Gå til innhold

slings

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2
  1. Nei, vår dårligste ellever så lang i vinter. Laget er inne i en ekstra tøff treningsuke, så det var nok ikke mange som forventet så mye. Begge lag er nok ganske mye bedre om noen uker. For øvrig: Gratulerer med seieren.
  2. Velkommen til Sandefjord! SF må reise seg etter en begredelig kamp mot Hødd. Laget har vært fryktelig skadeplaga denne sesongen, så andreplass så langt må sies å være brukbart mtp at de er overvurdert (jf. Ringos vurdering). Vi har slitt på hjemmebane mot lag som legger seg bakpå. Tipper Stabæk er mer offensivt innstilt, dermed er muligheten for seier større. Likevel, til tross for 6-1-1 på siste åtte, er formen et stykke unna. Stabæk ser derimot ut til å være i brukbar form? Tipper 2-2.
  3. Hvil i fred. Mine tanker går til familie, venner og hele Stabæk. Hilsen Sandefjord-supporter.
  4. Hei Stabæk-supportere. Ikke så mye å se på for den nøytrale tilskuer riktignok, men bli med og stem: http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeliga...ticle607151.ece
  5. Takk for kampen. Velkommen til Sandefjord. Trur det var drøye 4000 på stadion om jeg husker riktig. Skuffende. Glad dere ikke starta med Strand.. Fin TIFO, men synes det kanskje var litt drøyt å gi Nannskog hitlerbart. Takk for meg, stikker sikkert innom før returkampen..
  6. Så du mener at du med hånda på hjertet kan si at du ikke hadde reagert hvis du var en av de som stod i nærheten og en spiller fra motstanderlaget hadde tråkket på og spyttet på flaggene deres? Eller flagget? Ikke vet jeg. Latterlige sandefjord pakk. Finn ditt eget forum. Jo, det hadde jeg garantert. Holdt på å kaste en krykke i trynet på Reka under kvallikkampen for et par år siden.. Poenget mitt er at dette ikke kan betraktes som bevis på at han spytta på noen flagg. Jeg så ingen flagg på videosnutten. Og hvis han spytta på flagg, hvordan kan det bevises at handlingen var bevisst? Så snakk om straff, etc. blir ganske latterlig. Men for all del, det kan godt være at han er skyldig. Synes uansett dere lager litt vel mye oppstyr omkring saken. Dere har vel noen usmakelige "drittsekker" som alle andre lag dere også, har dere ikke? Når det gjelder min deltagelse på forumet deres, holder jeg meg til saker som omhandler SF. En del påstander som det er for fristende til ikke å kommentere. Litt temperatur må vel være lov. Sett det har vært en (flere?) annen SF-supporter her, men vi er nå engang enkeltpersoner. Litt skryt (uten ironi): stabaek.no er en meget interessant side. Har lest tippetipsa med stor glede, samt denne og "De andre lagene"-tråden. Hvem som spiller på midtbanen til Stabæk, o.l. topics blander jeg meg selvsagt ikke inn i.
  7. Ha ha, ser at dere prøver å få opp stemninga før søndagens kamp. Herlig voksent å spare så store "bevismaterialer" gjennom vinteren, for så å presentere det nå rett før kampen. Bevis? En spiller som spytter vann..Wow. Forøvrig merkelig hvor lite opptatt dere er av kampen, siden dere har fått med dere alt Fredrik gjorde, samtidig som dere scora. Gleder meg uansett til søndagen. Jeg er riktignok ikke så opptatt av kampen, men gleder meg til å se hva som skjer på sidelinja, samt det vakre, hellige Stabæk-flagget vaie i vinden. Fortsatt god kamp!
  8. Nå kan vel ikke kommende fotballkamper dømmes etter tidligere kamper, men Enga slo vel SF med ett mye svakere lag enn det de slo Stabæk med igår? Engas stilte med et annetlag mot SF. Er vi ikke bedre enn vi viste igår, kan SF ta poeng Ha ha, annetlag. Du var tydligvis tilstede. Håper Stabæk undervurderer SF like mye som dere gjør det. Både pressen og Enga fastslo at Enga stilte med et annetlag mot Sandefjord. Jeg undervurderer IKKE SF,,,skrev jo nettopp det motsatte: .."er vi ikke bedre enn vi viste igår, kan SF ta poeng.." 2. laget til VIF: Arni Gautur Arason - Kjetil Wæhler, André Muri, Tom Henning Hovi - Jarl André Storbæk, Christian Grindheim, Thomas Holm, Magne Hoseth, Allan Jepsen - Glenn Roberts, Daniel Fredheim Holm (8 av disse starta mot dere) Ok, skal ikke mase mer nå. Spiller strengt tatt ingen rolle. Kamper (og særlig treningskamper) lever sine egne liv.
  9. Engas stilte med et annetlag mot SF. Er vi ikke bedre enn vi viste igår, kan SF ta poeng Ha ha, annetlag. Du var tydligvis tilstede. Håper Stabæk undervurderer SF like mye som dere gjør det.
  10. Jepp, skikkelig også. Det var gøy å se andre omgangen i dag selv om resultatet var skuffende. Sandefjord har fått mange spennende spillere nå og laget er definitivt forsterket. Utfordringen laget nå står ovenfor er at over halve startelveren har fått svært lite tid til å drille inn spillestilen så det mangler fortsatt en del på den biten. Sånn sett så møter dere Sandefjord på et svært gunstig tidspunkt og jeg mistenker at SF vil trenge et par uker til før de blir ordentlig varm i trøya og poengene begynner å komme. Jeg håper dog at jeg tar feil og at laget sitter 100 % alt mot Stabæk... Gjeeesp. Hvem bryr seg om Sandefjord??!! He he, ikke så tøff i trynet nå da, Stuart. Selvfølgelig bryr du deg om Sandefjord. Det er første laget dere møter i en kamp av betydning denne sesongen. Du er dritnervøs for at det ikke skal gå deres vei, særlig etter dagens tap. Men en ting har i hvert fall til felles: Vi gleder oss no jævlig til neste søndag. Lykke til!
  11. Blir kampen utsolgt? Regner med at man får billett hvis man planlegger å kjøpe på kampdagen?
×
×
  • Opprett ny...