Gå til innhold

Martin superblaa!

Bruker
  • Innholdsteller

    191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Martin superblaa!

  • Bursdag 27. aug. 1991

Profile Information

  • Location
    USA
  • Interests
    STABÆK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Tom Nordlie uttalte seg om at Stabæk var det beste laget LSK har spilt mot i år. Vi scorer kanskje ikke så mange mål som ifjor, men vi slipper inn mange færre, som gjør at vi ikke taper kampene våre. Angående spissene våre så scorer de jo mål, men vi har ikke sett gullformen deres i år enda. Når de kommer i form skal vi nok få noen flere mål. Vi er ett sterkere lag i år. Alan og Somen har funnet formen, mens Jon viser sterkt potensiale (det ser vi på landslaguttaket). Jeg tror vi kan kjempe om medalje i år uten tvil, og sette målene under det blir pessimistisk.
  2. Ja - jeg ser heller på andrelaget enn på landslaget. Har dere ingen patriotfølelse? Landskamper er jo utrolig viktig, spesielt med en av våre egne i troppen!
  3. Stabæk - Odd 3-1 SIF - AaFK 2-1 TIL - LSK 2-0 Viking - Lyn 1-1 RBK - Start 2-1 VIF - Sandefjord 1-0 Brann - FFK 2-0
  4. Brann - Start 2-0 Stabæk - Sandefjord Fotball 3-1 Strømsgodset - Lyn 0-2 Tromsø - Fredrikstad 2-2 Viking - Odd Grenland 1-0 Vålerenga - Rosenborg 1-1 Aalesunds FK - Lillestrøm SK 1-2
  5. VIF - SIF 2-0 Sandefjord - TIL 1-1 FFK - Viking 1-3 Odd - AaFK 1-1 Start - Stabæk 1-3 RBK - Brann 1-2 LSK - Lyn 1-0
  6. Helt enig. PFO er en veldig god spiller, kanskje bedre enn Keller når han er i form, men han må spille bra for å komme seg inn på laget. Vi har et sterkt lag og hvis han skal få spilletid fra start må han prestere bedre enn han har gjort så langt i år. Har en feeling at deet blir blaa seier i Kristiansand neste runde. Laget begynner å finne hverandre nå og spille bedre sammen.
  7. FFK - Lyn 1-2 Odd - LSK 1-3 RBK - Tromsø 2-0 Sandefjord - AaFK 1-1 Vif - Stabæk 0-2 Start - Viking 1-2 Brann - SIF 1-0 Stoler på at de blaa gjoer jobben sin mot vif...
  8. Regner med at Daniel holder mål-formen for tredje år på rad
  9. Joa, men er ikke gubben 35 år gammel? Tror ikke han er verdt en mill, RBK har gjort mye bra handler og fortsetter i det sporet når de selger pensjonistene sine. Vi trenger da ikke Stensaas. Han er en altofor gammel spiller som har gått ut på dato for lenge siden... Ikke noe stort tap der.
  10. "Alle" gjør vel det - spørsmålet er om det er noen grunn til å håpe... Jøss, - har jeg gått glipp av et møte i Optimistenes Landsforening? Man må jo håpe på det beste og holde håpet oppe!
  11. Det er en kjempemulighet for Pontus, men tror nesten at det hadde vært bedre for han å komme inn som innbytter i midten av andre omgang i steden for å spille fra start i sesongåpningen
  12. Selvom samspillet ikke har vært på topp i år for å si det mildt, så synes jeg det er veldig pessimistisk å tro på noe dårligere enn syvende plass. Vi har en sterk stall, og når det gjelder slår vi til. Vi har noen vanskelige kamper i starten, men det er kjempe forskjell på treningskamper og tippeliga (selvom alle vinner mot alle i vårsesongen). Men selvom jeg er en optimist, kan jeg dessverre ikke se en medalje på oss i år... Odds er jo ikke akkurat legit tipping når man tenker på plassering heller...
  13. Sikker på at du ikke glemte noe, Pingo? Skogseid har blitt et år eldre og bedre. I fjor var han ikke noe alternativ til midtforsvaret. I år er han god og gammel nok til å være en utfordrer. Ola Kamara var heit før fjorårssesongen, men var naturlig nok for ung i fjor. I år kan han trolig bidra mer. Det samme gjelder vel stort sett hele troppen vår med unntak av Mike? Karim og Ulrik blir ikke noe savn, vi stryker Andreas mot Eirik og sitter igjen med PFO, Pontus og Skogseid til å erstatte Jansson, Karlson og Person. Det de tre første taper i rutine tar de definitvt igjen i helse slik at vi kan ha litt kontinuitet i laget. Synes du er i overkant kristik til laget vårt. Ta et par-tre lykkepiller, så ser du det kanskje du og :-) Vi hadde noen problemer i fjord da Mike ble skadet etter sommeren, vi hadde ikke nok backup å vi trengte en ny midtstopper. I år har Markus Karlsson også lagt opp, å vi har en mindre forsvarsspiller. I år har vi heller ikke Jesper som en mulig forsvarsspiller i tilfelle noen er skadet. Mike er fortsatt god, men det har gått et år siden sist å det kan jo hende at han ikke er så stabil som han har vært tidligere år, men det vet man jo aldri.
  14. Det er lurt å tenke sånn, men hvis vi ender mitt på tabellen rundt syvende, åttende plass kan ikke jeg si at jeg er fornøyd. Det burde være lov å sikte litt høyt, vi har jo trossalt et sterkt lag og en god trener. Har forventninger etter fjoråret, men er enig i at vi først burde sikre plassen (noe som jeg ikke tror blir et problem).
  15. Alltid velkommen i stabæk etter min mening.....
×
×
  • Opprett ny...