Jump to content

kuk

Bruker
 • Posts

  2,002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

kuk last won the day on March 22

kuk had the most liked content!

Reputation

4,509

About kuk

 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,036 profile views
 1. Vel - alt handler om å forstå situasjonen i den kontekst den er i. Ja - 99% av tiden er dette respektløst. Men om man forstår at dette er i de "kokende" sluttminuttene i en fotballkamp, så er den teite handlingen med å klemme fjerdedommern en handling som handler mer om affekt enn hersketeknikk.
 2. Og dommeren - Veronika Fjeldvær - og fjerdedommer melder saken inn til Fotballforbundet fordi Jonsson forsøkte seg på en unnskyldene klem i kampens hete. Herregud - FOKUS dommere. Er det mulig å bli krenket av dette? Klein situasjon - definitivt, men må dette handle om krenkende/uanstendig oppførsel. Stakkars dommere.
 3. Jonsson må GJERNE gjøre en ræva jobb for VIFFF, og ja veldig fint med klovner som Jonsson. Det skaper liv. Likevel - han er en leder med personalansvar for unge folk. Det han gjør er totalt stryk.
 4. Det er vel kun på Oslo Øst de mente at det var en langsiktig og smart å hente Jonsson. Han er bare en tabloid fjott. Glemmer aldri hårføneren han fikk fra Bob:
 5. Her er det mange som i utgangspunktet leverer under pari, men det er det defensive usikre spillet, som ødelegger for det andre. usikker på bidragene til Christensen og Roberts
 6. Hva skjer med forsvaret? Synes ikke den sentrale trekanten Næss-Pedersen og Christensen fungerer spesielt godt. Stillestående
 7. Sprøtt å gjøre så mye feil når klubben gjorde så grundig evaluering.. Skulle nesten tro at evalueringen bare var luft..
 8. Han argumenterer med at det bare er 1500 på kamp. Der klarte han fint med å ødelegge hele troverdigheten sin. Hvorfor gi spalteplass til folk som jukser med fakta?
 9. Tror du kan være trygg på at om Trøim hadde trukket seg nå, ville Vålerengen vært i store problemer.
 10. Vålerenga + kreativ bokføring = sant De har en som rydder opp uansett.
 11. Helt jævlig at så mange av spillerne ikke «møter» opp på jobb. Hva er det de tror? At vi stillestående skal trille pasninger tilbake til eliteserien? den eneste jeg ser tar løpene med og uten ball, er walstad
 12. Lite «fluid» og svakt tempo. Stikk motsatt av det vi skulle ha
 13. Da er det bare kjøre på Stabæk! Gjør oss stolte Og Sogndal - gi jernet - det er ikke så mye som skal til før Oslo Øst begynner å vakle
×
×
 • Create New...