Jump to content

Anders C

FairFans
 • Content Count

  4,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Anders C last won the day on November 4 2020

Anders C had the most liked content!

Community Reputation

4,927

About Anders C

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,771 profile views
 1. Jeg er ikke helt sikker, men jeg mistenker at han prøvde å unngå keeperen.
 2. Synes han har vært god, jeg. Bidrar til å strekke motstanderen, binde opp stopperne, og skape rom for Oliver, Luc og øvrige offensive spillere.
 3. Hvorfor får han spille? HVORFOR??? Han er så ekstremt giddaløs. Ikke jobber han hjemover når han har mistet ballen heller. Når han da ikke scorer alene med keeper heller så er det god natt for min del.
 4. Enig! De er hjertelig velkomne.
 5. Liker at han fremstod med selvtillit og energi. Det har vært mangelvare fra både Jørgen og Peder. Ser ut som en klar forsterkning allerede, og så kan vi jo håpe at han utvikler seg til å bli enda bedre med mer tid på høyere nivå enn han er vant til. Kjempespennende.
 6. Tror vi kan roe ned beskyldningene om at Torgeir ikke er blaa. Han gjør bare ting litt annerledes enn det har blitt gjort tidligere. Det jeg hører er at han har kommet inn i miljøet på en flott måte, og har fått Stabæk-kulturen inn i blodet allerede. Så kan man selvsagt være uenig i noen av valgene han har tatt, men det får så være.
 7. Fortsetter der han slapp før skaden. Lunter rundt. Selg så fort som mulig!
 8. Jeg skulle gjerne sett at @odd kom tilbake på forumet med en tabellsimulator. Dessverre kan det se ut til at han holder seg unna forumet for tiden(mon tro hvorfor...). Kom tilbake, odd!?
 9. Ekstremt tynn suppe. Håper vi får se Luc og Maatsen etterhvert.
 10. Skal vi tippe at han ender i Aalborg?
 11. Mener å ha hørt en del buzz om Antonio Nusa?
 12. Dette var det svakeste jeg har sett på lenge.
 13. Risiko er greit, men problemet med Bohinen nå er at hver gang han har ballen så blir den hos ham i 4-5 sekunder fordi han blir søkende. Det jeg mener med at han søker det geniale hele tiden. Rull i gang kula, og få den heller tilbake senere når åpningen er der. DA kan han slå pasning på risiko.
 14. Tror mye hadde vært gjort om han bare spilte litt enklere litt oftere jeg altså. Virker som om han hele tiden søker det geniale, i stedet for å la kula gå, og spille den geniale pasningen når den er tilgjengelig.
×
×
 • Create New...