Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  4,067
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Anders C last won the day on July 19

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

5,105

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,911 profile views
 1. Jeg er enig i at det sitatet ikke var så ille. De andre sitatene er direkte pinlige, og oppsummerer standarden på forumet de siste 6-7 årene.
 2. Som jeg skriver: greit å være misfornøyd med prestasjonen og gi uttrykk for det. Men det går en grense. På et generelt grunnlag er det vel bare å scrolle seg tilbake de siste 15 timene og se omtaler som «klovn» «ræva» «fuck off» og at han skal «komme seg vekk».
 3. Jeg synes det er ganske uverdig hvordan enkelte omtaler en Stabækspiller i denne tråden. Greit å være misfornøyd med prestasjonene, men det er vel grenser for hvor mye man kan æreskjelle en person? Det kan jo også tenkes at han leser her inne.
 4. Tenk at vi rykker ned med millioner på bok. Her må noen(mange) ta en lang titt i speilet.
 5. Takk, odd! Det var akkurat det jeg trengte. På med de positive brillene😀
 6. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lite motivert for å se en kamp med Stabæk. Forrige opptreden tok helt knekken på meg.
 7. Kanskje på tide å la Yaw starte på benken? Slik jeg ser det er han nå en risiko i spillet vårt, både offensivt og defensivt. Forferdelig svak med ballen (noe motstanderne åpenbart har fått med seg, og setter press på ham med én gang), og altfor treig uten ball, ble som gjør at han tar 20 meter «sikkerhetsdyp» hver gang det andre laget har ballen.
 8. For en arbeidsinnsats!
 9. Det har blitt meldt om en ambisjon om topp 6 i år. Samtidig har vi en stall med to (2!) rene midtstoppere. Den ene er kronisk skadet. Den andre i beste fall uprøvd. Hva skjer a??
 10. Vil også nominere kampen mot Lyn på Ullevaal 16. mai i 2008. Vi rundspilte dem etter alle kunstens regler på banen, og på tribunen dominerte Stabækfansen totalt. Det må ha vært 3000 Blaa på stadion, minst!
 11. Enig! De er hjertelig velkomne.
 12. Liker at han fremstod med selvtillit og energi. Det har vært mangelvare fra både Jørgen og Peder. Ser ut som en klar forsterkning allerede, og så kan vi jo håpe at han utvikler seg til å bli enda bedre med mer tid på høyere nivå enn han er vant til. Kjempespennende.
 13. Tror vi kan roe ned beskyldningene om at Torgeir ikke er blaa. Han gjør bare ting litt annerledes enn det har blitt gjort tidligere. Det jeg hører er at han har kommet inn i miljøet på en flott måte, og har fått Stabæk-kulturen inn i blodet allerede. Så kan man selvsagt være uenig i noen av valgene han har tatt, men det får så være.
×
×
 • Create New...