Jump to content

blaamann

Bruker
 • Content Count

  1,035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

blaamann last won the day on July 24 2019

blaamann had the most liked content!

Community Reputation

1,078

About blaamann

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

770 profile views
 1. Uenig. Det er ikke det drøyeste man kan gjøre, men det er fortsatt unødvendig og litt lavpannet. Sykdommen førte jo til ugjerningene referert til over, på samme måte som en rusavhengig kan stjele fra sine nærmeste for å finansiere videre bruk. Forren takler det (kanskje?) greit, men er ganske kjipt å bidra med stigmatisering mot en sånn sykdom - sitter sikkert folk med lignende problemer i de tusen hjem som ikke trenger indirekte mobbing av denne sorten.
 2. Vi parodieres av John Brungot. https://www.vgtv.no/video/218801/den-12-mann-episode-5 Terningkast...4? Liker at det ikke er den klassiske pannebånd, pappas-penger-looken. Synes looken er ganske lættis og spot on:) Så er det litt tøysete med outsourcet utlending som ser kampene for ham, men det får vi vel tåle.
 3. Intrigeres? Høres dramatisk ut, Sylvi Listhaug-style Men fra spøk til alvor - håper og tror du har rett!
 4. Virker som en fin fyr! Første intervju med Uche Great Sabastine / Stabæk (stabak.no) Håper han får godt med klassisk Stabæksk TLC iom at han er en ung gutt som er i Europa for første gang.
 5. Meh. Fin fyr som har levert bedre, raskere, enn forventet. Samtidig ingen local lad som er programforpliktet til å elske Stabæk over alt på jord. Det smarte hadde selvfølgelig vært å gi et litt intetsigende svar som "Jeg er superfornøyd i Stabæk, og her og nå er det utelukkende fokus på å utvikle meg og prestere i den blaa drakten", men at han kunne vurdert et tilbud fra Norges p.t. beste klubb som skal spille i Europa med de mulighetene og inntektene det kan bringe, kan ikke være så forferderlig å ta inn over seg.
 6. Det er så sykt at han er 10.-klassing. Bare barnet. Jobbe knallhardt nå så blir dette bra:)
 7. Kan nesten se ut som at man sitter naken når man ser det på avstand...
 8. Broren til Borat som kommenterer?
 9. Jeg vet det har blitt sagt før, men jeg synes det er veldig kult at du bruker tid her inne og svarer og diskuterer med supporterne. Stabæk har alltid vært og skal forhåpentligvis alltid være en familieklubb der spillere, støtteapparat og supportere er samme familie (ikke dermed sagt at man ikke kan være kritisk, som i en vanlig familie), og tiltak som dette, og når spillerne er ute og besøker skoler, eldre o.l. underbygger dette (gjerne da med video så vi andre får se det). Keep up the good work og mer av dette!
 10. Leste også det. Skjønner lite av det i Skeids tilfelle. Hva er et realistisk mål for avkastningen her? 4%? 1,2 mill i året, som kanskje er kostnaden av én ansatt med lønn, pensjon, arbeidsgiveravgift osv. Og da har jeg ikke hensyntatt at inflasjonen vil spise opp effekten av både avkastning og innskudd over tid. Ei heller for oss så er vel et tenkt scenario med noen titalls millioner i overskudd over noen år satt i et eget "oljefond" veldig utslagsgivende.
 11. Hva skjer med Junker-forelskelsen din, Arni? Jeg er blant de som mener at Junker er en av de bedre spissene vi har hatt i Stabæk de siste årene, og ikke fortjente alt av kritikk han fikk da han var her. Samtidig var han ikke fantastisk for oss, så det han har å vise til er én toppsesong i B/G, en ganske bra halvsesong for oss, og så ganske begredelig i Danmark årene før det. Dette kaller du "topp spiss over flere sesonger"?
 12. Helt rått, elsker innstillingen og energien hans!
 13. Hvis du først skal ha for lav pasningskvalitet så er jo dette i det minste den morsomste pasningskvalitetsprosenten.
 14. OBOS-trener utestengt ut sesongen etter utbrudd mot dommer - Eurosport
 15. Fant det som må være samme sak et annet sted, google-oversatt blir det slik: Bad luck for Daryl The transfer of Daryl Werker to the Norwegian club Stabæk Fotball has been canceled. The former Roda JC defender was about to sign in Norway, but a hitch came at the last minute. "Complications have arisen with an outgoing transfer from the Stabæk," Werker said from Norway. "As a result, my transfer cannot take place." The former Roda JC captain was already in the Scandinavian country for physical and medical tests at Stabæk in the Norwegian municipality of Bærum. He passed all these
×
×
 • Create New...