Jump to content

Anders C

FairFans
 • Posts

  4,135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Anders C last won the day on November 17

Anders C had the most liked content!

Reputation

6,164

About Anders C

 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

2,436 profile views
 1. Han har jo vært del av det sportslige som ikke har lyktes, det kan det ikke være tvil om. Samtidig har han også alltid vært en fabelaktig ambassadør for klubben og et positivt og smilende ansikt utad. Når man kommer innom en Stabæktrening er Petter en som alltid hilser og slår av en prat. Så er jeg enig i at det alene ikke kvalifiserer til å være assistenttrener i klubben, men jeg synes likefullt det er veldig trist at han blir borte. Han er en av få gjenværende kulturbærere. Jeg håper man kan finne en annen rolle til ham.
 2. Utrolig trist. Bels er en av de største legendene vi har.
 3. Likte også Podstawski, men han manglet vel en god del tempo?
 4. Sykt å gjøre mot alle oss blaa nå i sluttspurten. Vi trenger et skikkelig Excel-ark med tallene svart på hvitt
 5. Kan du gi meg kveldens tall på Eurojackpot også, vær så snill?
 6. Da gleder vi oss til oppdatering her
 7. Jeg skulle gjerne sett en oppdatering fra klubben med tanke på sportsplanen. Det ble lovet oppdateringer på hjemmesiden hver tredje uke om hvordan spillet lå an målt opp mot diverse parameter.
 8. Var det en som ble kastet ut fra feltet i dag?
 9. Takk for suveren innsats Oddbjørn! Alltid et smil om munnen, og en flott representant for klubben. Lykke til med studier, og velkommen tilbake!
 10. Det ble vel sånn ca 0,5 av 3 (2-0 er ett for lite til å kalles mange mål). Oppsummert: underkjent. For meg ser det ut som gutta spiller med høye skuldre og lite glede og energi. Om det skyldes treneren, mobberne på forum eller andre årsaker vet jeg ikke. Kanskje en kombinasjon? Jeg er dog helt sikker på at de prøver så godt de kan. Er det noe vi på utsiden av laget kan gjøre for å gi dem litt «gi faen»-stemning?
 11. Måtte kampen i dag bli starten på vår store høstspurt! Alt annet enn overkjøring, bra spill og mange mål vil være underkjent i min bok. Sånn sett fint å høre at Ingo rapporterer om en god trening i går. Da er det bare å glede seg til 15:30 på Nadderud😀
 12. Nå må lederskikkelser stå frem. Wangberg, Næss, Krogstad.
 13. Synes om ikke annet at det er morsomt å se kampene våre nå. Vi henger med i toppen og har alle muligheter i andre halvdel av sesongen👍🏻
 14. Sterkt med poeng her. Vi begynner å få en sentrallinje som er skikkelig god. Litt mer krydder på kantene nå, så kan dette bli meget bra.
×
×
 • Create New...