Gå til innhold

the bluesbrothers

Bruker
  • Innholdsteller

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av the bluesbrothers

  1. nrk har lagt ut første episode på nett-tv, så bare å se den der!
  2. Og kalle det svik synes jeg blir litt drøyt. Mannen har vært i klubben i 6 fantastiske år. At det har buttet imot i år tror jeg har stor sammenheng med alle skadene og generelt mye marginer imot. jeg synes vi bør hedre han på en skikkelig måte, ikke svarteliste han. Takk for gode minner!
  3. hva med gardar johansson. synes han er undervurdert, og blir bosman etter sesongen!
  4. Er vel greit å se hvordan det går mot fck, før vi begynner å snakke om neste motstander!
  5. hva skejr emd nannskog. må han stå over denne kampen? evt palmi eller hoff sammen med berglund?
  6. er veldig usikker foran denne kampen. synes vi har vært tamme i de fleste bortekamper denne sesongen. Men på en annen side har rosenborg hatt ekstrem flyt hele sesongen og poengfangsten står ikke i stil med prestasjonene. spørsmålet er vel om hoff eller diskerud starter. hadde smakt fantastisk med en seier!
  7. Vet noen om disse 35 utestående millionene er tatt i betraktning når vi skylder 30-40 mill, eller snakker vi at vi skylder rundt 70 mill?
  8. Abgar barsom og Gardar Johansson kunne jo vært noe. spesielt barsom, kunne jeg tenkt meg!
  9. tror på dette laget: Jon Keller Risp Høiland Hedenstad Daigo Henning Pontus Hoff Nannskog Berglund Jeg håper virkelig vi får se Hedenstad på venstre back. Synes mye av problemet i år har vært svake klareringer oppspill fra forsvaret vårt. med hedenstad keller og jon inge har vi tre spillere som kan spille seg ut. kanskje risp blir tryggere hvis han spiller uten en formsvak skjønsberg. blir spennende å se hvor mange som kommer. alt over 9000 er veldig bra..
  10. tror på dette laget: Jon Keller Risp Høiland Hedenstad Daigo Henning Pontus Hoff Nannskog Berglund
  11. Synes Stabæk generelt er dårlig til å gi update på skadesituasjonen! f eks hva skjer emd IA nå? hvorfor måtte Segerstrøm bytte ut igjen på 2 matchen? er palmi skadet, evt hvor lenge? osv
  12. hvis skjønsberg spiller neste match er det en stor skandale. det eneste positive å ta ut av denne andre omgangen til nå er at hedenstad har gjort en brukbar figur. bør ikke senky komme inn snart?
  13. Må jo huske på stabæks sesongsstart har vært meget skuffende. derfor synes jeg over 10.000 vil være urealistisk. kommer det over 8.000 er jeg fornøyd, men frykter rundt 6.000. blir spennende å se om folk støtter opp i motgang. drømmen er jo at vi får litt samme giv på publikumsfronten som da vi rykket ned og vi hadde over 1000 stk på nesten hver bortekamp i adecco!
  14. Jeg synes vi bør starte med følgende ellever: Jon/Iven Keller IA Morten Høiland Daigo Pontus Henning Hoff Berglund Nannskog
  15. trua på det jeg og. med daigo på venste og keller på høyre. hoff og nannskog på topp og stenvoll tar plassen til høiland som flyttes over til høyreback. helt ok lag det. synes det er for mye sutring her. husk at vi med normal dømming skulle hatt 6 poeng etter to runder og vært strålende fornøyde alle mann!
  16. helt ufattelig at folk sutrer så jævli. 1 ellveren vår er bra. vi er bare syltynne hvis vi får skader på topp. vanskelig å si hva denne mannen står for men et kvalitetstegn kan være at han har spilt en god del kamper på tjsekkias suverent beste lag. noe som er et kvalitetstegn; tabell så langt i tsjekkia. 1. Slavia Slavia 50 2. Sparta Sparta 38 3. Liberec Liberec 36 4. Ml. Boleslav Ml. Boleslav 36 5. Ostrava Ostrava 34 6. Jablonec Jablonec 34 7. Teplice Teplice 32 8. Olomouc Olomouc 30
  17. Hva med han nigerianeren fra hamburg på lån! er det fortsat en mulighet? han kan være en grei backup på spissplass. sier dette på vel tynt grunnlag, men utifra det han har vist på juniornivå må det være noe i han. ser på dette som en evt "krise"-løsning hvis vi ikke får inn noen på permanent basis i tide.
  18. Må også ta hensyn til at kampen ble spilt på seint på en lørdag. mange stabæk supportere prioriterer (som ikke er like hard core som oss på forumet) å se kampen på tv. mange er sikkert på fjellet mens andre prioriterer en bytur. dessuten er det veldig inngrodd i folks hode at tippeligaen spilles på søndager. jeg tror vi hadde hatt en 2-3000 til hvis kampen hadde blitt spilt på søndag!
  19. jeg synes holmen ville vært en bra signing. vi trenger en erstater for nannskog. hvis han blir skadet eller trenger hvile begynner det å bli tynt med alternativer på topp. Torstein viste mot rbk han ikke holder tippeliganivå enda. blir beskymret hvis vi ikke får inn en spiss før vinduet stenger. drømmer om en signering før lsk-matchen....
  20. her har vel folk forskjellige meninger. men jeg synes den er bra, og får selv den eldre garde til å reise seg og klappe med i takt.
  21. Bedre å få inn en spiller senere etter startet serie av kvalitet, istede for middelmodigheter noen uker før. Mener å huske vi var i nøyaktig samme situasjon til sommeren ifjor da annan forsvant og vips dukket pontus og palmi opp. får satse på at schelvis og co smeller inn med en hyggelig overraskelse i de nærmeste dagene.
  22. Det er ikke noen tvil om at det vi trenger mest er en spiss og en venstreback. er ganske sikker på at vi får inn en spiss ganske snart, men venstrebente ventrebacker er vanskelig å få tak i til en overkommelig pris. blir spennende å se hva lars og schelvis får til!
  23. Er det bare jeg som fortsatt ønsker meg askar. syntes han så spennende ut. veldig anvenlig og en fin løsning som backup på venstrebacken for tom. noen som vet om dette er helt uaktuelt eller er han fortsatt et alternativ?
×
×
  • Opprett ny...