Jump to content

boie

Bruker
 • Posts

  2,063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

boie last won the day on April 1

boie had the most liked content!

Reputation

1,366

About boie

 • Birthday 03/06/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordre Follo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. For de som ikke gidder å lese hele artikkelen: Det var midtstopper Andreas Hanche-Olsen som mistet ballen, men Norges landslagssjef var klar på at «den skal Hanche få dele med Meling» og sa at det var «hjerneblødning av Birger Meling å spille opp på markert midtstopper».
 2. https://www.vg.no/sport/fotball/i/jamPP9/meling-fikk-passet-paaskrevet-av-solbakken-befriende
 3. Det var ikke denne kampen vi måtte vinne. Syns det er rart at folk er like skuffet etter 0-3 for Norges beste lag de siste par årene enn feks 1-5 for Godset - DET var grisedårlig, ikke at B/G klarer å bryte ned et lag med skjør selvtillit som ligger bakpå. Det har de gjort før, for å si det sånn.
 4. «Testicolos zangados» lol
 5. Hvem tar opp hansken og lager det banneret..?
 6. En god start er helt avgjørende her. Får vi et mål i trynet tidlig er jeg redd vi klapper sammen (da er det fort gjort at dårige tanker sniker seg inn "ikke nå igjen, husker hva som skjedde sist"). I motsatt fall kan vi feie banen med dem!
 7. https://www.vgtv.no/video/220839/tidligere-tyskland-keeper-lager-tinder-for-fotball?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row54_pos2&utm_term=1000-3&utm_campaign=overlay-main-ios
 8. Men vi ber ofte om spillere som kan gi konkurranse om plassene. Bare ikke på keeperplass?
 9. Ingen stolthet å spore hos spillerne. Det hadde vært mer ryddig å ikke møte opp i det hele tatt og latt det gå på walk-over. Og Kjønø; Man trenger da ikke «selvtillit» for å gidde å jobbe og løpe?
 10. Problemet er vel at vi egentlig trenger en spiller som er selvskreven på det laget for å redde plassen sånn som vi har spilt de siste rundene
 11. Flere enn tre her:https://www.stabaek.no/forum/profile/149-ringo/
 12. Det tror jeg også, det er jo den delen han er klart best på - men tror ikke vi kommer unna den første delen. Du kan ha stålvilje og virkelig elske å spille, men har du ikke fysiske forutsetninger, strategi og spilleforståelse så kommer du til kort likevel. Jeg tenker at dersom man har litt for lite av den ene delen der, så må man ha desto mer av den andre.
 13. Er vel samme 80/20-regelen der som overalt ellers? 😉
 14. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/bekreftet-toppscoreren-klar-for-svensk-fotball_sto8518384/story.shtml?fbclid=IwAR1rjQzUBbopb-T6-rct89Y4yTbiIWPSol6OFGCIt6jt5JRZvNWWA_JLx-w Aga til Elfsborg
 15. Som er helt riktig medisin om man har et kort mulighetsrom. Kjønø gjør nok dette også, men samtidig forsøker han å utvikle spillet, samt øke treningsintensiteten. Da kan det være vi prøver for mange ting på en gang, uten at man har tid til det (hvis hovedmålet er å redde plassen).
×
×
 • Create New...