Jump to content

kuk

Bruker
 • Posts

  1,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

kuk last won the day on November 1

kuk had the most liked content!

Reputation

3,145

About kuk

 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,578 profile views
 1. Tjaaa... det er vel å dra det langt. Tenker heller at det var bra at vi fikk ryddet unna litt. Sandberg blir savn, KNH ikke god nok (men potensial)
 2. Trist at det er over, men veldig forståelig og naturlig. Skal vi ha en hovedtrener med suksess bør vedkommende selvfølgelig ha et så optimalt støtteapparat som mulig.
 3. Jo, det var derfor det hjem med god klamme rundt At hjem for han forbindes med der han gikk fra junior til senior, et tynt håp.
 4. Ola Kamara hadde vært overlegent. Og "hjem" for han bør vel være oss og ikke godset..? (selv om vi ikke satset veldig hardt på han..)
 5. I utgangspunktet veldig flott at VAR kommer på plass for å hjelpe middelmådige norske dommere. Bekymring: - At det faktisk er de norske middelmådige dommerne selv som skal sitte i VAR-bussen.. Grøss og gru. Gruer meg til Rohit Saggi skal gripe inn fra VAR bussen
 6. Ok. her drar du det langt. Å kalle utfallet i fotballkamper som ekstremverdier er litt søkt.. Vi var svake under Kjønø. Punktum.
 7. Bare fjerne et par kamper, så blir statistikken så fin:)
 8. - Stengel, Haugen og Skjelvik er hjertelig velkommen. Hadde vært svært gode signeringer som hadde passet godt inn. - Trondsen sliter jeg med å se i blått. - Azemi..?? Han som absolutt ikke holdt mål i eliteserien i fjor og som ikke har holdt mål i 80% av OBOS-sesongen? Han skal ha ros for hvordan har hevet seg den siste tiden. Det står det respekt av, men han har ikke kvalitetene i Eliteserien. Virkelig ikke god nok.
 9. Venstre vingback derimot, kunne gjerne vært byttet ut (Wernerson) eller fått inn en annen i annen posisjon på banen. Thor L har bra innsats, men begrensede tekniske kvaliteter, som gjør at vi skusler bort mye i form av svake innlegg, pasninger osv.. Vårt svakeste ledd på banen etter mitt syn. Må forsterkes foran neste sesong.
 10. Liker at Edwards er tilbake i 11`ern, noe som tyder på at han har skværet opp med sjefen og forhåpentligvis revansjesugen. Vi trenger Curtis slik vi så han i starten av sesongen.
 11. Helt enig. Nå er det Bohinen som først tar dette direkte i media. Helvetes uproft. Det er jaggu meg 5-6 andre på matta som er på samme intensitetsnivå som Curtis. Her er det Bohinen som må ut å beklage. Det er tross alt han som skaper totalt svært unødvendig uro rundt dette.
 12. Spør du meg er det et feil bytte. Det er Metcalfe som er sirup på midten, og henger etter i flere situasjoner samtidig som han ofte bare spiller bakover fremfor å først vurdere muligheter fremover på banen. Edwards burde tatt def.midt
 13. Snakk om ikke å møte opp på jobb. Fy faen for en passiv labbing i en så viktig match.
 14. Vel.., KFUM skal vist nok ha vært det førende laget i Kristiansand i store deler av kampen mot Start.
×
×
 • Create New...