Jump to content

Markus

Bruker
 • Posts

  4,879
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4

About Markus

 • Birthday 02/07/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ved faksen!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://markus.bjolgerud.no

Recent Profile Visitors

1,302 profile views
 1. får jeg laget ditt til i morgen alz?
 2. husk at hvis du velger å pipe på Alan i morgen gjelder også denne bisetningen: "Hvis Alan scorer vinnermålet i morgen, 3 minutter på overtid lover jeg ikke å bli glad" Skjerp dere. Det øyeblikket han har signert for noen andre kan dere pipe. Inntil han gjør det er han blaa.
 3. 99,98% sikker på at det ikke er i parken
 4. Dette er faktisk et gangske viktig poeng. Vi kan fremdeles kjøpe inn, men ikke selge. Vi kan fortsatt selge, men kun i norge/sverige/russland
 5. Spillerkjøp før midtnatt - vi kan da kjøpe spillere til langt ut i mars? - Er vel bare internasjonale klubber som ikke kan kjøpe. Dette betyr vel også at alle de håpfulle som ønsker å komme seg videre rundt omkring f.o.m. i morgen kun kan bli kjøpt av det skandinaviske markedet. Burde gi noen flere muligheter.
 6. Hehe. Litt misvisende. Alle spillere som er i troppen 2008 rullerer på å være profil. Måtte opprette profilen for å kunne bytte han inn i siste kamp. Har ingen indikasjon på at vi signerer spilleren. Når vi sletter treningskampene vil han bli fjernet.
 7. ja, jeg ville hatt knudsen øverst, daniel og veigar nederst
 8. - Tømmernes´ agent, Per-Ove Ludvigsen, vil ikke bekrefte Nettavisens informasjon. ******** Denne Per-Ove Ludvigsen, er det den gamle Brannspilleren som avsluttet som sportlig leder i SK Brann? jepp
 9. jeg har ikke noe å vise, men det er overdel, shorts og strømper. Logo på venstre side foran og tall på ryggen. Vet ikke mer enn det. Forestiller meg at det er Buffon looken
 10. Er ikke du vår mann i klubben 'a? Jeg regner med at du videreformidler alt som kommer frem her. Såklart, men når man kommer med 50 henvendelser daglig om alt fra drakter, til nye spillere, webkamera osv osv osv blir man fort overhørt!
 11. OK, påtide med en oppklaring. Litt små tipsy etter en flott kveld i Oslo Spektrum i går. Det er vel dette jeg skulle ha quotet. Dere skal ha masse heder for deres diskusjoner, og ja, jeg har diskutert nok tull på disse sidene til at jeg ikke har noen grunn til å si hva som er rett og hva som er galt å diskutere. Samtidig kan dere vel ikke forvente at klubben gjør noen endringer hvis dere bare diskuterer det på disse sidene. Innimellom må dere ta diskusjonen til klubben. Denne diskusjonen er dere nok for sent ute med.
 12. Forklar 1. valget om bortedrakt er nok allerede tatt og 2. dere har vel ingen stor innvirkning på valget som allerede er tatt. Akkuratt som meg!
×
×
 • Create New...