azemi vet godt hvor målet står; rundt keeperen! Skyter han rett på keeper så hadde ballen gått fint i mål om bare disse hersens keeperen kunne dukket eller flyttet på seg når han skyter..

 7. 1 time siden skrev SuperDungeonMaster:

  Sterke første 15. Eneste som bekymrer meg noe, er at de ser farlige ut på dødball. Men jeg liker at jeg skimter hakket mer presisjon i siste tredel enn jeg har sett tidligere i sesongen. 

  NRK ser også en plan. Til de som disser Ingo; tror ikke Ingo mener det er feil å snakke om problemer, men at det blir feil om man kun ser det negative...

  Stabæk med en klar plan om å spille seg gjennom første pressledd hos bortelaget, og etter det skal ballen enten raskt i bakrom eller ut på en av vingbackene. Til nå har det fungert bra, og hjemmelaget har vært nærmest scoring på Nadderud.

   

 8. 1 time siden skrev kuk:

  For en fantastisk gjennomført match. En ting er å vinne 4-0, men det aller viktigste er å se prestasjonen kampen igjennom. Den beste kampen på år og dag! Endelig! 

  De vant 4-0 de også, men hadde tross alt hjemmebanefordel. Anser derfor vår prestasjon som bedre, blir nok Kjønø Man U. jakter på neste gang de skal ha norsk trener 😅

×
×
 • Create New...