Jump to content

Albert

Ressurspersoner
 • Posts

  7,290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Albert last won the day on September 29 2014

Albert had the most liked content!

Reputation

921

Profile Information

 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,280 profile views
 1. Glimt har vist seg et utrolig ustabilt lag i år. Stort sett ganske dårlig, men har glimtet til (pling for ordspill). Etter fadesen mot Tromsdalen, et lag som spiller på samme nivå som Stabæk 2, kommer de til å gi alt for å bevise at de er på eliteserienivå. Det vil oppføre seg som skadeskutte dyr. Nøkkelen vår må være full skjerping fra kampstart, og holde på ballen. Klarer vi det, har vi en god mulig til å bedre målforskjellen vår ytterligere.
 2. Dette er vel Addocos Bjørnar Holmvik? http://www.fredrikstadfk.no/player-profiles/playerID/7509/seasonID/8978
 3. Egentlig serien i Bergen i 2. runde. Det var da jeg begynte å tro at sesongen kunne bli helt anderledes enn "ekspertene" trodde.
 4. Sogndal - Stabæk 0-1 Bodø glimt - Viking 3-1 Haugesund - Brann 4-3 Molde - Odd 2-2 Rosenborg - Strømsgodset 3-1 Sandnes - Ålesund 2-2 Sarpsborg - Lillestrøm 2-3 Vålerenga - Start 0-1
 5. Veldig bra analyse. Jeg tror man i liten grad har skjønt hva som er problemet (joda, man ser mange symptomer) og bommer på tiltakene. Hovedproblemet ligger i "den moderne fotballen". Man har satset så bredt som mulig for å gjøre fotballen atraktiv for folk som egentlig ikke er så interesserte. Underveis har man mistet mange av dem som virkelig brydde seg. Uten å vinne noen nye. Dette har vært drevet av en grådighet, som toppet seg med Cmore-avtalen. Snakk om å skyte seg selv i foten. Men nå blir alt bra. Færre lag - vi får lære opp folk i Bergen til å holde med Molde, de i Sogndal til å holde med Rosenborg og oss til holde med Vålerenga. På landet får man lage regionslag som i Danmark. Østlandet mot Sørlandet gir sikkert skikkelig engasjement på tribunene. (Mulig jeg gjør danskene urett, men Nordsjælland mot Vestsjælland høres ikke ut som lokalderby av store dimensjoner...)
 6. Selv om jeg driter i hva hun mener, vil jeg likevel reservere min rett til å hate førkja. Ferdig snakka! Hadde hun ikke hatt den historien hadde det faktisk vært hysterisk morsomt. Det er bra for kvinnefotballen at det kommer litt temperatur.
 7. Trist om Conquest'en dør... Jeg prøver meg med et tips for nest siste runde: STB - Haugesund 2-0 Brann - Sogndal 0-0 LSK -Bodø/Glimt 2-1 Aalesund -VIF 2-2 SIF - Molde 2-3 Odd - RBK 2-1 Viking - Sarpsborg 1-0 Start - Sulf 1-2
 8. Sarpsborg 08 - Stabæk 1-2 Vålerenga - Odd x-c Haugesund - Strømsgodset x-c Rosenborg - Sandnes Ulf 2-2 Lillestrøm - Start 1-3 Sogndal - Molde 1-1 Viking - Aalesund 1-1 Bodø/Glimt - Brann 3-1
 9. Stabæk - Viking 3-1 Brann - Sarpsborg 1-3 Start - Aalesund 2-0 Molde - Haugesund 5-1 Strømsgodset - Lillestrøm 3-2 Sandnes - Sogndal 1-2 Odd - BodøGlimt 2-2 Rosenborg - Vålerenga 2-1
 10. Det er jo ikke humor for meg? Hei Peter. Det er veldig hyggelig at du har funnet Forumet og skriver mange innlegg. Men du må huske på at vi som skriver mange innlegg ofte blir tullet litt med. Noen ganger direkte mobbet. Er det OK - sikkert ikke, men sånn er det. Tåler man det ikke - bør man tenke seg grundig om før man poster noe. PS - ertingen av deg fordi du ofte stiller spørsmål om ting man enkelt kan finne ut av andre steder er ikke ondskapsfull. Syns du det får du heller søke på Google eller noe sånt.
 11. Der er noe nærmest dogmatisk over meningene Huseklepps ferdigheter. Jeg har sett flere kamper i år - hvor han på den senere delen av sesongen har blitt omtalt som god - og har sett ham misbruke sjanse etter sjanse. Til de grader at jeg nærmest har tatt det som en selvfølge at angrep hvor han spiller en rolle sklir ut i ingenting. Nå gjelder jo det stort sett hele Brann - Kardas f.eks, redningsmannen som returnerte fra Sogndal for å bli symbolsk for alt som går galt - han er vel Tippeligaens toppscorer i eget mål. Askar - som av en merkelig grunn ikke starter - har gitt Brann styrke og pågangsmot med sine innhopp. Så, om vi skal dele vrakgods fra Bergen: nei takk til Huseklepp. Ja takk til Askar.
 12. HeHe. Det kan jeg skjønne. Jeg synes han er en bra spiller som det er mye potensiale i men det ser ikke ut til at han vil lykkes i Brann. Det er alltid et spørsmål hvor lenge man kan være ung og lovende. Huseklepp er eldre en Sokolowski. Nå er jeg glad han aldri kom til oss. Tror ikke han hadde passet til vår spillestil.
×
×
 • Create New...