Jump to content

kuk

Bruker
 • Content Count

  1,319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

kuk last won the day on June 18 2020

kuk had the most liked content!

Community Reputation

1,706

About kuk

 • Rank
  Kilmister
 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

901 profile views
 1. kuk

  Nadderud

  Ja, det er det jeg sier. 8000 seter er et must. Om ikke, la være å kaste bort hundrevis av millioner på noe som ikke er bra nok. Heller ikke spesielt god reklame for kommende akademistjerner at man ikke kan spille i europa på hjemmebane.
 2. kuk

  Nadderud

  Å være utålmodig og desperat er muligens en enda mer farlig holdning. Jeg er redd vi ender opp med stadioen som Schei kjemper for. En svært nøktern stadion, som til og med ikke lar oss spille mot europeisk motstand på egen arena. Stabæk har som uttalt mål om være en toppklubb i Norge og at ny stadion er en vesentlig del av denne planen, og da også forhåpentligvis delta i mye i Europa. Bygges den nøkterne stadioen nå: Da er vi virkelig STUCK og noen utvidelse eller ny stadion vil aldri bli aktuelt. Bruk heller penga på andre samfunnsnyttige ting, la Bærum kommune drive årlig meningsløs ved
 3. kuk

  Nadderud

  Kan noen fortelle Nicki Schei at det IKKE er spesielt kult og tøft å dra til Ullevål for å spille europacup? Har han virkelig satt seg så lite inn i dette? – Stabæk har uttalt at de vil ha 8.000 plasser, men kommer Stabæk til Europacupen kan de spille på Ullevål stadion. Det må være kulere å spille for 25.000 tilskuere enn 8.000. For en tosk.
 4. Det er en jo en ganske stor forskjell Frank. Det må da være flott å signere for en klubb som slår knallhardt ned på egne spillere som bryter karanteneregler?
 5. Jeg vet også om en som kan være aktuell. En gang. usikkert når og litt usikkert om han vil. Men jeg må ikke røpe noe, så tenkte det var greit å nevne det her slik at ingen spør
 6. Hvordan går det med spissen, arni?
 7. Dette bekymrer meg! Vi er i en sesong hvor det knapt er treningskamper, det er 1.5 mnd Preseason, og før vi i det hele tatt er i gang er 9 mer eller mindre viktige A-spillere ikke med på å sette laget. Maks 4 treningskamper igjen.. Uflaks? Udyktighet? Eller bare taktisk smart?
 8. Han som rev i stykker kontrakten med Trelleborg etter en uke, fordi det var så kaldt i Sverige..?
 9. Et veldig godt poeng. Og egentlig veldig merkelig at ikke flere har reagert på dette. Jeg tør ikke å tenke på oppslaget og mediekjøret fra Josimar om det hadde vært Stabæk og ikke VIF..
 10. Dette er strålende nyheter! Velkommen hjem. Bra for Herman og bra for Stabæk. Også er er det deilig når lokale talenter vil hjem igjen! (gjelder ikke deg, Ola B.)
 11. Han er tross alt en tenåring som fikk en fet mulighet i en europeisk toppklubb. Har ingenting med hvor blått hjertet er. Kommer han til Stabæk nå er det bare flott!
 12. Nei man kan jo starte med å få inn treningsmentaliteten, så man orker å løpe i stedet for å dasse rundt
 13. Fy faen så sløvt.. Kai lar jo innlegget bli slått inn uten ordentlig press. Utilgivelig.
 14. Litt irriterende at JJ sier han er fornøyd med 1.omgang. Da har lista virkelig blitt plassert lavt
×
×
 • Create New...