Jump to content

Albert

Ressurspersoner
 • Posts

  7,290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Albert

 1. Glimt har vist seg et utrolig ustabilt lag i år. Stort sett ganske dårlig, men har glimtet til (pling for ordspill). Etter fadesen mot Tromsdalen, et lag som spiller på samme nivå som Stabæk 2, kommer de til å gi alt for å bevise at de er på eliteserienivå. Det vil oppføre seg som skadeskutte dyr. Nøkkelen vår må være full skjerping fra kampstart, og holde på ballen. Klarer vi det, har vi en god mulig til å bedre målforskjellen vår ytterligere.
 2. Dette er vel Addocos Bjørnar Holmvik? http://www.fredrikstadfk.no/player-profiles/playerID/7509/seasonID/8978
 3. Egentlig serien i Bergen i 2. runde. Det var da jeg begynte å tro at sesongen kunne bli helt anderledes enn "ekspertene" trodde.
 4. Sogndal - Stabæk 0-1 Bodø glimt - Viking 3-1 Haugesund - Brann 4-3 Molde - Odd 2-2 Rosenborg - Strømsgodset 3-1 Sandnes - Ålesund 2-2 Sarpsborg - Lillestrøm 2-3 Vålerenga - Start 0-1
 5. Veldig bra analyse. Jeg tror man i liten grad har skjønt hva som er problemet (joda, man ser mange symptomer) og bommer på tiltakene. Hovedproblemet ligger i "den moderne fotballen". Man har satset så bredt som mulig for å gjøre fotballen atraktiv for folk som egentlig ikke er så interesserte. Underveis har man mistet mange av dem som virkelig brydde seg. Uten å vinne noen nye. Dette har vært drevet av en grådighet, som toppet seg med Cmore-avtalen. Snakk om å skyte seg selv i foten. Men nå blir alt bra. Færre lag - vi får lære opp folk i Bergen til å holde med Molde, de i Sogndal til å holde med Rosenborg og oss til holde med Vålerenga. På landet får man lage regionslag som i Danmark. Østlandet mot Sørlandet gir sikkert skikkelig engasjement på tribunene. (Mulig jeg gjør danskene urett, men Nordsjælland mot Vestsjælland høres ikke ut som lokalderby av store dimensjoner...)
 6. Selv om jeg driter i hva hun mener, vil jeg likevel reservere min rett til å hate førkja. Ferdig snakka! Hadde hun ikke hatt den historien hadde det faktisk vært hysterisk morsomt. Det er bra for kvinnefotballen at det kommer litt temperatur.
 7. Trist om Conquest'en dør... Jeg prøver meg med et tips for nest siste runde: STB - Haugesund 2-0 Brann - Sogndal 0-0 LSK -Bodø/Glimt 2-1 Aalesund -VIF 2-2 SIF - Molde 2-3 Odd - RBK 2-1 Viking - Sarpsborg 1-0 Start - Sulf 1-2
 8. Sarpsborg 08 - Stabæk 1-2 Vålerenga - Odd x-c Haugesund - Strømsgodset x-c Rosenborg - Sandnes Ulf 2-2 Lillestrøm - Start 1-3 Sogndal - Molde 1-1 Viking - Aalesund 1-1 Bodø/Glimt - Brann 3-1
 9. Stabæk - Viking 3-1 Brann - Sarpsborg 1-3 Start - Aalesund 2-0 Molde - Haugesund 5-1 Strømsgodset - Lillestrøm 3-2 Sandnes - Sogndal 1-2 Odd - BodøGlimt 2-2 Rosenborg - Vålerenga 2-1
 10. Det er jo ikke humor for meg? Hei Peter. Det er veldig hyggelig at du har funnet Forumet og skriver mange innlegg. Men du må huske på at vi som skriver mange innlegg ofte blir tullet litt med. Noen ganger direkte mobbet. Er det OK - sikkert ikke, men sånn er det. Tåler man det ikke - bør man tenke seg grundig om før man poster noe. PS - ertingen av deg fordi du ofte stiller spørsmål om ting man enkelt kan finne ut av andre steder er ikke ondskapsfull. Syns du det får du heller søke på Google eller noe sånt.
 11. Der er noe nærmest dogmatisk over meningene Huseklepps ferdigheter. Jeg har sett flere kamper i år - hvor han på den senere delen av sesongen har blitt omtalt som god - og har sett ham misbruke sjanse etter sjanse. Til de grader at jeg nærmest har tatt det som en selvfølge at angrep hvor han spiller en rolle sklir ut i ingenting. Nå gjelder jo det stort sett hele Brann - Kardas f.eks, redningsmannen som returnerte fra Sogndal for å bli symbolsk for alt som går galt - han er vel Tippeligaens toppscorer i eget mål. Askar - som av en merkelig grunn ikke starter - har gitt Brann styrke og pågangsmot med sine innhopp. Så, om vi skal dele vrakgods fra Bergen: nei takk til Huseklepp. Ja takk til Askar.
 12. HeHe. Det kan jeg skjønne. Jeg synes han er en bra spiller som det er mye potensiale i men det ser ikke ut til at han vil lykkes i Brann. Det er alltid et spørsmål hvor lenge man kan være ung og lovende. Huseklepp er eldre en Sokolowski. Nå er jeg glad han aldri kom til oss. Tror ikke han hadde passet til vår spillestil.
 13. Bodø/Glimt - Stabæk 1-3 Lilllestrøm - Rosenborg 2-2 Aalesund - Odd 1-2 Viking - Molde 1-3 Sarpsborg - Strømsgodset 0-2 Haugesund - Sandnes Ulf 2-2 Vålerenga - Sogndal 3-1 Brann - Start 2-3
 14. Nå kan man vel ikke utelukke at Brann2 rykker ned uansett hvor mange poeng de skulle samle.
 15. Før sesongen var det ikke bare et samstemming pressekorps som tvilte på Stabæks muligheter i år. Også svært mange blant oss var pessimister. Jeg er evig optimist, og hevdet at vi på en god dag kunne slå de fleste. Likevel forsøkte jeg å være balansert da jeg tippet årets resultat. Jeg tippet: Utslått i kvartfinalen. 34 poeng og 11. plass i serien. Brustad toppscorer med 8 mål. Det var ganske optimistisk. Jeg er svært fornøyd med sesongen så langt..
 16. Det er litt herlig dette her, og det hadde vært enda herligere med 5-0. Det var en sesongåpning hvor jeg pga utlandsreise måtte høre kampen på NRKs 4-4-2. Stadig vekk brøt det en fyr inn og kunne fortelle om nettopp LSK som mot spillets gang hadde scoret. Noe sånt som sju ganger. Dominans og effektivitet er ofte ikke det samme.
 17. Sliter litt med å se hvilken rolle Stephens har i dagens system også, så det tror jeg ikke er noe problem. "Bare løp rundt som en hodeløs høne du. Men ikke løp i veien for noen." Fryktelig uenig (litt problematisk ettersom fru Albert nok er enig...). Stephens gjør det han har fått beskjed om: sikre ballbesittelse. Når han spiller fremover har han iblant noen helt geniale pasninger.
 18. Gratulerer. Jeg sier noe mer om dette i medietråden. http://www.stabaek.no/forum/index.php?showtopic=5267&p=338762
 19. Dette er utrolig bra. Vi som følger med i tråden om Akademiet har jo skjønt at Stabæk gjør noe veldig bra og riktig. Det viser også at når Stabæk (v/Ingo) uttaler seg om at færre lag i eliteserien ikke er løsningen for norsk fotball, er det ikke fordi man er redd for å rykke ned. Men fordi man faktisk har et mye bedre alternativ. Om NFF velger å redusere antall lag i toppen, blir det rom for færre spiller. Prosentandelen utlendinger vil gå opp, og det blir rom for færre unge spillere. Om Kristoffer Askildsen og Herman Geelmuyden i det hele tatt kommer til en a-lagsstall med NFFs reduserte modell, vil de nok være mye eldre enn det dagens unge talenter er når de får prøve seg. Hvordan det på sikt skal styrke norsk fotball - og spesielt landslaget - er en gåte for meg. Dagens artikkel i Aftenposten viser at Stabæk er blant dem som viser vei og legger grunnlag for fremtidens fotball. Gratulerer til alle som står bak og jobber i Akademiet.
 20. Stabæk-Lillestrøm 2-0 Molde - Bodø glimt 4-1 Sogndal - Haugesund 2-2 Strømsgodset - Viking 2-1 Odd - Brann 2-2 Start - Sarpsborg08 3-2 Rosenborg -Aalesund 5-1 Droppet den ferdigspilte kampen. Conquesten er vel inne i sin alvorligste krise fra starten. Håper noen kan ta ansvar for å drive den videre.
 21. Nå er jo et hovedproblem her - bortsett fra selve problemet - at man over tid har vist en nærmest total mangel på vilje til å ta positive innspill fra supporterne på en ordentlig måte. Disse innspillene inkluderer at man har gitt og vil gi mye tid til frivillig arbeid for klubben. Jeg har egentlig ønsket å ta denne debatten i det lukkede rom. Dette rommet her er alt annet enn det, med over 100 000 visninger. Men dersom ikke klubbledelsen snart skjønner at de må ta imot supporternes tilbud om samarbeid og støtte - eller på annen måte rydde opp - må vi gjøre vår jobb. Den blir nok ikke begrenset til diskusjoner på forumet.
 22. Aalesund - Stabæk 0-2 Brann - Sandnes Ulf 4-1 Bodø/Glimt - Strømsgodset 2-1 Vålerenga - Molde 2-2 Viking - Start 0-0 Lillestrøm - Odd 2-2 Sarpsborg 08 - Sogndal 2-1 Haugesund - Rosenborg 1-3
×
×
 • Create New...