Jump to content

Martin

Bruker
 • Posts

  838
 • Joined

 • Last visited

Reputation

14

About Martin

 • Birthday 04/03/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua
 • Interests
  Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabak.no

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Thor Lange skal være neste spiller inn
 2. Så jeg ødelegger for klubben ved å poste bilde av drakten som allerede er lekket på en instagram konto med over 1500 følgere? Fjernet bilde, så får det være opp til hver enkelt om man vil se eller vente i spenning til "lanseringseventet".
 3. Tror den nye drakten akkurat ble avslørt på we are live sin Instagramprofil
 4. Da skal overgangen være i orden ifølge HJK Helsinki på Twitter
 5. Gledelig nyhet dette. Nå er det viktig at alle gjør hva vi kan for å hjelpe klubben. Da tenker jeg på å få fylt opp stadion. Forhåpentligvis har dette en positiv effekt på befolkningen i Asker og Bærum, og at det går opp for folk at det er nå eller aldri. Vi har ett år på oss å vise at det er patriotisme også her I Asker og Bærum. Støtter man ikke opp nå, er det ikke sikkert det finnes noen klubb å støtte i 2012. Føler at det er mye positivt på gang etter en mareritt sesong i fjord. Ny trener på plass, mange unge talenter, ny stopper som virker veldig lovende i Haris. Et par forsterkninger til og jeg tror vi kan slå nedenfra og opp, og det er som regel da Stabæk er best! Håper bare vi klarer å beholde de mest sentrale spillerene nå, så tror jeg dette kan bli en meget positiv sesong for oss som er glade i dee blaa. Vi for konsentrere oss om det vi kan bidra med, så får vi satse på at ledelsen har en strategi på hvordan de skal håndtere de utfordingene de står ovenfor.
 6. Utrolig deilig med seier i første kamp etter ferien, selv om vi gjør det alt for spennende på slutten. Veigar var stor, og det var godt å se at også fintene satt i tillegg til målene. Synes også hennong og mix gjorde en god kamp. Men hva har skjedd med Palmi!? Synes det er trist å se utviklingen til hans. Mannen er jo helt ute av form! På etterskudd hele tiden og bommer på enkle tremeters pasninger.
 7. Nå må vi huske at Daniel ble snytt for en skåring i Ålesund
 8. Den første var best, selv om den andre tok seg opp på slutten.
 9. Regner med at Sandefjord skal stå på 8. eller 13. siden tromsø står to ganger
 10. Er det noen som vet hvordan det går med sesongkortsalget? Da snakker jeg selvfølgelig antall solgte
×
×
 • Create New...