Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  1,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

blaamann last won the day on July 24 2019

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

995

About blaamann

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. Helt rått, elsker innstillingen og energien hans!
 2. Hvis du først skal ha for lav pasningskvalitet så er jo dette i det minste den morsomste pasningskvalitetsprosenten.
 3. OBOS-trener utestengt ut sesongen etter utbrudd mot dommer - Eurosport
 4. Fant det som må være samme sak et annet sted, google-oversatt blir det slik: Bad luck for Daryl The transfer of Daryl Werker to the Norwegian club Stabæk Fotball has been canceled. The former Roda JC defender was about to sign in Norway, but a hitch came at the last minute. "Complications have arisen with an outgoing transfer from the Stabæk," Werker said from Norway. "As a result, my transfer cannot take place." The former Roda JC captain was already in the Scandinavian country for physical and medical tests at Stabæk in the Norwegian municipality of Bærum. He passed all these
 5. Kombiner det med det jeg ser noen skriver på Bodø/Glimt sitt forum i anledning Hugos ankomst (som de forøvrig er strålende fornøyd med), nemlig at (parafraserer) "han trenger nok noen måneder på å komme opp på fysisk nivå, slik vi så med Kasper og Sammy". Er vi godt nok/riktig trent? Lenge siden jeg har sett Stabæk virke eksplosive, hurtige og fysisk overlegne.
 6. Pappas gamle klubb. Ikke det mest åpenbare valget for Emil mtp utvikling (klubben sliter tungt i sesongstarten i en veldig fysisk tung liga - har tapt 3 av 3, mot lag som ikke har vunnet noen av sine kamper annet enn mot Forest...), men får vi en god pris og gutten vil dra så er det jo greit.
 7. Også verdt å merke seg denne: https://www.vg.no/sport/fotball/i/QmloAV/norske-dommere-gir-faerreste-gule-og-roede-kort-i-europa Vi er blant de aller snilleste lagene i en liga som i utgangspunktet er veldig snill. Høres ut som at vi kan trøkke til litt hardere og være litt mer kyniske..
 8. https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-play/2020/glimt-lsk-kvinner-og-ranheim-topper-fair-play-tabellene/
 9. Vålerenga begynner å bli vel tunge på spissplass nå. Kjartansson, Vilhjalmsson, Stokke, Finne, Vega. Og de spiller som regel med én dedikert spissrolle. Flere av de navnene er sikkert tilgjengelige nå.
 10. Da slapp vi å møte Adegbenro til helgen: https://www.vg.no/sport/fotball/i/Ad4kl5/karantenetroebbel-for-rbk-adegbenro-satt-ut-av-spill
 11. Prøvde å måke ned to spillere i samme kontring, traff bare én...
 12. Han sa vel selv at han hadde vært i dialog med Stabæk i fire uker, men at de vurderte flere alternativ. Da de fikk nei fra to andre, ble det ham. Det er nok ikke uvanlig, men det gjør jo ikke at man tenker at man har skutt gullfuglen her. Håper han kan fylle rollen på en taktisk smart måte for lagets beste, selv om han ikke skulle bli den nye Nannskog mht målscoring...
 13. Det er korrekt av deg å påpeke at det er riktig av Franck å si at serien ble stoppet og at det blir søksmål. Som du sier så sier Franck at det er kaos og mye kan endres her. Jeg er enig med deg som er enig med Franck i at Bo ikke bør gå dit nå. Håper noen er enig med meg.
 14. Morsomt klipp, godt spilt av Tonny. Ble lagt ut for en uke siden her:)
×
×
 • Create New...