Gå til innhold

kuk

Bruker
  • Innholdsteller

    1 980
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    28

kuk vant dagen sist 8. Mars

kuk hadde mest likt innhold!

Omdømme

4 427

Om kuk

  • Bursdag 25. sep. 1980

Profile Information

  • Location
    Bærum

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

2 017 profilvisninger
  1. Av en eller annen grunn så handler halve NRK-artikkelen om turn og hvor trist det er for turn i Bærum. I tillegg er svarlaternativene på undersøkelsen Ja eller Nei til fotballstadion og siste alternativ Ja, men også turnhall, så mistenker jeg at Snarøya turnklubb og Bærum idrettsråd er avsender.. -- Interessant og ganske ladet spørreundersøkelse i NRK. Er det riktig å bruke så mye penger på en ny fotballstadion? 1. Ja, det er jo fotball! 2. Nei, det blir for dyrt. 3. Ja til slanket fotballbane OG ny turnhall
  2. Lurer på hvem som har plantet sak i NRK, få dager før beslutning, om at Stabæks elitelag skal FÅ milliardstadion av kommunen? Fokuset her er jo bare negativt, så noen har hatt et ønske om å spre dette ut slik at Høyre ikke skal tørre. https://www.nrk.no/stor-oslo/vil-bygge-fotballanlegg-til-1-milliard-kroner-pa-nadderud-i-baerum-for-elitefotballen-1.16799830
  3. Er vel helt greit så langt. Litt vaklende defensivt og skyldes nok til dels veldig aggressivt press. Når KIL kommer seg igjennom presset er det åpent. Offensivt ser det bra ut -> Vingene våre blir våpenet. Vinge og Spiten kommer til å herje. Med mer kliniske avslutninger kunne det fort vært en del mål. Diabate har det IKKE per nå.
  4. Usikker på om politikerne egentlig forstår konsekvensene av kuttforslagene de kommer med. La oss anta at det spares MAKS 100-150 mill på å kutte tak, senke tilskuerkapasitet til 6000 og åpne hjørnene. Da ender altså kommunen opp med å betale 850 millioner kroner for et stadionprosjekt som mangler tak, har gjennomtrekk og som ikke er godkjent for spill i Europa. Er det verdt det?
  5. Dag Egil Strømme fremstår som en skikkelig fjott. Nok en gang - hvorfor kommer alle spørsmålene nå? Har han spilt Candycrush i alle de foregående møtene i 6 år?
  6. Det er rett og slett jævlig amatørmessig når man inviterer til kamp.
  7. Jævla amatører. "Hard bane"? Har banemannen vært på fylla 5 dager i strekk?
  8. Au-pair-saken blir nok utsatt i Bærum en 5-6 år. Ryktene sier at det skal igjennom Høyres gruppemøte, der Martin Strømme fra gutterommet visstnok har klart å lage 25 ulike spørsmål, som må behandles over flere møter og instanser. Nikki Schei er kritisk, men han har ikke helt funnet ut til hva enda.
  9. Altså, hvorfor skal man lage et problem av noe som i realiteten ikke er et problem? Og hva er greia med at man skal parkere ved siden av stadion? Det går tbane hvert 15minutt fra Kolsås og fra Oslo. Bor du ikke langs t-banelinja, kan man fint parkere på en av pendlerparkeringene langs t-banenettet. Alle pendlerparkeringene har masse ledig kapasitet det tidspunktet der det er aktuelt med fotballkamp. Parker på Gjønnes pendlerparkering og gå de usle 10 minuttene (treg gange) Parker på Avløs pendlerparkering (ta banen til Bekkestua) Parker på Jar pendlerparkering (ta banen til Bekkestua)
  10. Huff! Det beklages på det groveste. 😅 Tenk å skitne til forumet med østkant-sjargong. Jeg skjemmes og gir meg selv noen minutters karantene.
  11. Om man googler "Tor Wiik" + budstikka, så skjønner man at dette er en bygdeorginal som skyter om seg meg løskrutt. Bærums egen Hans Bauge. Han prøvde seg blant annet for tre år siden også: https://www.budstikka.no/nytt-stadion-uten-p-plasser/o/5-55-1050504 Dette er bare en enkel type som har behov for å få litt oppmerksomhet.
  12. Denne signeringen er jeg svært godt fornøyd med. Dobbel bonus at han snappes opp foran nesa på fiaskoklubben øst for akerselva. Bra jobba, Finstad!
  13. Når først Høyre har begynt å surre slik som de har, er jeg redd dagen resulterer i nye spørsmål og forslag om at det skal utsettes til et nytt møte. Et vaklende Høyre og Morten Skauge, gir jo bare vann på mølla til de som ønsker å stikke kjepper i hjulene. Bare se på "innspillet" til Bærums idrettsråd som bare er en generell informasjon om at de er kritiske og at de mener kostnaden går på bekostning av alle andre idretter og idrettsanlegg i kommunen. Åpner man for slike diskusjoner og innspill, er vi virkelig tilbake på start.
  14. Det er jo akkurat dette Dag-Otter og Budstikka bør grave seg ned i om de skal være den gravende lokalavisen de ønsker å være -> Pengesløseriet, byråkrati, maktspill og bevisst trenering som har preget saken i 6-7 år. Hvor mange millioner ekstra koster det kommunens innbyggere at Martin Strømme får stille meningsløse spørsmål, 6 år etter at han burde ha gjort det?
×
×
  • Opprett ny...