Jump to content

boie

Bruker
 • Posts

  2,126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

boie last won the day on April 1 2021

boie had the most liked content!

Reputation

1,481

About boie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordre Follo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,074 profile views
 1. Seks måneder gammel artikkel, det er ikke ancient news akkurat? Stabæks regnskaper viser at det er solgt for rundt 150 millioner i perioden 2018–2020. Med årets salg av Emil Bohinen og Antonio Nusa har klubben solgt for rundt 200 millioner kroner i løpet av fire år.
 2. Det må da snart være tomt på «gammal morro-kontoen», går vi virkelig å mye iunderskudd på drifta? https://www.vg.no/sport/fotball/i/XqzJoW/stabaek-har-solgt-spillere-for-200-mill-har-ikke-hatt-noe-valg
 3. Mange av løpene til Edvartsen er helt riktige, men når pasningene kommer for seint, så går han i offside.
 4. Vi «mister» det ved å legge om til fem helt flate bak, slik at vi totalt mister midtbanen der vi bare har tre mann. KIL spaserer derfor rett gjennom midtbanen vår i en halvtime før utvisningene.
 5. Eller bare løftet blikket og sett at andre var i langt bedre posisjon enn ham. Bra assist i dag, men han kunne hatt et par til i dag, samt et par på forrige hjemmekamp.
 6. Bør være overkommelig å spille seg inn på laget rimelig kjapt om han har kvalitet. Ikke allverdens konkurranse i angrepsrekka…
 7. Så hadde også RBK på den tiden et mannskap som stort sett vant uansett om Iversen hadde dagen eller ei. Vi har ikke den luksusen. Vi kan ikke risikere å spille oss ned en divisjon mens vi gambler på at det er uinnskrenket tillit som skal til for at Fitim skal få det ut.
 8. Kanskje flisespikking, men jeg hørte inten buing på noen på mandag, slik man kan høre andre steder. At det kommer tilrop fra tribunen når de slipper inn mål før folk har satt seg, og ikke bretter opp ermene (litt) før i andre omgang, ikke tar åpenbare løp, kjører på med håpløse tversoverpasninger både i forsvar og på midten, osv osv - så kom det nok en del roping på innsats og forslag om å velge andre løsninger - ja, det forekom absolutt. Men ikke buing på eget lag/egne spillere. De kan ikke be oss om å slutte å bli skuffet over innsats og dårlige løsninger. Da er det ikke engasjement igjen.
 9. Blir jo litt høna og egget det der da. Er du god nok er du gammel nok, sier man. Scorer man nok er man god nok til å spille. Han gjør desverre ikke det, derfor får han heller ikke spille veldig mye.
 10. Ja, men det må være lov å si at han ikke akkurat oser av mål. Se andreomgangen én gang til. Du bør finne et kongeeksempel på at Fitim desverre ikke har det vi trenger på topp. Alene på blank kasse velger han en dårlig pasning i stedet for å skyte. Eller hva syns du?
 11. SÅ bra var da ikke andreomgangen? Den var fortsatt langt unna der vi burde være på hjemmebane mot Grorud.
 12. Selv blind høne kan finne korn.
 13. https://www.nettavisen.no/sport/taus-botheim-trener-fortsatt-med-stabak-ma-vare-talmodig/s/12-95-3424271839
 14. boie

  Nadderud

  Hvis du ikke skjønte det - "Brann" var et eksempel for å belyse hovedpoenget mitt: man må trene på det man realistisk sett møter i kamp (motspillere, taktikk OG underlag). Ettersom alle hjemmekampene våre tross alt er på (dårlig) naturgress får man finne steder å trene på som likner. Vi kan ikke ha hjemmebanen vår som unnskyldning for hvorfor vi spiller dårlig, det burde jo vært motstanderne som skulle komme med den unnskyldningen når de ikke takler forholdene!
×
×
 • Create New...