Jump to content

Color Blue

Bruker
 • Posts

  1,120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Color Blue last won the day on May 15 2020

Color Blue had the most liked content!

Reputation

234

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eidsvoll

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Blaatt og mørkeblaatt

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

889 profile views
 1. Å være uenig at Kjønø er rett trener for Stabæk er ikke "Kjønø-mobbing". Når man påtar seg ansvaret for en fotballklubb må man selvsagt forvente og tåle at mange ikke er enig taktikk, laguttak og disponeringer. Hvis det er slik at kritikk sidestilles med mobbing så er denne klubben dømt til å mislykkes på kort og ikke minst på lang sikt.
 2. Den forsvant i samme sekund som styret erklærte 100% tillit til Kjønø.
 3. Lykke til videre, Kjønø! La oss håpe noen har lært noe av denne tabben.
 4. Jeg tar selvfølgelig på meg jobben å trene laget denne sesongen hvis noen spør meg, men jeg er utdannet siviløkonom og er helt sikker på at klubben kan finne bedre kandidater.
 5. Hva er det du egentlig etterspør? Vi har en trener som kun har erfaring med nedrykkstrid, men som mange på dette forum mener skal føre oss til opprykk. Vi har en trener som ikke har de taktiske ferdighetene som trengs på dette nivået, men som i neste kamp skal fremstå som et taktisk geni. Vi har en trener som har mistet garderoben, men som visstnok skal ha full kontroll på gjenoppbyggingen. Vi har en trener som burde være aktuell for Asker, Bærum eller Eidsvoll Turn, men som trener Stabæk. Vi har en trener som taper en haug med treningskamper, men dette skal visstnok snu når poeng står på spill. Hva er det dere som støtter Kjønø har av gode argumenter for å la ham fortsette? Jeg er lutter øre, men nå må dere komme med noe annet enn tro, håp og kjærlighet.
 6. Hvorfor fortjener Kjønø støtte? Nedrykket burde vært mer enn nok til å sparke Kjønø! Pluss på tapte treningskamper uten scoringer, total mangel på taktiske ferdigheter, en spillergruppe som har mistet troen og man skulle tro styre og stell var i febrilsk aktivitet med å intervjue trenerkandidater. Men neida, styret har full tillit til Kjønø og han sitter tilsynelatende helt trygt! Kjære styre, Kjønø har masse erfaring med nedrykksstrid, men vi skal rykke opp og ikke ned. Kjønø har ingen meritter, men dere virker happy. Trengs det en kronerulling for å kjøpe han ut av kontrakten er det bare å sette i gang!
 7. Kjønø er ubrukelig og må bort asap.
 8. Forventninger? Her finnes det egentlig ingen forventninger igjen. Etter fjoråret har jeg forsonet meg med at det ikke finnes noen plan, spillesystem eller taktikk. Det virker som gutta går på banen og gjør litt som de selv ønsker og at et tap ikke er så nøye. Vi har en trener som ikke evner å legge en kampplan eller analysere våre motstandere. Det jeg lurer litt på er hvorfor såpass mange synes det er ok å ha en trener som har bevist at han ikke evner på dette nivået?
 9. Da man ansatte Kjønø, en trener totalt blottet for meritter. Stabæk har aldri ansatt en dårligere trenere, skotten inkludert.
 10. Bare 2?? Pedersen er en fisk på land. Solbakken mister ballen i farlige posisjoner gang etter gang etter gang. Sidebacker som ikke følger sin mann gang etter gang etter gang. En midtbane som er vaksinert mot taklinger og som ikke klarer å treffe på en 5 meters pasning. Spisser som dasser rundt på topp osv osv. Det er minst 100 ting som forundrer meg, men en ting en tindrende klart: Kjønø er IKKE mannen som kan snu dette! Laget skriker etter en erfaren og rutinert trener som kan bygge en defensiv trygghet i laget for det er der de må begynne.
 11. Kjønø bør ikke være Stabæk trener i neste uke. Eliteserien er minst et nivå for høyt for ham.
 12. Rundspilt og ydmyket! Dette er ikke den dårligste stallen vi har hatt i Eliteserien, men det desidert dårligst komponerte laget.
 13. Vi blir rundtspilt, men Kjønø er fornøyd. Han må bort asap hvis det skal være noe håp om å redde plassen.
 14. I pausen må det byttes. Ut med Skytte, Pedersen og Norman Hansen, inn med Bolly, Haugen og Amankwah + flytt Høyland inn sentralt
×
×
 • Create New...