Jump to content

boie

Bruker
 • Posts

  2,092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

boie last won the day on April 1 2021

boie had the most liked content!

Reputation

1,436

About boie

 • Birthday 03/06/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordre Follo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

940 profile views
 1. Forsvarsspillere (du nevnte midtstopper i innlegget jeg kommenterte) løper veldig mye uten ball, og de kunne jo selvfølgelig hatt andre vinkler enn 180 grader, men tror ikke det har så mye å si. Poenget med denne øvelsen er å teste fysisk (og psykisk) utholdenhet, finne ut hvilket nivå de er på og hvem som har gjort jobben de fikk beskjed om før ferien. Med fasiten i hånd vet trenerne hvilket nivå av intensitet de kan/må ligge på fremover.
 2. Du mener korte spurter og raske retningsendringer er irrelevant for en forsvarsspiller?
 3. Et problem i "årevis" har vært at det har virket som at vi er for dårlig trent. Om denne testen er riktig målestokk vet jeg ikke, men da har man hvertfall historikk å måle mot.
 4. Utvilsomt viktig, spesielt når man er i "krisemodus", som i sommer.
 5. Hvor mange av dem var egentlig matchfit? Og hadde han valgt de samme spillerne om målet ikke var "redd stumpene av sesongen og unngå nedrykk"? Hvis svaret på det er "Alle" og "Ja", da sliter vi.
 6. Håland in the making 😉
 7. Stian Sortevik? https://stb.guru/players/937/stian-sortevik
 8. https://sportsbibelen.no/daniel-nannskog-er-ny-sportssjef-i-stabaek/
 9. Har de det/hadde de alle sammen kontrakt ut 2021?
 10. Stemmer ikke helt: https://www.tv2.no/live/fotball?feed=1207295465 Under "Aktuelle saker" på fotball.no ligger "Gjeldende regler for toppfotballen": https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2022/gjeldene-regler-for-toppfotballen/
 11. Enig i 1) og 3). Kommentar til 2): "Suksess" avhenger av hva klubben definerer at formålet med akademiet er. Skal det være for å gi klubben inntekter, eller skal det være for å gi klubben A-lagsspillere - eller begge deler (og hva er i såfall viktigst?). Kanskje er det en 60/40-fordeling eller 40/60?
 12. Forbudet gjelder 1-meteren. Våre gutter trenger å trene kondis, pasningstreffsikkerhet, straffesparktrening, osv - så det er bare å sette i gang!
 13. Nei, og det tror jeg alle skjønner at er viktig på mange måter. Men jeg forstår ikke at det kan være så sinnsykt mye jobb for Stabæk som det gis inntrykk av under her. Det er tross alt ikke Stabæk som skal bygge stadion, klubben skal bare være leietaker. Klubben har naturligvis jobbet mye med å påvirke prosesser og snakket med folk rundt i Kommunen, men slik jeg leser innlegget, så er dette en av hovedgrunnene til at det ikke har vært mulig å prioritere "oppgavene vi helst jobber med (skolebesøk og andre kulturbringende aktiviteter")? Og dersom behovet var større enn administrasjonen kunne håndtere så burde jo dette vært tatt tak i, før det gikk ut over "oppgavene vi helst jobber med"?
 14. Virker som om dette har vært vår ledestjerne i årevis. Problemet er at spillerne hverken har hatt kondis til å orke å løpe 90 min eller holde på ballen. De blir defor løpende i mellom - uten ball og på stadig etterskudd.
 15. Skulle kanskje vært i gamle helter-tråden... https://www.nettavisen.no/sport/hedenstad-pa-vei-til-valerenga/s/12-95-3424220688
×
×
 • Create New...