Jump to content

Anders C

FairFans
 • Posts

  4,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

Everything posted by Anders C

 1. Dette kommer altså fra spillere som 1) er med-ansvarlige for at vi rykket ned 2) foreløpig har prestert 0 seire på hjemmebane, og en meget svak (etter forutsetningene) 6. plass på tabellen 3) har dette som fulltidsjobb Denne klubben er altså så skakkjørt på så mange plan. Jeg gleder meg til å se dette laget prestere når det koker på Brann stadion, Consto o.l. utover i sesongen.
 2. Fikk et tips om at David Nielsen ikke får forlenget med AGF.
 3. Få denne mannen ut!
 4. Dette var bra! Måtte det fortsette:)
 5. Utrolig morsomt! Grattis til både Filip og pappa Morten!
 6. Dette er så sinnsykt bra av medieavdelingen!
 7. Her har medieavdelingen virkelig vært på jobb! Kul måte å avsløre det på, og hjertelig velkommen hjem Nico!!
 8. Jeg betviler ikke de teoretiske evnene til Kjønø. Han er sikkert flink på sideforskyvning og tempo i ballen. Dessverre ser jeg ikke en leder og troverdig sjef for et prosjekt som trenger en samlende kraft. Vi har nå en tropp med solid eliteserie-erfaring. Likevel ryker vi 2-3 for et lag fra andre divisjon etter å ha ledet 2-0. Det er for dårlig, og kan ikke unnskyldes. Når det I tillegg ryktes om en lederstil som bryter med Stabæks DNA så ser jeg ikke at han kan overleve. Sport handler om mer enn teori. Det handler vel så mye om ledelse, og der har vi tilsynelatende en lettvekter på jobb. Igjen, det er ikke Eirik Kjønøs feil. Han gjør helt sikkert så godt han kan. Men det er ikke godt nok.
 9. Kjøpte sesongkort for lenge siden jeg. Men det må være lov å være misfornøyd med tingenes tilstand, med en trener som åpenbart ikke får det til. Det er jo ikke hans feil at noen andre har vurdert ham som kompetent nok til å trene et lag som Stabæk.
 10. Takk for seg. Dette går jo ikke lenger.
 11. Jeg har aldri opplevd en Stabæktrener som irriterer meg mer. Vi er alltid «på rett vei» og forklaringen på alle tap er aldri at han har gjort noe feil. Hvordan kan han stå og nærmest smile etter at «opprykkskandidaten» Stabæk har blitt rundspilt av et middels Vif?
 12. En uke er gått siden sist, men budskapet gjelder fortsatt. I mellomtiden har vi atpåtil solgt en spiller. Att: Torgeir Bjarmann Skjer det noe snart eller? Vi er "jävligt tunna", og sesongkortene selger neppe seg selv. Mvh, absolutt alle som har et snev av interesse igjen.
 13. Att: Torgeir Bjarmann Skjer det noe snart eller? Vi er "jävligt tunna", og sesongkortene selger neppe seg selv. Mvh, absolutt alle som har et snev av interesse igjen.
 14. Dette må også innebære at Bjarmann og Kjønø er fredet uansett hva som måtte skje denne sesongen, ettersom styret har "full tillit" til dem selv etter et dundrende nedrykk. Dersom vi f.eks. ligger på nedre halvdel til sommeren, så forutsetter jeg i så fall at det er styret og ikke sportslig ledelse som tar konsekvensen og trekker seg, i lys av denne uttalelsen. Jeg fikk nettopp melding av min far. Han og muttern har hatt sesongkort på Nadderud siden 1997. Et kvart århundre der altså. De har bestemt seg for å ikke fornye disse etter å ha lest dette. Bra jobba!
 15. På et slikt møte vil det naturligvis være mange stemmer som skal høres, og en god del sidespor som dukker opp underveis. Det som var essensielt for meg som "tillitsvalgt" å få trygghet rundt, var selve evalueringen og rammene rundt den. Der synes jeg Petter Wulff hadde et fornuftig poeng: Hvilken nytte hadde det gjort om alle i styrene og administrasjon bare trakk seg/ble kastet for å "vise handlekraft"? Da ville man sittet igjen med like mange spørsmål om hva som har gått galt. I stedet er det god prosess å sørge for en grundig og kritisk evaluering, sånn at man kan kvitte seg med de hodene som evalueringen eventuelt viser at ikke duger, men enda viktigere få beholdt de som faktisk duger. Når det gjelder rammene for evalueringen, så ser jeg det er gjort poeng ut av både at den ikke kan gjennomføres av de som skal evalueres (åpenbart!), altså ledelsen, men samtidig at den ikke kan gjennomføres av eksterne som betales av den samme ledelsen. Det er jammen ikke lett. Det eneste som er helt sikkert, er at vi ikke kan forvente at riksrevisjonen skal ta oppgaven! Slik opplegget ble presentert, fremstår det etter min mening som en god og solid løsning. To erfarne "hjerne-borrere" skal intervjue representanter for hele sportslig avdeling pluss ledelse. Det inkluderer yngre spillere, eldre spillere, trenere, spillere som var her i fjor men ikke nå lenger osv osv. For å sikre at prosessen er tilstrekkelig relevant for en fotballklubb forankres arbeidet hos tre tidligere spillere, som alle må sies å kjenne både toppfotball og Stabæk-kulturen historisk sett. Og på toppen sitter Sverre Koch, med sin enorme erfaring. Den mannen har vært ute en vinternatt før, jf blant annet den enormt belastende Transocean-saken, og lar seg aldri i livet herse med eller blendes av fine ord fra noen av de som skal evalueres. Jeg er helt trygg på at han vil gjennomskue og utfordre eventuell bullshit. Jeg er derfor positiv til evalueringen som skal gjennomføres. Så blir det spennende å se om klubben evner å ta de grepene som evalueringen viser at bør tas. Det gjenstår jo å se, og der bør vi være særdeles alerte og kritiske. Avslutningsvis oppfattet jeg et ektefølt ønske fra styremedlemmene om at supportere både fra stå- og sitteplass melder seg inn i klubben, foreslår kandidater til styreverv til valgkomiteen, og ikke minst; møter på årsmøtet. Med mindre det kolliderer med egne forpliktelser i Stabæk Bandy skal jeg få med meg årsmøtet. Håper vi blir mange!
 16. Jeg er helt enig. Problemet med dette er jo at klubben selv markedsfører seg som det beste stoppestedet for unge spillere som vil ut i verden. Det harmonerer dårlig med kontinuitet og utvikling av relasjoner.
 17. Det stemmer. Jarl har også i flere omganger over mange år bidratt i ulike prosesser rundt Stabæk Bandy elite, både med sesongevalueringer og utvikling av vinnerkultur. Ikke at det er på samme nivå hva gjelder omfang og kompleksitet som i fotballen, men min erfaring fra dette arbeidet er at Jarl er særdeles dyktig. Jeg tror han kunne vært en kjemperessurs i den fasen Stabæk Fotball er nå. Utfordringen er muligens at hans sivile jobb er tidkrevende. Men den typen profil han har må være midt i blinken. Blaa tvers gjennom, men ikke kompis med alle som skal evalueres, og defintivt ikke redd for å sette skapet på plass dersom det er nødvendig.
 18. Hent inn Jarl Øverby til å lede evalueringen! Han kjenner klubben og miljøet godt, men er ikke i den innerste sirkel. I tillegg er han analytisk, aksepterer ikke tåkeprat, er tydelig og har stor ledererfaring fra næringslivet.
 19. Selv etter et pinlig nedrykk er det relativt stille på forumet. 20-30 personer som uttrykker seg. Det burde jo kokt av sinte og frustrerte supportere! Det sier alt om hvor lite engasjement som er rundt klubben for tiden. Stakkars den som er ansvarlig for sesongkortsalget før neste år. Jeg håper at man kan få inn noen skikkelige ledestjerner med karisma, beina på bakken og evne til å selge det glade blaa budskap. Kan vi få lokket Morris, Tom Stenvoll eller lignende profiler til å komme hjem for å hjelpe klubben med å finne tilbake identiteten og sjelen?
 20. Mon tro hva politikernes holdning til dette hadde vært om vi lå topp 4 og hadde et snitt på 4000 tilskuere. De siste sesongenes totale sportslige vanskjøtsel av klubben kan vise seg å bli skjebnesvanger på flere måter.
 21. Totalt avslørt så langt i dag. Når vi blir rundspilt på tross av 5-4-1, Mjøndalen tar ledelsen og Wangberg blir skadet, hvorfor i hel***e setter han ikke inn en midtbanespiller og legger om til 4 bak? Har han ikke øyne som oss andre? Tap nå i det minste ved å forsøke å vinne da?
 22. Vi møtte Bodø/Glimt. Ja, de er gode, men de er ikke Real Madrid. Så sinnsykt passiv og destruktiv inngang til kampen. Og så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være en motsetning mellom å forsvare seg godt og å ha et konstruktivt og positivt spill når man selv har ballen? Jeg tror ingen forventer at vi spiller tiki-taka, men det må kunne forventes at Stabæk i det minste har et mønster som er gjenkjennbart og som kan gi oss målsjanser. Den defensive inngangen til kampen gjør jo åpenbart noe med hodene til spillerne også. Man blir defensiv og forknytt. Og ikke minst - hva skal de gjøre dersom motstanderen scorer først? Dette er ikke Stabæk verdig.
 23. Det positive med dagens kamp er at vi slipper å se «raske» Normann Hansen «drible» og miste ballen i en kamp eller to.
×
×
 • Create New...