Gå til innhold

sigurdlk

FairFans
  • Innholdsteller

    2 397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av sigurdlk

  1. Han har nok en klausul i kontrakten om at han kan forlate Start dersom Elton John eller Bryan Adams ikke spiller minst 4 ganger på Sør Arena i 2012.
  2. Jeg er redd jeg mellom hussalg, flytting, huskjøp og småbarn rett og slett har kommet i skade for å unnlate å melde meg inn i Stabæk Support, og således også forårsaket gårsdagens tap. Dette er selvfølgelig nå rettet opp.
  3. Hepp, Samme tenkte jeg! @ringo Eller Christian Sund......
  4. Get real, Alan kommer til å selge en bøtte sesongkort, akkurat hva vi trenger. Get real, han kommer ikke til å gå til Stabæk. Eller noe sånt.
  5. Er det ikke det som kjennetegner de gode lagene i flytsonen?
  6. Siden banan er en hyppig brukt ingrediens i ketsjup er det vel på tide å slå denne tråden sammen med ketsjuptråden? Kanskje det til og med gir en umiddelbar effekt på mengden nye spillere?
  7. Selv om det står "billig deal" for RemaBK, så betaler vel Panathinaikos ganske sikkert såpass høye lønninger at hans forventninger lå et godt stykke over det vi har å tilby uansett. Dessuten har jo vi Jørgen Hammer.
  8. Bra oppsummering det. Kjenner et mye større sug nå etter nyheter i trådene om nye spillere og hvem som skal ta over etter JJ enn denne her.
  9. Tenk deg at du har levd med flere måneders rykter om at den suverent digge dama di klør pungen til den største og rikeste kødden i landet, men valgt å håpe og tro det ikke er noe hold i ryktene. Når det til slutt viser seg at hun allikevel har hans køllehår under fingerneglene er det relativt lett å glemme alle de gode hyrdestundene. Fjolset må selvfølgelig ut så fort som overhodet mulig, bildene brennes, låsen skfites og pub-til-pub-skoa pusses. Janne, takk for sereiegull og alt det andre. Nå ryker du dessverre på huet og ræva inn i min Hall of Shame. Sånn er det bare - alle som går til RævBk må dit. Det er en naturlov og har ingenting med person å gjøre. Drakta. Alltid, uansett.
  10. Vi ryker for FKT i norskekøppen og tar Drepen fra Hviterussland i ekøppen....... Har noen drekki på jobb?
  11. Fikk mer gåsehud av målet til Hoff enn av samtlige hendelser i VM tilsammen. Deilig! Og deilig med Veigar på vei mot god gammel form.
  12. Hadde vært kult, men lønnsmessig blir det vel på bekostning av både den ene og den andre.....
  13. At dette involverer en eller flere på vår sentrale midtbane vil vel ikke være noen noen gedigen bombe. Heldigvis har vi gode erstattere til den offensive rollen i både Mix og Vegar. Dog er jeg mer skeptisk til hvor lett det er å erstatte Henning.
  14. Jeg blir utrolig slapp hvis KIL får en bytte-trener-effekt mot oss. På tide å ta motstanderen skikkelig seriøst, kline til så det lukter svidd og begrave et evt. sånt spøkelse ettertrykkelig.
  15. Selskapsstruktur og regnskaper er en fiffig ting.
  16. Takket vi ikke nei til Demidov etter han var på prøvespill for oss før han dro til RævBK? Uansett, han har vel vist seg som en god spiller etter det. Men han koster nok noen sølvpenger for mye for oss, dessverre.
  17. Synes dere fortjener en takk for alt arbeidet med siden! Dere gjør en strålende jobb oppi all virusfaenskapen.
  18. Jeg minner om at det er patetisk å like ett band i utlandet dersom man ikke følger med norsk musikk. For ikke å snakke om de stakkarne som har sansen for Renoir uten å ha satt seg godt inn i norske kunstnere (mulig unntak kan gjøres for de som i tillegg til Renoir liker Astri Welhaven Heiberg). Og hvis du leser Ken Follett uten å ha jobbet deg gjennom Vigdis Hjorths samlede verker.....
  19. Fint at JJ kom på banen og avkrefter at det finnes noen avtale. Det er også strengt tatt det eneste vi kan forvente av ham. Det kommer imidlertid ikke til å hindre en masse mediastøy og nye spekulasjoner i tiden fremover - helt til Janne offentliggjør konkret hva han kommer til å gjøre i fremtiden, og da sannsynligvis ikke før til sommeren. Å hisse seg opp over media er relativt fånyttes tror jeg, sånn er den delen av bransjen blitt. Jeg tror dette kommer til å svekke Stabæk i den kommende sesongen, med mindre JJ er tidlig ute med sitt fremtidsvalg og/eller ny trener er på plass. Og som kommentar til alt pratet rundt helt vs. ikke-helt, HoF vs. HoS osv: Hvis en Stabæk-helt går til RævBK er han ikke lenger helt. Og å gå til RævBK hvis man er supergod i tillegg til å være superhelt, det gjør man da simpelthen bare ikke. Står ikke det i noen vedtekter eller hellige skrifter eller noe sånt?
  20. Som jeg har sagt tidligere er egentlig ikke denne saken så vanskelig. JJs fremtid har blitt satt i et meget skarpt søkelys av TV2. TV2 gjør bare jobben sin, og kommer ikke til å slutte med det. Det må vi bare leve med. Det er innlysende at denne saken kan løses enkelt av de involverte, og da spesielt JJ - men bare hvis han vil! Dersom han ikke vil har ikke Stabæk noe annet valg enn å gå for en annen trener. Som Slum sier er det en hel haug av grunner til at det vil være klin kokos å beholde JJ hvis det er tydelige indikasjoner på han skal til RævBK etter sesongen, og han selv ikke vil gjøre noe for å avkrefte ryktene. Hvordan skal man så forholde seg til dette som supporter? For meg er ikke fotball logikk. Fotball er ikke fornuft. Fotball er følelser! Fotball er kjærlighet! Så jeg synes egentlig ikke dette er så vrient - blir han i Stabæk eller drar han til en utenlands klubb skal jeg hjelpe til med å bygge statuen av ham foran Telenor Arena. Drar han til bartefaen får han i beste fall en høflig takk for alt og tilvist plass ved siden av C. Bartma. Såpass enkel er jeg.
  21. Ikke helt uenig. Samtidig hadde det vel vært rimelig enkelt å brenne bildene av kona (som har gitt deg god sex i 4-5 år) dersom du ferska henne i å suge naboen.
  22. Hvis dette stemmer er ikke dette så veldig vrient. For Stabæk er det bare å finne ny trener med en eneste gang, og jeg regner med at vi allerede er godt i gang med den prosessen etter høstens trenerkabaler og rykteflom. Vi kan ikke ha en fyr hos oss som jobber på oppsigelse, og spesielt ikke en som skal ta over en konkurrent. Og så DEFINITIVT ikke når den konkurrenten er RævBK. Det blir ikke enklere enn det. Stabæk og Janne må videre på banen med en eneste gang. Public, on record, i media. Avkreft eller bekreft. Alt annet blir bare tull og skaper kun usikkerhet for alt for mange som bryr seg om Stabæk. Det er dessverre liten grunn til å tro at journalistene ikke har los på noe konkret her, til det er nyheten for juicy og det er alltid noen som ikke klarer å holde kjeft - bevisst eller ikke. Og vil JJ selv til RævBK, så blir det sånn uansett om Stabæk kunne ønske seg noe annet eller noe er skrevet i en kontrakt. Da handler det simpelthen om å sørge for at det er Stabæk som til slutt sitter igjen med prinsessa og halve kongeriket, mens alle andre blir til stein.
  23. Kjenner at jeg er sinnsykt lite klar for en hel sesong med spekulasjoner om Janne drar til RævBK eller ikke. Og så kjenner jeg at jeg kommer til å bli utrolig slapp dersom han mot formodning skulle reise til Trondhjem. Om ikke annet så av rent prinsipp, det kan jo være vi liner opp Guus Hiddink eller noe annet snadder til å erstatte ham. Men jeg kan ikke med beste vilje skjønne hvorfor Janne skulle ønske å ripe opp lakken sin ved å dra til barteland? Det må da være gode muligheter for ham til å komme seg til en "større liga".
×
×
  • Opprett ny...