Gå til innhold

Color Blue

Bruker
  • Innholdsteller

    1 153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Color Blue vant dagen sist 28. August 2022

Color Blue hadde mest likt innhold!

Omdømme

333

Profile Information

  • Location
    Eidsvoll

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Blaatt og mørkeblaatt

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 376 profilvisninger
  1. Fryktelig svak start, ikke en pasning som treffer medspiller. 0-1.
  2. Mulig Diabate er en slik spiller, men usikker. Det eneste som er sikkert at det blir et spennende vindu, forhåpentlig har vi tilstrekkelig med cash/pull til å få inn det som trengs. Bob vet selvsagt hva som trengs, det er uansett en slags trygghet.
  3. Det eneste positive med å tape 1-4 mot et lag fra 2. div. i februar er at Bob raskt får en oversikt over hvilke spillere som ikke holder nivået, og de var klart i majoritet i dag. Skal vi rykke rett opp trenger laget å få inn 4-5 spillere som holder OBOS standard.
  4. Skremmende svakt, null tempo, upresise pasninger og mangel på struktur.
  5. Fra Dagbladet: Sacha Tavolieri, belgisk fotballjournalist, melder at Brentford har funnet en løs bruskbit i kneet på den medisinske testen. Nusa skal også ha ryggproblemer, melder Tavolieri, som var blant de første som meldte om overgangen.
  6. Bjarmann ga 100%, men hadde ikke kompetansen. Ønsker alle en god jul og et blaatt nytt opprykksår!
  7. Kjære Bob Bradley, Det er med stor glede og takknemlighet jeg ønsker å uttrykke vår dypeste takk for at du har valgt å trene Stabæk Fotball. Din beslutning om å lede vårt lag markerer et spennende og lovende nytt kapittel i klubbens historie. Din rike erfaring og imponerende karriere, både nasjonalt og internasjonalt, gir oss ikke bare en trener av høy kaliber, men også en mentor som kan inspirere og utvikle våre spillere til nye høyder. Ditt engasjement for spillet, din taktiske innsikt og din evne til å bygge sterke lag er egenskaper som vi verdsetter høyt, og vi er overbevist om at du vil bringe en ny dynamikk og energi til Stabæk. Vi ser frem til å se din visjon utfolde seg på banen, og vi står bak deg i hver utfordring og hver triumf som ligger foran oss. Sammen med deg ved roret, er vi sikre på at fremtiden for Stabæk Fotball er lys og full av muligheter. Takk, Bob, for at du deler din lidenskap og ekspertise med oss. Vi er beæret over å ha deg som en del av Stabæk-familien. Med varmeste hilsener og største forventninger, ChatGTP
  8. Jeg mener det nå må tenkes langsiktig og da bør også Johan Andersson være en aktuell kandidat hvis Bob drar. Rykket opp til nivå 2 med et snitt på 4 mål per kamp med offensiv og ballbesittende fotball. ETF har også en spiss som bøtter inn mål (Curtis Kaba) som kan være interessant å teste ut.
  9. Ifølge VGs opplysninger lander amerikaneren på Gardermoen søndag.
  10. Vår gamle helt Johan Andersson er kanskje for fersk, men 66 mål vitner ihvertfall om en trener med offensiv spillestil.
  11. Kjenner ikke til Rasmus, men er dette nivået vi skal forsterke stallen fra? Vi spiller i ES og trenger ES kvalitet hvis vi skal forbedre oss. Velkommen!
×
×
  • Opprett ny...