Jump to content

Color Blue

Bruker
 • Posts

  1,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Color Blue last won the day on May 15 2020

Color Blue had the most liked content!

Reputation

172

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eidsvoll

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Blaatt og mørkeblaatt

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. Da man ansatte Kjønø, en trener totalt blottet for meritter. Stabæk har aldri ansatt en dårligere trenere, skotten inkludert.
 2. Bare 2?? Pedersen er en fisk på land. Solbakken mister ballen i farlige posisjoner gang etter gang etter gang. Sidebacker som ikke følger sin mann gang etter gang etter gang. En midtbane som er vaksinert mot taklinger og som ikke klarer å treffe på en 5 meters pasning. Spisser som dasser rundt på topp osv osv. Det er minst 100 ting som forundrer meg, men en ting en tindrende klart: Kjønø er IKKE mannen som kan snu dette! Laget skriker etter en erfaren og rutinert trener som kan bygge en defensiv trygghet i laget for det er der de må begynne.
 3. Kjønø bør ikke være Stabæk trener i neste uke. Eliteserien er minst et nivå for høyt for ham.
 4. Rundspilt og ydmyket! Dette er ikke den dårligste stallen vi har hatt i Eliteserien, men det desidert dårligst komponerte laget.
 5. Vi blir rundtspilt, men Kjønø er fornøyd. Han må bort asap hvis det skal være noe håp om å redde plassen.
 6. I pausen må det byttes. Ut med Skytte, Pedersen og Norman Hansen, inn med Bolly, Haugen og Amankwah + flytt Høyland inn sentralt
 7. Feilpasninger, manglende press på ballfører, slett markering defensivt, lavt balltempo,+++ Det hele virker planløst og uinspirert, knapt nok OBOS nivå.
 8. Hvorfor spiller Kasper Pedersen????? Hvis treneren mener han er bedre enn alternativene så må noe gjøres.
 9. «Gunnarsson teamet» (de kalte det faktisk det i TV 2 sporten) fikk en intern hederspris (Gulrot-prisen) fra TV2 for "glitrende gravende journalistikk"
 10. Usikker på om dette er riktig tråd, men ønsker å vite hvordan jeg sletter min forumkonto. Hvis jeg ikke kan gjøre det selv så kan gjerne en admin gjøre det. Takk for meg!
 11. Er vel både fordeler og ulemper med det. Hardere treningsøkter gir lenger restitusjonstid og for høy treningsbelastning kan påvirke treningstilpasninger og skaderisiko.
 12. Midtbanen vår blir overkjørt av Start.... Det er bare å bytte 3 mann i pausen, fritt valg.
 13. Det ser ut som noen har samlet sammen 11 mann fra løkka og gitt dem like drakter. HVA er dette?
 14. Hernandez kan bare kaste seg ned så må han blåse
×
×
 • Create New...