Jump to content

the bluesbrothers

Bruker
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

About the bluesbrothers

 • Rank
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. nrk har lagt ut første episode på nett-tv, så bare å se den der!
 2. Og kalle det svik synes jeg blir litt drøyt. Mannen har vært i klubben i 6 fantastiske år. At det har buttet imot i år tror jeg har stor sammenheng med alle skadene og generelt mye marginer imot. jeg synes vi bør hedre han på en skikkelig måte, ikke svarteliste han. Takk for gode minner!
 3. hva med gardar johansson. synes han er undervurdert, og blir bosman etter sesongen!
 4. Er vel greit å se hvordan det går mot fck, før vi begynner å snakke om neste motstander!
 5. hva skejr emd nannskog. må han stå over denne kampen? evt palmi eller hoff sammen med berglund?
 6. er veldig usikker foran denne kampen. synes vi har vært tamme i de fleste bortekamper denne sesongen. Men på en annen side har rosenborg hatt ekstrem flyt hele sesongen og poengfangsten står ikke i stil med prestasjonene. spørsmålet er vel om hoff eller diskerud starter. hadde smakt fantastisk med en seier!
 7. Vet noen om disse 35 utestående millionene er tatt i betraktning når vi skylder 30-40 mill, eller snakker vi at vi skylder rundt 70 mill?
 8. Abgar barsom og Gardar Johansson kunne jo vært noe. spesielt barsom, kunne jeg tenkt meg!
 9. tror på dette laget: Jon Keller Risp Høiland Hedenstad Daigo Henning Pontus Hoff Nannskog Berglund Jeg håper virkelig vi får se Hedenstad på venstre back. Synes mye av problemet i år har vært svake klareringer oppspill fra forsvaret vårt. med hedenstad keller og jon inge har vi tre spillere som kan spille seg ut. kanskje risp blir tryggere hvis han spiller uten en formsvak skjønsberg. blir spennende å se hvor mange som kommer. alt over 9000 er veldig bra..
 10. tror på dette laget: Jon Keller Risp Høiland Hedenstad Daigo Henning Pontus Hoff Nannskog Berglund
 11. Synes Stabæk generelt er dårlig til å gi update på skadesituasjonen! f eks hva skjer emd IA nå? hvorfor måtte Segerstrøm bytte ut igjen på 2 matchen? er palmi skadet, evt hvor lenge? osv
 12. hvis skjønsberg spiller neste match er det en stor skandale. det eneste positive å ta ut av denne andre omgangen til nå er at hedenstad har gjort en brukbar figur. bør ikke senky komme inn snart?
 13. Må jo huske på stabæks sesongsstart har vært meget skuffende. derfor synes jeg over 10.000 vil være urealistisk. kommer det over 8.000 er jeg fornøyd, men frykter rundt 6.000. blir spennende å se om folk støtter opp i motgang. drømmen er jo at vi får litt samme giv på publikumsfronten som da vi rykket ned og vi hadde over 1000 stk på nesten hver bortekamp i adecco!
 14. Jeg synes vi bør starte med følgende ellever: Jon/Iven Keller IA Morten Høiland Daigo Pontus Henning Hoff Berglund Nannskog
×
×
 • Create New...