Jump to content

sigurdlk

FairFans
 • Posts

  2,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

sigurdlk last won the day on March 26 2011

sigurdlk had the most liked content!

Reputation

50

About sigurdlk

 • Birthday 02/28/1973

Profile Information

 • Location
  Litt lenger fra Fornebu Arena enn før
 • Interests
  Stabæk, Fotball, Musikk, Amerikansk Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

700 profile views
 1. Han har nok en klausul i kontrakten om at han kan forlate Start dersom Elton John eller Bryan Adams ikke spiller minst 4 ganger på Sør Arena i 2012.
 2. Jeg er redd jeg mellom hussalg, flytting, huskjøp og småbarn rett og slett har kommet i skade for å unnlate å melde meg inn i Stabæk Support, og således også forårsaket gårsdagens tap. Dette er selvfølgelig nå rettet opp.
 3. Hepp, Samme tenkte jeg! @ringo Eller Christian Sund......
 4. Get real, Alan kommer til å selge en bøtte sesongkort, akkurat hva vi trenger. Get real, han kommer ikke til å gå til Stabæk. Eller noe sånt.
 5. Er det ikke det som kjennetegner de gode lagene i flytsonen?
 6. Siden banan er en hyppig brukt ingrediens i ketsjup er det vel på tide å slå denne tråden sammen med ketsjuptråden? Kanskje det til og med gir en umiddelbar effekt på mengden nye spillere?
 7. Selv om det står "billig deal" for RemaBK, så betaler vel Panathinaikos ganske sikkert såpass høye lønninger at hans forventninger lå et godt stykke over det vi har å tilby uansett. Dessuten har jo vi Jørgen Hammer.
 8. Vi ryker for FKT i norskekøppen og tar Drepen fra Hviterussland i ekøppen....... Har noen drekki på jobb?
 9. Fikk mer gåsehud av målet til Hoff enn av samtlige hendelser i VM tilsammen. Deilig! Og deilig med Veigar på vei mot god gammel form.
 10. Hadde vært kult, men lønnsmessig blir det vel på bekostning av både den ene og den andre.....
 11. At dette involverer en eller flere på vår sentrale midtbane vil vel ikke være noen noen gedigen bombe. Heldigvis har vi gode erstattere til den offensive rollen i både Mix og Vegar. Dog er jeg mer skeptisk til hvor lett det er å erstatte Henning.
 12. Jeg blir utrolig slapp hvis KIL får en bytte-trener-effekt mot oss. På tide å ta motstanderen skikkelig seriøst, kline til så det lukter svidd og begrave et evt. sånt spøkelse ettertrykkelig.
 13. Selskapsstruktur og regnskaper er en fiffig ting.
 14. Takket vi ikke nei til Demidov etter han var på prøvespill for oss før han dro til RævBK? Uansett, han har vel vist seg som en god spiller etter det. Men han koster nok noen sølvpenger for mye for oss, dessverre.
×
×
 • Create New...