Jump to content

avd.Tønsberg

Bruker
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

About avd.Tønsberg

 • Rank
  Like skrivefør som Martin Schanke

Recent Profile Visitors

230 profile views
 1. Hvor mye tror du er Janne, kontra at Hugo var den spilleren vi fikk mest *verdi" for når vi solgte (altså 4-5m i en intra tippeliga overgang kontra 8 for Bo til England)? Samt hvor mye ville Hugo selv dra. Jannes feil med hugo har vært over tid med feil bruk. Ikke noe som skal gi deg en knekk over en dag. Ellers enig, angående midtbanen. Lumanza, skytte og Bo er ikke like, men kompletterer ikke hverandre.
 2. Tror Hugo vil komme godt til rette innenfor et etablert rammeverk med mange spillere som vet hvor og når de skal bevege seg. Hugo er veldig god til å få ball rettvendt (og ha "driv"), men blir ofte løpt opp. Noe av dette virker å være selvtillit/mangel på oversikt, men ved fastere mønster blir han sikkert mye mer effektiv. Merker at dette gjorde meg trist, men ser at balansen på midten måtte endres når vi ikke har fått solgt Bo, men hentet Sammy (går vi i null?). Lykke til Hugo og måtte du gå videre fort.
 3. Litt overasket over at denne var så langt nede, drar den opp igjen. Det er vel et veldig viktig styremøte på Tirsdag, være eller ikke være for oss i TA så vidt jeg vet. Kommer visstnok noen folk fra musikkfirmaer i England, er vi snart tilbake på Nadderud med en Blaa drøm om ny arena?
 4. Ser vi ser etter bosmannspillere og spillere fra Afrika og Brasil, og jeg har et forslag, det kommer via keepertreneren til Gambia som bor i samme bygg som meg, 18-åringen Boubacarr Savage, tøff midstopper/defensiv midtbane med gode distribusjoner og første touch. Han var visekaptein på u17 laget til Gambia som vant u17 afrika mesterskapet i fjor. Han spilte fram til slutten av forrige sesong i den gambiske eliteserien,for laget armed forces. Han er forøyeblikket kontraktløs, men trener med Real Banjul en av de større klubbene i Gambia, men er ledig forøyeblikket. Noen som så u17 mesterskapet,
×
×
 • Create New...