Jump to content

sigurdlk

FairFans
 • Content Count

  2,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

sigurdlk last won the day on March 26 2011

sigurdlk had the most liked content!

Community Reputation

49

About sigurdlk

 • Rank
  Raza Azul
 • Birthday 02/28/1973

Profile Information

 • Location
  Litt lenger fra Fornebu Arena enn før
 • Interests
  Stabæk, Fotball, Musikk, Amerikansk Fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

353 profile views
 1. Han har nok en klausul i kontrakten om at han kan forlate Start dersom Elton John eller Bryan Adams ikke spiller minst 4 ganger på Sør Arena i 2012.
 2. Jeg er redd jeg mellom hussalg, flytting, huskjøp og småbarn rett og slett har kommet i skade for å unnlate å melde meg inn i Stabæk Support, og således også forårsaket gårsdagens tap. Dette er selvfølgelig nå rettet opp.
 3. Hepp, Samme tenkte jeg! @ringo Eller Christian Sund......
 4. Get real, Alan kommer til å selge en bøtte sesongkort, akkurat hva vi trenger. Get real, han kommer ikke til å gå til Stabæk. Eller noe sånt.
 5. Med fare for å oppfattes som beksvart pessimist: Det var moro så lenge det varte. Får noen dette til skal jeg virkelig ta av meg hatten.
 6. Dæsken assa, synes det virker som vi either way er up shit creek without a paddle. Får legge inn noen ønsker hos nyttårsnissen.
 7. Datteren er jo ihuga sprangrytter. Aner vi en kommende "Oslo All Year Horseshow"?
 8. Nei, det ville vært første gang i historien noen slukte lovnader om gull og grønne skoger fra fotballgutter rått...... Tror ikke vi skal undervurdere det faktum at enkelte bisnissrikinger har en helt egen drive etter å tjene penger og tilsvarende egen evne til å begrense sine tap. Med dette følger gjerne en god porsjon egoisme, og de leker dessverre ikke butikk så alt for lenge. Det er ganske enkelt sånn de har blitt rikinger.
 9. Er det ikke det som kjennetegner de gode lagene i flytsonen?
 10. Siden banan er en hyppig brukt ingrediens i ketsjup er det vel på tide å slå denne tråden sammen med ketsjuptråden? Kanskje det til og med gir en umiddelbar effekt på mengden nye spillere?
 11. Selv om det står "billig deal" for RemaBK, så betaler vel Panathinaikos ganske sikkert såpass høye lønninger at hans forventninger lå et godt stykke over det vi har å tilby uansett. Dessuten har jo vi Jørgen Hammer.
 12. Bra oppsummering det. Kjenner et mye større sug nå etter nyheter i trådene om nye spillere og hvem som skal ta over etter JJ enn denne her.
 13. Tenk deg at du har levd med flere måneders rykter om at den suverent digge dama di klør pungen til den største og rikeste kødden i landet, men valgt å håpe og tro det ikke er noe hold i ryktene. Når det til slutt viser seg at hun allikevel har hans køllehår under fingerneglene er det relativt lett å glemme alle de gode hyrdestundene. Fjolset må selvfølgelig ut så fort som overhodet mulig, bildene brennes, låsen skfites og pub-til-pub-skoa pusses. Janne, takk for sereiegull og alt det andre. Nå ryker du dessverre på huet og ræva inn i min Hall of Shame. Sånn er det bare - alle som går til R
 14. Vi ryker for FKT i norskekøppen og tar Drepen fra Hviterussland i ekøppen....... Har noen drekki på jobb?
×
×
 • Create New...