Jump to content

Latmann

Bruker
 • Posts

  1,407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Latmann last won the day on January 24

Latmann had the most liked content!

Reputation

2,444

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,307 profile views
 1. Gi mannen til sommeren. Går det så er det kult -går det ikke så må noe gjøres. Orker ikke ta sorgene på forskudd Gir litt faen kjenner jeg. Sesongkortet er kjøpt for lenge siden, og gleder meg til kamp uansett.
 2. De eneste jeg kjenner som har spilt fotball på dette nivået hadde beskjed om å holde seg i fysisk form i ferien. Noe som strengt tatt burde være en selvfølge men tydeligvis ikke er det. De har tross alt ferie, så det kan vel ikke forventes at de da "går på jobb" og trener fotball. Det kan dog forventes at de ikke setter seg selv i en situasjon hvor de er så dårlig form etter ferien at de ikke kan gjøre jobben sin når de kommer tilbake.
 3. Nå er det ingen som har sagt de har samme kravene til midtstopper og spiss. Det er ikke gitt at de måles mot hverandre, men mot egen utvikling, eller kanskje eget forfall etter julen. Det er ikke nødvendigvis alle målinger som er nyttige rent fotballfaglig, men at de er enkle mål på fysisk form og utvikling av denne. Når det gjelder hjemmeleksene i feriene, så går vel de stort sett på fysisk form. Da er dette faktisk en grei måte å måle på
 4. Mulig jeg husker feil, men jeg mener Tobbe signerte ny kontrakt før han forsvant med begrunnelsen at det skulle ligge penger igjen etter ham. Dette mens andre som hadde tråkket sine barnesko i akademiet heller valgte å fore egne lommer. Det var vel i den samme perioden det ble lagt ned begrensninger på prøvespill for akademispillere fordi klubbene så at for mye av "kapitalen" forsvant gratis. At han nå velger andre klubber enn Stabæk ser jeg på som helt naturlig. Hyggelig om han hadde kommet tilbake, men jeg håper ambisjonen hans er høyere enn det. Ingen grunn til å bytte navn på banen på grunn av dette. Korriger meg gjerne om jeg tar feil
 5. Kan vi slutte å snakke om Ordinas? Jeg får vondt i sjelen hver gang navnet hans nevnes.
 6. Så kan han heller komme gratis til oss i 2023, etter at han mistrives i RBK (pga manglende bart) og vi har rykket opp.
 7. Og hvem har ansvaret for systemet? Det er vel neppe ECIT vi snakker om her. Da er jo løsningen enkel i så fall...
 8. Sorry, men hæ? Mulig jeg er lite kreativ (mer enn bare mulig egentlig) men hva mener du? Hvis det er snakk om comeback så hadde det vært kult. Viste glimt av noe stort de få gangene han kunne spille.
 9. Hørtes godt ut. Gleder meg til kamp. Vaske meg gjør jeg hjemme, men pølsen høres god ut.
 10. Det store problemet var vel strengt tatt at de midlene ikke ble lagt på bordet før sesongen, for da var vi gode nok til topp 6. Resultatet ble vel "too much, too late".
 11. Den er vel plassert slik at den matcher plasseringen av Nike logoen. Men dette har vel ikke Nike gjort noe særlig før, så det blir nok helt feil 😁
 12. Fantastisk - Da blir det både hytteturer og fotballkamper
 13. Hadde vært kult. Det er i alle fall en som vet hva som kreves av innsats, og har møtt sin del av utfordringer.
 14. Sitter ikke han i kjelleren og pimper portvin allerede?
 15. Jeg ser midtbanen er sikret. Hvor mye koster det å bli kvitt en spiller (eller 2) egentlig?
×
×
 • Create New...