Jump to content

Markus

Bruker
 • Posts

  4,879
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4

About Markus

 • Birthday 02/07/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ved faksen!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://markus.bjolgerud.no

Recent Profile Visitors

1,235 profile views
 1. sola skinner stabæk vinner. Har nok hengt seg. Satser på å få fikset det i morgen
 2. Men du var neimen ikke mange sekunder bak, du aner ikke hvor mye jeg stressa for å være først Jeg gjetter på at de tester kabelforbindelser som vil styre en storskjerm på veggen over tribunen på samme måte som den på bilen. Jeg gjetter på at vi testet størrelse på skjerm. Fikk se det første målet på Fornebu Arena, Johan Andersson 1-0 mot Lsk. Bra akustik på jubel!
 3. får jeg laget ditt til i morgen alz?
 4. husk at hvis du velger å pipe på Alan i morgen gjelder også denne bisetningen: "Hvis Alan scorer vinnermålet i morgen, 3 minutter på overtid lover jeg ikke å bli glad" Skjerp dere. Det øyeblikket han har signert for noen andre kan dere pipe. Inntil han gjør det er han blaa.
 5. Litt tekniske problemer i løpet av natten. riktig instillinger på bildene nå
 6. Jeg vet ikke. Alt står og går på kontoret, men jeg vil ha det litt mer stabilt før det monteres - forhåpentligvis til uka!
 7. hvor skal det stå? inne haha ok, personlig bruk eller skal det brukes til å ha et nytt bilde over fornebu arena? det kommer bilder fra innsiden...
 8. Har bestilt nytt webkamera i dag...
 9. Hvis du ønsker å treffe taket vil du naturligvis klare det. Snakket med keepertrener Pål og han sa det så enkelt som at hvis Jon treffer taket på arenaen så må han trene mer på utspark. Det er litt som en skiskytere som skyter en annen skiløper. Det er fult mulig, men han er litt ute å kjøre når han gjør det.
 10. 99,98% sikker på at det ikke er i parken
 11. Hvor har du det fra at takhøyden i Valhall er 26? Jeg har nemlig hørt at vi har det høyeste taket i Norge og at vi i motsettning til alle andre haller har en jevn høyde. Vallhall er høy på midten, men siden taket er buet blir det ganske fort lavere.
 12. Jeg selger plassen min for tusen spenn. Og jeg selger plassen min for nihundreogfemti spenn. Jeg selger min for 1500. Det er mer enn de andre, men dere slipper meg... På den andre siden er det en pangåpning for Fornebu Arena hvis John Lennon plutselig dukker opp der!
 13. Den største utfordringen nå er plasseringen av nytt kamera... er ikke mange festepunkter der ute
×
×
 • Create New...