Gå til innhold

Martin

Bruker
  • Innholdsteller

    838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Martin

  1. Thor Lange skal være neste spiller inn
  2. Så jeg ødelegger for klubben ved å poste bilde av drakten som allerede er lekket på en instagram konto med over 1500 følgere? Fjernet bilde, så får det være opp til hver enkelt om man vil se eller vente i spenning til "lanseringseventet".
  3. Tror den nye drakten akkurat ble avslørt på we are live sin Instagramprofil
  4. Da skal overgangen være i orden ifølge HJK Helsinki på Twitter
  5. Jeg synes det er trist hvordan denne saken har utartet seg, og skjønner at mange reagerer. Mye kunne og burde vært gjort anderledes, både fra klubbens, jannes og $$ sin side. Men at folk snakker om hall of shame synes jeg blir for drøyt. Til det har Janne gjort alt for mye positivt for klubben. Nå som det en gang er sånn at han skal til Rosenborg fra 01.01.2011, så må vi akseptere det. Sånn jeg forstår det, så inviterer Janne til dialog med supporterne i dagens aviserer, det er en mulighet jeg synes $$ skal imøtekomme istedenfor å bruke media til skittkasting partene i mellom. Det har vært mange slag i trynet denne sesongen. Nå må vi samles i bånn, spillere, ledere, supportere og legge denne saken bak oss så fort som mulig, og deretter fokusere på hva vi kan gjøre for at Stabæk skal gjøre en best mulig sesong utifra forutsetningene.
  6. Utrolig deilig med seier i første kamp etter ferien, selv om vi gjør det alt for spennende på slutten. Veigar var stor, og det var godt å se at også fintene satt i tillegg til målene. Synes også hennong og mix gjorde en god kamp. Men hva har skjedd med Palmi!? Synes det er trist å se utviklingen til hans. Mannen er jo helt ute av form! På etterskudd hele tiden og bommer på enkle tremeters pasninger.
  7. Dette har jo ligget i kortene en stund. Da er det bare å takke for 6 fantastiske år og se fremover. Takk for alt Janne, og måtte du finne deg en klubb utenfor norges grenser.
  8. Nå må vi huske at Daniel ble snytt for en skåring i Ålesund
  9. Den første var best, selv om den andre tok seg opp på slutten.
  10. Davy blogger om Janne og flørten med rbk
  11. Regner med at Sandefjord skal stå på 8. eller 13. siden tromsø står to ganger
  12. Er det noen som vet hvordan det går med sesongkortsalget? Da snakker jeg selvfølgelig antall solgte
  13. Det stemmer. Trodde han spilte i 2000, men det var feil. Da erstatter jeg han med Tryggvi.
  14. Formasjon 3-5-2 Jon Flem ---- Mike ---- Holter Chippen---Farnerud---Tobbe---Andresen---Alan VGP --- Nannskog Trener: JJ Benk: Henning, Somen, Belsvik, IAO, Jeppe, Helgi, Marteinsson
  15. Janne kommenterer ansettelsen av drillo
  16. 1. Anders C 2. Petùr 3. JonasM 4. Haze 5. Maan95 6. Albert 7. Andre 8. Jan Fredrik 9. Martin
  17. De skal på landslagsoppdrag i Sør Korea ja, men de er tilbake til kampen.
  18. Thorstein scorte de 2 siste ifølge nettavisen.
  19. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Martin
×
×
  • Opprett ny...