Gå til innhold

Albert

Ressurspersoner
  • Innholdsteller

    7 290
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    19

Innlegg skrevet av Albert

  1. Glimt har vist seg et utrolig ustabilt lag i år. Stort sett ganske dårlig, men har glimtet til (pling for ordspill).

     

    Etter fadesen mot Tromsdalen, et lag som spiller på samme nivå som Stabæk 2, kommer de til å gi alt for å bevise at de er på eliteserienivå. Det vil oppføre seg som skadeskutte dyr.

     

    Nøkkelen vår må være full skjerping fra kampstart, og holde på ballen. Klarer vi det, har vi en god mulig til å bedre målforskjellen vår ytterligere.

  2. Han har ca 30 ganger flere tippeligakamper enn de andre "unge og lovende". Hvor lovende er de egentlig?

    At Timmi trekkes frem hele tiden er rart. Han var en ok back offensivt i Adecco, men ikke mer. Venstrefoten er ok for dødballer, men bak Trondsen, Hoseth mfl. Adeccoligaens Bjørnar Holmvik?

    Mitt tips er at Timmi blir, for selv ikke på lav lønn er han interessant for andre klubber. Meling tjener trolig minimumslønn og blir en positiv overraskelse om han holder nivået, men det forventes ikke.

    Dette er vel Addocos Bjørnar Holmvik?

     

    http://www.fredrikstadfk.no/player-profiles/playerID/7509/seasonID/8978

  3. Jeg mener utredninger som dette har lett for å bære preg av at de tar utgangspunkt i en mest mulig vanskelig og søkt årsakssammenheng for å finne en mest mulig komplisert løsning på problemet. Hva om dalende interesse ikke handler om en liga med 12 eller 14 lag i en særdeles innviklet serie med diverse inndelinger i undergrupper og sluttspill kontra en helt normal serie med 16 lag? Hva om dalende interesse skyldes faktorer som at produktet norsk fotball blir forvaltet på en dårlig måte av C-More, grad av negativ mediedekning, kampdager og -tidspunkter som gjør at mange velger andre alternativer til fritidssyssel, at interessante publikumslag som Fredrikstad og Lyn tilfeldigvis er bytte ut med lag som Sandnes Ulf og Sarpsborg som ingen har noe forhold til, at norsk fotball har fått lite drahjelp av landslaget de siste ti årene, at klubbene har blitt presset inn i et spor der de har pådratt seg altfor høye arenakostnader og dermed skjør økonomi, at ligaen er inne i en tidlig fase av omstillingen fra å bruke mye penger på å kjøpe utenlandske spillere til å utvikle spillere selv?

    Veldig bra analyse.

     

    Jeg tror man i liten grad har skjønt hva som er problemet (joda, man ser mange symptomer) og bommer på tiltakene. Hovedproblemet ligger i "den moderne fotballen". Man har satset så bredt som mulig for å gjøre fotballen atraktiv for folk som egentlig ikke er så interesserte. Underveis har man mistet mange av dem som virkelig brydde seg. Uten å vinne noen nye. Dette har vært drevet av en grådighet, som toppet seg med Cmore-avtalen. Snakk om å skyte seg selv i foten.

     

    Men nå blir alt bra. Færre lag - vi får lære opp folk i Bergen til å holde med Molde, de i Sogndal til å holde med Rosenborg og oss til holde med Vålerenga.

     

    På landet får man lage regionslag som i Danmark. Østlandet mot Sørlandet gir sikkert skikkelig engasjement på tribunene. (Mulig jeg gjør danskene urett, men Nordsjælland mot Vestsjælland høres ikke ut som lokalderby av store dimensjoner...)

  4.  

    Hehe,

    Det er da bare å ta rennafart og drite i hva den sippa måtte mene, at hun i det hele tatt fokuserer på oss i en slik stund viser jo bare hvor bitter og smålig hun er! Nok et poeng i vår favør. Stor underholdning spør du meg :)

    @ringo

    Selv om jeg driter i hva hun mener, vil jeg likevel reservere min rett til å hate førkja. Ferdig snakka!

    Hadde hun ikke hatt den historien hadde det faktisk vært hysterisk morsomt.

     

    Det er bra for kvinnefotballen at det kommer litt temperatur.

  5.  

    Du kan i det minste se på det som forsøk på humør, er ikke alltid folk treffer der de sikter :)

     

    Det er jo ikke humor for meg?

    Hei Peter.

     

    Det er veldig hyggelig at du har funnet Forumet og skriver mange innlegg. Men du må huske på at vi som skriver mange innlegg ofte blir tullet litt med. Noen ganger direkte mobbet.

     

    Er det OK - sikkert ikke, men sånn er det. Tåler man det ikke - bør man tenke seg grundig om før man poster noe.

     

    PS - ertingen av deg fordi du ofte stiller spørsmål om ting man enkelt kan finne ut av andre steder er ikke ondskapsfull. Syns du det får du heller søke på Google eller noe sånt. :)

  6. Der er noe nærmest dogmatisk over meningene Huseklepps ferdigheter. Jeg har sett flere kamper i år - hvor han på den senere delen av sesongen har blitt omtalt som god - og har sett ham misbruke sjanse etter sjanse. Til de grader at jeg nærmest har tatt det som en selvfølge at angrep hvor han spiller en rolle sklir ut i ingenting. Nå gjelder jo det stort sett hele Brann - Kardas f.eks, redningsmannen som returnerte fra Sogndal for å bli symbolsk for alt som går galt - han er vel Tippeligaens toppscorer i eget mål.

     

    Askar - som av en merkelig grunn ikke starter - har gitt Brann styrke og pågangsmot med sine innhopp.

     

    Så, om vi skal dele vrakgods fra Bergen: nei takk til Huseklepp. Ja takk til Askar.

  7.  

     

    Brann løste vel det hele med å tilby (daværende) benkesliter Huseklepp 3,5 mill i årslønn. Man kan vel trygt si at det la en demper på stemninga i Brann-garderoben at en av de lønnsledende i klubben ikke var i førsteelleveren.

    HeHe. Det kan jeg skjønne. Jeg synes han er en bra spiller som det er mye potensiale i men det ser ikke ut til at han vil lykkes i Brann.

    Det er alltid et spørsmål hvor lenge man kan være ung og lovende. Huseklepp er eldre en Sokolowski.

     

    Nå er jeg glad han aldri kom til oss. Tror ikke han hadde passet til vår spillestil.

  8. Dette begynner å se bra ut, vi har tre poeng (og plenty med mål) ned til Brann2 på 12. plass (øverste nedrykksplass).

     

    Siste runde for oss er borte mot Brann2, kanskje vi kan sende dem ned (ikke at det hadde vært helt krise for Brann, P7, men deilig likevel)

    Nå kan man vel ikke utelukke at Brann2 rykker ned uansett hvor mange poeng de skulle samle.

  9. Det er litt herlig dette her, og det hadde vært enda herligere med 5-0.

     

    Det var en sesongåpning hvor jeg pga utlandsreise måtte høre kampen på NRKs 4-4-2. Stadig vekk brøt det en fyr inn og kunne fortelle om nettopp LSK som mot spillets gang hadde scoret. Noe sånt som sju ganger.

     

    Dominans og effektivitet er ofte ikke det samme.

  10.  

    Han er da aldeles god nok for oss, men har vanskelig for å se hvilken rolle vi skal bruke han i med dagens system.

    Sliter litt med å se hvilken rolle Stephens har i dagens system også, så det tror jeg ikke er noe problem. "Bare løp rundt som en hodeløs høne du. Men ikke løp i veien for noen."

    Fryktelig uenig (litt problematisk ettersom fru Albert nok er enig...). Stephens gjør det han har fått beskjed om: sikre ballbesittelse. Når han spiller fremover har han iblant noen helt geniale pasninger.

  11. Stabæk-Lillestrøm 2-0

    Molde - Bodø glimt 4-1

    Sogndal - Haugesund 2-2

    Strømsgodset - Viking 2-1

    Odd - Brann 2-2

    Start - Sarpsborg08 3-2

    Rosenborg -Aalesund 5-1

     

    Droppet den ferdigspilte kampen.

     

    Conquesten er vel inne i sin alvorligste krise fra starten. Håper noen kan ta ansvar for å drive den videre.

×
×
  • Opprett ny...