Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Bjornh

 1. 5 minutter siden skrev sexxes:

  Er vel ganske normal målforskjell det. Vunnet med et og to mål, og tapt med et mål. Så ingenting der som sier de har fått skikkelig juling, i såfall må de selv ha gitt noen juling også. Det er selvsagt mulig.

  Tips, ett lag som ofte spiller i variasjoner av blåfarger 😉

 2. Puh, det holdt med å putte ett på overtid..

  Nå skal det mye til at ikke Sogndal og KIL mistet kontakt med oss for godt. Det er vel lov å håpe/forvente at Brann fortsetter rekken sin uten tap denne sesongen, så passerer vi Ranheim denne runden.

  Så langt virket det som et veldig bra trenebytte, håpe Grålars fortsetter som han startet. 

 3. Må korrigere deg litt her. Azemi vet godt hvor målet står; rundt keeperen! Skyter han rett på keeper så hadde ballen gått fint i mål om bare disse hersens keeperen kunne dukket eller flyttet på seg når han skyter..

 4. Mikkelsen i KBH har jo tydelig vist at det er få garantier. Kan ikke se at noen trener som vil vurdere oss "garantert" er bedre, nærmeste måtte vært om Bob ville tilbake en tur.

 5. 1 time siden skrev SuperDungeonMaster:

  Sterke første 15. Eneste som bekymrer meg noe, er at de ser farlige ut på dødball. Men jeg liker at jeg skimter hakket mer presisjon i siste tredel enn jeg har sett tidligere i sesongen. 

  NRK ser også en plan. Til de som disser Ingo; tror ikke Ingo mener det er feil å snakke om problemer, men at det blir feil om man kun ser det negative...

  Stabæk med en klar plan om å spille seg gjennom første pressledd hos bortelaget, og etter det skal ballen enten raskt i bakrom eller ut på en av vingbackene. Til nå har det fungert bra, og hjemmelaget har vært nærmest scoring på Nadderud.

   

 6. 1 time siden skrev kuk:

  For en fantastisk gjennomført match. En ting er å vinne 4-0, men det aller viktigste er å se prestasjonen kampen igjennom. Den beste kampen på år og dag! Endelig! 

  De vant 4-0 de også, men hadde tross alt hjemmebanefordel. Anser derfor vår prestasjon som bedre, blir nok Kjønø Man U. jakter på neste gang de skal ha norsk trener 😅

 7. Yaw var jo i garderoben i fjor, og en person jeg tror  mange hadde respekt for. Vi burde ha sett det bedre på laget om hans (formidlings)evner på det mental plantet hadde vært fantastiske.

  Det sagt, jeg likte ham veldig godt som person!

×
×
 • Create New...