Jump to content

kuk

Bruker
 • Posts

  1,428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kuk last won the day on June 27

kuk had the most liked content!

Reputation

2,071

About kuk

 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,075 profile views
 1. Jeg fikk vondt av å se på etterskuddsjogginga til Skytte i går (alt som normalt altså). Hvorfor setter Kjønø/Wiggen spillern med slappest holdning til å være LIMET mellom forsvaret og midtbane? Vi er jo fucked før kampen er i gang. Sett nå heller Wangberg der, tross manglende midtbanekvaliteter. Han vil i hvertfall forsvare mellomrommet, gi 100% og gi juling.
 2. Fra budstikka: «– Det er en spillergruppe som sitter i garderoben og er veldig lei seg over det som skjedde. De gjorde sitt aller, aller beste, sier treneren..» Shit! Jeg lurer på hva vi har i vente når vi ikke gjør vårt beste som vi visstnok gjorde i dag.
 3. Slapp av. Janne leverte under pari som veldig mange andre. Det var med Janne som trener vi havnet i sumpa. Janne fikk fortjent fyken, problemet er at man har bommet med nytt trenerteam, nye spillere, i tillegg til at man oppi det hele solgte spilleren med størst x-faktor.
 4. Å hente inn 9 spillere som ikke makter å heve laget er også hodemist, hodeløst og talentløst. Det hadde holdt med 3 solide og gjennomtenkte.
 5. Om kommentaren din sikter til meg, så er jeg litt usikker på hva du mener.. Kommentaren er skrevet i en sammenheng med at han spiller RÆVA defensivt og selv mener han er sterk defensivt.
 6. Spillerne/trenerne/styret burde faen meg gjøre akkurat en slik symbolhandling for å markere at dette ikke er akseptabelt.
 7. Den som fant ut det var en "gamechanger" å bytte ut Bolly/Haugen med Hansen/Solbakken bør også se seg selv i speilet.
 8. Strekk i hvertfall ut armene og lat som om du har lyst til redde da, Sandberg
 9. Man klarer faen meg å bytte seg til å bli enda dårligere. Det er mental svikt i hele linja.
 10. Til og med byttene klarer man å gjøre ræva. Skjønner ikke hvorfor Haugen og Bolly skulle ut. Det er andre på laget som ødelegger rytmen..
 11. Fra ligaens beste til dårligste 1.keeper. Har han bare gitt opp?
 12. FYFAEN! Han står uten press på 5 meter, med nærmeste stabækspiller flere meter unna. Det er så amatørtabber at jeg blir helt matt
 13. Det er vel blitt en ledig plass i midtsirkelen på natterstid
×
×
 • Create New...