Jump to content

Anders C

FairFans
 • Posts

  4,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Anders C last won the day on October 4

Anders C had the most liked content!

Reputation

5,207

About Anders C

 • Birthday 01/24/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabakbandy.no

Recent Profile Visitors

1,958 profile views
 1. Vi møtte Bodø/Glimt. Ja, de er gode, men de er ikke Real Madrid. Så sinnsykt passiv og destruktiv inngang til kampen. Og så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være en motsetning mellom å forsvare seg godt og å ha et konstruktivt og positivt spill når man selv har ballen? Jeg tror ingen forventer at vi spiller tiki-taka, men det må kunne forventes at Stabæk i det minste har et mønster som er gjenkjennbart og som kan gi oss målsjanser. Den defensive inngangen til kampen gjør jo åpenbart noe med hodene til spillerne også. Man blir defensiv og forknytt. Og ikke minst - hva skal de gjøre dersom motstanderen scorer først? Dette er ikke Stabæk verdig.
 2. Det positive med dagens kamp er at vi slipper å se «raske» Normann Hansen «drible» og miste ballen i en kamp eller to.
 3. I går forlot jeg en Stabækkamp før sluttsignalet for første gang i mitt liv. Det som ble servert i andre omgang på Intility er noe av det flaueste jeg har sett av et Stabæklag. Det er enkelt å skylde på både spillere og trenerapparat, men dette må folk høyere opp i systemet ta ansvar for. Det er Bjarmann som (utad?) har ansvar for de sportslige ansettelsene, men over ham sitter både et sportslig utvalg og et styre. Jeg forventer at alle nevnte organer foretar en særdeles grundig ransakelse av hva de selv har levert de siste årene, og at resultatet kommer frem i offentligheten så vi alle får innsyn. Glem covid, dårlig stadion osv. Hva har man fått ut av de titalls millionene som har ramlet inn på konto på veien mot OBOS? Hvorfor har man i dag supportere som begynner å miste engasjementet og interessen i å se på laget?
 4. Og for et fantastisk engasjement både under og etter kampen. Fra utsiden fremstår han som en profil og en potensiell klubbspiller som det kan bygges rundt.
 5. Jeg er enig i at det sitatet ikke var så ille. De andre sitatene er direkte pinlige, og oppsummerer standarden på forumet de siste 6-7 årene.
 6. Som jeg skriver: greit å være misfornøyd med prestasjonen og gi uttrykk for det. Men det går en grense. På et generelt grunnlag er det vel bare å scrolle seg tilbake de siste 15 timene og se omtaler som «klovn» «ræva» «fuck off» og at han skal «komme seg vekk».
 7. Jeg synes det er ganske uverdig hvordan enkelte omtaler en Stabækspiller i denne tråden. Greit å være misfornøyd med prestasjonene, men det er vel grenser for hvor mye man kan æreskjelle en person? Det kan jo også tenkes at han leser her inne.
 8. Tenk at vi rykker ned med millioner på bok. Her må noen(mange) ta en lang titt i speilet.
 9. Takk, odd! Det var akkurat det jeg trengte. På med de positive brillene😀
 10. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lite motivert for å se en kamp med Stabæk. Forrige opptreden tok helt knekken på meg.
 11. Kanskje på tide å la Yaw starte på benken? Slik jeg ser det er han nå en risiko i spillet vårt, både offensivt og defensivt. Forferdelig svak med ballen (noe motstanderne åpenbart har fått med seg, og setter press på ham med én gang), og altfor treig uten ball, ble som gjør at han tar 20 meter «sikkerhetsdyp» hver gang det andre laget har ballen.
 12. Det har blitt meldt om en ambisjon om topp 6 i år. Samtidig har vi en stall med to (2!) rene midtstoppere. Den ene er kronisk skadet. Den andre i beste fall uprøvd. Hva skjer a??
×
×
 • Create New...