Gå til innhold

Alessinho

Bruker
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Alessinho

  • Bursdag 24. jan. 1982

Profile Information

  • Location
    Kolsås
  • Interests
    Fotball

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Hauger, Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Tja... Puyol i Barcelona virker som en ok spiller, synes heller vi skal satse på han. Nilsson er god, men Puyol er nok hakket bedre. Beholder vi IA blir nok de to et godt stopperpar. Skulle IA velge å gå til Brann foreslår jeg at vi tar med Marquez også. Han og Puyol kjenner hverandre godt fra før, det er en fordel...
  2. Merkelig tankegang, pauligirl. Hvis det er noen som har alt å tape så er det Molde. Tar du en titt på tabellen vil du se at Moldeer ganske avhengige av seier mot oss for å ha et godt håp om ny kontrakt. De trenger seier. Uavgjort eller tap vil ikke være godt nok. Mao har Molde alt å tape. Laget som ikke har noe å tape er vel Stabæk.
  3. At Alan ikke hadde dagen må være dagens understatement. Hva den fyren bidrar med i kamper vi ikke styrer er for meg et mysterium. Mener det er altfor tidlig å konkludere med at Somen passer best sentralt etter én omgang mot VIF der han utelukkende har offensive oppgaver. Er vel gjerne de defensive fibrene i den kroppen noen har stilt seg kritiske til, og der ga dagens kamp ingen svar. Enig med gufa som antyder at han var nærmere en mellomromsrolle enn ren sentral. Er stor fan av Henning Hauger, men har problemer med å se at han var banens beste i dag. Feilpasningene florerte, skjønner godt at han ble byttet ut. Trist at sesongen hans har vært såpass svak.
  4. Kan du komme med noen flere vurderinger og synspunkter? Litt humor hjelper alltid etter triste kamper...
  5. Hva mener du? At assistenttreneren sier opp er ingen deal fra Stabæk, dette er en ensidig avgjørelse fra KSHW. Skjønner heller ikke tanken om at vi har behandlet han bra og derfor stikker han fra klubben. Han har sikkert hatt det fint i Stabæk, men da Jönsson skrev ny kontrakt ble det naturlig for han å bytte jobb. Er ikke verre enn det.
  6. Patrick Josefsen heter han. Født 1990, spiller på jr elite og noe på 2-laget. Rask og teknisk spiller som stort sett har spilt spiss på 90-laget, men man satser på han som høyre kant. Ujevn i prestasjonene i høst, men absolutt et navn å følge med på.
  7. Med de holdningene som vises her er det et under at det ikke er mer slåssing mellom Stabæksupportere og andre supportere. At du ikke skjønner hvorfor Nystuen kom inn sier vel en hel del om deg.
  8. Hehe, good one... Trodde det hadde rablet helt for deg. Ellers ser ditt opprinnelige forslag bra ut.
  9. Andrè Bergdølmo? Bergdølmo er vel først og fremst back, denne fyren lanseres som stopper. Tipper det er en utlendig iom at HW snakker om europeisk fotball. Tror han hadde uttalt seg annerledes hvis det hadde vært en norsk spiller.
  10. jeg har faktisk det! Bra. Hva annet enn det tøffe navnet gjorde deg overbevist om at han passer for oss?
  11. Er det noen som i det hele tatt har sett denne schleebrügge spille?
  12. I dagens Aftenposten aften står det at en spiller til er på vei inn før vinduet stenger. Det skal dreie seg om en stopper (ikke Peter Mate ) som "behersker alle rollene i forvaret". KSHW sier at han har et kjent navn for de som følger med på europeisk fotball.
  13. Som andre her har påpekt overfor deg tidligere, er det ingen grunn til å fantasere om spillere som ikke er aktuelle for Stabæk. For øvrig påpeker jeg bare at norsk fotball har middels erfaring med ungarske spillere. Dette betyr ikke nødvendigvis at det ikke KAN finnes gode kjøp derfra. Dessuten kan jeg ikke se at du tidligere har vist spesielt gode evner mht. å vurdere spillere. Du har eksempelvis foreslått Alan som kaptein. Du stilte deg også uforstående til at Alan ble byttet ut mot RBK i går. Tar jeg ikke feil, har du også klokketro på Alan som spiss. Det er ikke dermed sagt at jeg er noen ekspert mht. talentspeiding, men jeg driver i hvert fall ikke å foreslår spillere i hytt og pine som jeg ikke engang har sett. Det fantaseres stadig vekk om spillere som ikke er aktuelle for Stabæk på dette forumet, men det er ikke bare fra ninja-alan. Senest igår kom @ringo med en svensk spiller fra Landskrona. Er det en spiller Stabæk som er aktuell for Stabæk? Kan heller ikke se at ninja-alan har kommet med spesielt lite info om ungareren sin. Det må være lov til å foreslå spillere som ikke er uttalte transfermål for Stabæk.
  14. Og hva så? Alanzinho snakker fortsatt ikke norsk... Du kan regne med at brasilianere og ungarere skjønner ca like lite norsk.
×
×
  • Opprett ny...