Jump to content

kuk

Bruker
 • Posts

  1,512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

kuk last won the day on October 28 2021

kuk had the most liked content!

Reputation

2,334

About kuk

 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. Enig med øvrige her som er skuffet over statusrapporten. All den driten vi måtte lide oss igjennom høsten og man ender opp med en "ekstern" (?) evalueringen som resulterer i at det ikke jaktes syndebukker . JO, skal man bli best i toppidrett så må man faen meg tørre å gjøre den ubehagelige jakten på de områdene eller personene som gjør at man ikke presterer bedre. Ubehagelig for styret siden syndebukkene kanskje er noen av sine egne. Internt verner man seg selv med at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men å legge grunnlaget for fremtiden fremfor å ta dette skikkelig på alvor gjennom at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men og å legge grunnlaget for fremtiden
 2. Å slå seg til ro med den tanken er en farlig sovepute. Alle de andre lagene har også en hel sesongoppkjøring med treneren sin. En hel preseason med den samme Kjønø som i høst gjør jo bare vondt verre.. Regner med evalueringsarbeidet gir Kjønø en pekepinn på hva HAN må forbedre seg på.
 3. Det var vel omtrent det samme Tunold og co mente i preseason i fjor. Den stallen må jo være minst topp 6 i eliteserien? Merkelig hvordan det meriterte laget du beskriver klarte å rykke velfortjent ned fra eliteserien? Det hjelper lite å ha 30 spennende enkeltspillere som totalt sett likevel er et svakt lag. Det handler om at vi må ha inn riktige typer for å skape et godt lag. Ikke at spillerne våre har flere u20-landskamper enn resten av OBOS-klubbene.
 4. Beklager kjære kverulant. Jeg skal skrive alt på nytt: Først: Veldig glad for at klubben ser ut til å gjøre grundig evaluering av alle deler av organisasjonen. MEN, håper ikke dette går på bekostning av arbeidet med å fornye stallen og til å hente riktige spillere. Det signeres nå spillere både i eliteserien og obos, foreløpig helt tyst hos oss. Forstår ønsket om å gjøre evalueringsarbeidet grundig først, men håper virkelig vi nok en gang ikke blir stående igjen på stasjonen når overgangstoget går. Stallen og trenerapparatet som rykket ned var ikke bra nok for eliteserien og er for dårlig for opprykk til eliteserien. Det trengs påfyll. Er lærern fornøyd?
 5. Er den like bra og grundig som de øvrige episodene de har er dette et must å høre på.
 6. Først: Veldig glad for at klubben gjør grundig evaluering av alle deler av organisasjonen. MEN, håper ikke dette går på bekostning av arbeidet med å fornye stallen og til å hente riktige spillere. Det signeres nå spillere både i eliteserien og obos, foreløpig helt tyst hos oss. Forstår ønsket om å gjøre evalueringsarbeidet grundig først, men håper virkelig vi nok en gang ikke blir stående igjen på stasjonen når overgangstoget går. Stallen og trenerapparatet som rykket ned var ikke bra nok for eliteserien og er for dårlig for opprykk til eliteserien. Det trengs påfyll
 7. Jeg er virkelig glad for å høre at styreleder prioriterer andre oppgaver akkurat nå..
 8. Regner med det er trening på A-laget vårt også? Eller er det noen som vet om planen for treningene?
 9. Så fett! Storkamper i OBOS i tillegg til at vi har muligheten til å holde Brann nede i 23-sesongen også.
 10. Jeg merker jeg blir lettere irritert av at styreleder går ut i budstikka og "farger" og setter føringer for det viktige evalueringsarbeidet med å kritisere kritikken av Kjønø og Bjarmann. "Kritikken fra supportere og såkalte eksperter har også haglet mot trener Eirik Kjønø og sportslig leder Torgeir Bjarmann. Klubbens styre og stell har heller ikke gått fri for kritikk. – Jeg synes Eirik Kjønø har gjort en god jobb etter at han kom inn. Det har vært mye skader og han kom inn i en vanskelig periode. – Mye av kritikken mot Torgeir Bjarmann har også vært urettferdig. Man vet hvor vanskelig det er å finne spillere. Mange av de han har hentet, har spilt i elleveren når de har vært friske."
 11. kuk

  Nadderud

  Altså: Om det utsettes en gang til, mister jeg all tro. Etter hva jeg har forstått så vil en beslutning i dag avslutte utredningsprosessen som har holdt på i alle disse årene. At SP og MDG tenker at det er økonomisk lurt å kaste bort enda mer penger på utredning vil være helt sprøtt.
 12. Stabæk og venting er jeg så lei. Dette er ikke året å komme på vårt "vanlige" etterskudd i spillerlogistikken (og trenerlogistikken..). Bare klubben sørger for å ha ryddet opp og hentet det viktigste i god tid før sesongstart og gjerne før preseason! Det er noen som kan lempes ut med en gang uten noen videre evaluering..
 13. Ok, Når det er et av hovedargumentene sier vel det sitt..
 14. Kjenner jeg ledelsen rett, så selges Edvardsen for omtrent 3 mill til Molde, som er en altfor god avtale å takke nei til.
 15. I hvilken offisiell rangering har du lest det? Og dessuten: Veldig talentfull betyr ikke at han er moden for oppgaven.
×
×
 • Create New...