Gå til innhold

O.V.F

Bruker
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Profile Information

  • Location
    Kristiania
  • Interests
    Ralling

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Det er ikke så farlig hvordan det går så lenge man får leid et gedigent hoppeslott til seriestarten. #FeilFokus
  2. Med null poeng i sekken ble det vel en rolig busstur på vei hjem?
  3. Lugnt! Taperen kan tilbakebetale under RVV våren 2014 (her får du faktisk flere måneder i bonus iom at stb kan gå konk under sesongen (slik som storebror Lyn i sin tid gjorde))? Til våren blir det PR. Vi er usikre på hvordan vi skal bo, men telt i Arenbergskogen er alltid en mulighet. Falt litt utenfor tema nå. Temarelevant: Terminlisten er fin. Bøndene fra Strømmen bør få seg en smell i første kamp slik at de får en dårlig start. Er det bare jeg som vil ha lsk ned?
  4. Vedder en kasse pils på at RBK - STB blir TV2 sin hovedkamp denne runden. Anyone? Den vinner du. Hansi, tar du veddemålet om en kasse Kriek mot at STB spiller eller har spilt i 6. div innen 2014?
  5. Kilde? Kilde: http://www.lynfotball.no/ 33% ned på siden.
  6. Skjer med at Mads Dæhlie allerde er tilbake i Lyn? Ellers bør stb vurdere å hente tilbake Rygg og Haugstad. Litt mer drikkekultur er ikke å forakte nå som Danne er skadet på ubestemt tid.
  7. Saken er nærmest eksakt lik, som også din blogg omhandler, om hva som skjedde med Henning i Lyn. Bastionen var en sterk pådriver for at Henning til slutt måtte stikke med halen mellom beina ved å benytte pressemeldinger, forumet og uttalelser i media. Denne taktikken funket fint for Bastionen, og forhåpentligvis vil den også funke for $$. Det er bare å male på. Tilslutt vil presset bli for stort, selv for en "hedersmann" som Janne.
  8. Hva med Widerøe, har ikke de fly med 30-40 seter? Blir kanskje litt billigere pr. pers.
  9. Hvem vil man møte i køppfinalen? LSK eller bønda ifra FC Lyn Oslo? Med LSK kan man grille hele helgen, men med FC Lyn: " FairFans no entrance!"
  10. Det er ikke mange dagene til kamp nå. Dere rekker ikke å lage noen fete oh'er til søndag, men dere har kanskje noe på lager? Gjenbruk funker fint det og, men det gir ikke så mye cred da, og det er tross alt det viktigste... Husk blussforbudet i og rundt Ullevaal stadion.
×
×
  • Opprett ny...