Gå til innhold

tezza21

Bruker
  • Innholdsteller

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om tezza21

  • Bursdag 18. sep. 1985

Profile Information

  • Location
    Bømlo
  • Interests
    tezzasogn@yahoo.no

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. JA eller hva med to og spesielt et par navn som varmer en blaa sjel.
  2. Vi supportere og ledelsen kan jo sikkert gjøre lommeboken til sundgot enda større. men penger er ikke alt, spennende blir det. Håper vi kan få årets julegave fra Åråsen.
  3. Helt enig der! er det noen andre toppscorere i utlandet å hente! hadde vi hentet André Bergdølmo så tenker jeg fugla hadde blitt iritert hehe! men det skejr ikke Drømmer om å se sundgot i stabækdrakt! men det blir nok bare med en drøm Hva med Helstad og frode johnsen + nannskog
  4. Hører nå supportere vil åpne lommebøkene, for å betale høyere lønn for at han skal bli hos fugla. Arild det er ingen skandale å gå til Stabæk! Vif ja det er skandale. Gjør som Bjarman prøv noe nytt. En mye finere CV du vil få hos de blå. ARILD PLIZ KOM TIL OSS Vi kan betale lønn for deg vi å da.
  5. Vi kan nok glemme Arild! Vi finner en mye bedre spiller et sted! bruk heller mer penger på en annen! klin til med et bud på Henke på 11 mil. eller en annen mye penger" vi klarer oss uten rørte sundgot. Noen som har noen galante forslag her. Årst? helstad! Marius johnsen eller Kristoffer hæstad! Christer george? nei mine forslag er ikke bra!
  6. Når er Sundgodt er tilbake fra ferien sin da
  7. Bare og sende sms til han hvorfor slite benken i lsk? På tide med noe nytt eller hva Arild
  8. Da har jeg ringt VG, ingenting fra VG å melde (Bare tull og fantestreker) Men det er nok det vanlige skape diskusjoner som forvrenger overganger. Ingen nye spillere er klare for Stabæk før underskriften er der. først da kan man diskutere hvordan vi vil klare det i Tippeligaen. personelig vil jeg ha Jan derek fra Lyn til Stabæk. Han kan jo puste omtrent ned på nadderud, men spar oss fra Leo.
  9. når legges billetter ut for salg? for oss supportere.
  10. Både Mjøndalen - Kongsberg og Stabæk - Birkebeineren begynner kl 1500 på lørdag BRA! Skulle bare mangle dem ikke startet likt.
  11. :-) Har en mistanke om at 2-2 bare er rykter og at kampen endte 2-1 til Mjøndalen I dag har vi 10 mål mer. Forutsatt at de vant 2-1 (og vår 9-0 seier) så må de ha 18 mål for å få lik målforskjell, men da vil vi vinne på grunn av flere mål. Med andre ord; Mjøndalen må ha minst 19 mål mer enn oss. Da bare bøtter vi på mååål i siste kampen å, når starter den? Håper dere reklamerer godt på Stabaek.no slik at vi kanskje kunne få over 1000 tislkuere, eller tilsvarende som var mot Mjøndalen.
  12. Hva e rnå da Staus, hvor mange mål trenger Mjøndalen? om vi vinner si 3-1 over bif
  13. Jippi, nerver nerver og atter nerver. Mjøndalen vinner nok så siste kamp den blir en Grøsser uten like hehe. Men vi skal klare det til slutt. Vi gir oss aldri Tror det ikke før jeg får se det! Stoler på schelvan
  14. jippi Det vil si; 17 lover bra, vinner vi da 4-1 så er vel vi vinnere, går den lørdag fint du sa det. Spiller mjøndalen da å? må vel det så ingen jukser seg til et resultat.
×
×
  • Opprett ny...