Jump to content

Hr. Smith

FairFans
 • Posts

  1,585
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Hr. Smith last won the day on November 6 2019

Hr. Smith had the most liked content!

Reputation

1,501

About Hr. Smith

 • Birthday 02/24/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,362 profile views
 1. Vålerenga Molde Rosenborg Bodø/Glimt Viking Kristiansund Odd Haugesund Stabæk Sarpsborg 08 Brann Tromsø Lillestrøm Sandefjord Mjøndalen Strømsgodset
 2. Oi. Jeg vet ikke om du bare troller jeg ass (?), men for å svare seriøst uansett: Ja, det har vi. Flere mail og spørsmål om hvordan denne utvelgelsen fungerer, og hvorfor vi ikke har hørt noe. Som beskrevet i en annen tråd tidligere var det først etter man ble skikkelig forbanna at Stabæk på mirakuløst vis "valgte" akkurat oss til å gå på kamp. Og så alle sammen i slengen da? Hvilken flaks. Men hva har dette egentlig med saken å gjøre? Synes du det skal være sånn at de som maser og/eller kjenner noen med høy stjerne internt skal stå foran alle andre i køen? Hvorfor har man da latt som det skjer en reell loddtrekning blant sesonkortinnehavere? Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta opp dette, da det egentlig er en problemstilling på siden av det jeg ønsket å diskutere her, men et seriøst problem i år har jo også vært at det virker som det viktigste for klubben er å ha Jan Tore Sanner, Ingebrigt, speidere fra United og til og med bortesupportere (!) blant de to hundre utvalgte. Jeg vet om folk som har vært på fem, seks, og alle kampene, og synes det rett og slett er jævlig urettferdig.
 3. Hva skjer med klubben om dagen? Sesongkortinnehavere som ber om refusjon for første halvdel av sesongen får beskjed om at de i såfall utelukkes fra trekningene om å få komme på kamp resten av året. Gjengen jeg sitter med har sesongkort til 3850,- på hovedtribunen. Vi har fått tilbud om å komme på én enkelt kamp, Odd hjemme, og i tillegg vært fryktelig frustrerte over elendig kommunikasjon fra klubbens side, hele året gjennom. I utgangspunktet hadde vi ikke lyst til å be om refusjon, men noen av oss er studenter og kulturarbeidere som har blitt rammet hardt økonomisk av pandemien. Nå er altså situasjonen slik at hvis man ikke har god nok økonomi til å akseptere at den nevnte Odd-kampen kostet 1925 spenn, kan man glemme å se mer fotball på Nadderud i år. Kompensasjonsordningene og hva fotballklubbene hadde krav på var vanskelig å tolke før sesongen kom i gang, men etter at arrangementene er gjennomført regner jeg med at staten dekker opp for billettene man ikke får lov til å selge - på lik linje med arrangører ellers i samfunnet? Under samme pandemi har klubben betalt Trang Fødsel (!?) x antall tusen for en livestream fra Onkel Blaa, og i går melder finansavisen at styret i klubben anbefaler å betale ut utbytte på 2,5 mill. Så jævlig usosialt og usexy.
 4. Etter å ha venta hele året uten å høre noe som helst fra klubben ble vi endelig «trukket ut» (det hjelper tydeligvis å sende streng mail) og fikk sett kamp på stadion igjen. Det var digg, til tross for et begredelig resultat. Men hvordan er det i det hele tatt mulig at klubben presterer å gi billetter til Odd-supportere, og plassere de på hovedtribunen - med skjerf? Det er 1) ikke lov, selv når det ikke er pandemi, 2) en vanvittig prioritering all den tid det sitter Stabæk-supportere rundt om som gjerne vil på kamp (selv har vi - med sesongkort til nesten 4000 spenn - altså ikke hørt en dritt de seks første hjemmekampene) og 3) et tydelig brudd på instruksen nå som sier «ingen bortesupportere».
 5. Jeg har ingen problemer med at man velger å bli noen dager ekstra i Spania, og skjønner egentlig vurderingen, men det er flaut at man klarer å få en sak på at Arne Røde omtaler det hele som "bare hysteri og panikk". Og så smeller det så jævlig et par dager etter. Den forsøksvise nesepekingen til RBK og Molde tar seg ikke så fryktelig bra ut hvis noen/flere av spillerene våre havner i karantene ved hjemkomst. Og uavhengig av det - og ja, uttalelsene er sikkert tatt litt ut av kontekst og bla, bla, men kan ikke han bare holde kjeft, fikse kneet til Jeppe og fokusere på fotball a?
 6. Nei. Men jeg stiller meg heller ikke på en fjelltopp og brøler til resten av verden at jeg har hemmeligheter de faen meg ALDRI skal få høre. Kaster opp litt i munnen av tonen din i denne tråden.
 7. Tenk om du hadde skrevet: "jeg synes Sammy dribler for mye"? Da hadde vi vært inne på noe - diskusjon kalles det. Det tullet du driver med her gidder jeg ikke være med på. Jævlig stusselig.
 8. Hæ? Jeg forstår ikke at man ikke klarer å se at Skytte er en sjukt bra fotballspiller. Fascinerende. Skal vi bruke Askildsen i steden, tenker du?
 9. Er det noen som vet om det er fanzone i morgen (er det kanskje alltid det?)? Har besøk fra Harstad av en liten gutt som er Stabæk-supporter og gjerne vil tilbringe noen timer på Nadderud før match.
 10. Rota litt med fakta, men traff på resultat - det får faen meg være godkjent. At Herman fikk to assist (inkl. straffen), i steden for to mål, lever jeg også godt med.
 11. Vet du, jeg har ingen egen historiebok. Jeg skrev feil. Det var dumt.
 12. Jeg ble spurt om å skrive noen ord i dagens program. Riktignok skrevet før Tromsø-kampen, og før vi trakk Viking.
 13. Heia Martin! Sjukt deilig at noen tør si det.
×
×
 • Create New...