Gå til innhold

PederB

Bruker
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Om PederB

  • Bursdag 02. juni 1963

Profile Information

  • Location
    Majorstua

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. En annen ting vi bør ta med oss fra andre omgang mot VIF på lørdag, er at det å gå fra en 4-2-3-1 formasjon til en 4-4-2 formasjon uten å gjøre større endringer på mannskapet, hverken gjør oss mer solide defensivt eller farligere offensivt. Det er dog mulig at det bedret innkastene
  2. Hadde det vært opp til meg å designe draktsettet til klubben, ville jeg laget en ny bortedrakt i tillegg og forsøkt å få til en litt bedre sammenheng mellom alle tre draktsettene der stripene går igjen i alle tre og helst fargene også, iallfall i noen grad. Støtter P7s forslag om at det bør arbeides for at det er en felles form/stilart mellom de tre draktsettene. Litt sent nå, men noe å tenke på ved neste korsvei.
  3. Hvem er denne Jamaal? Posisjon og hva var det som gjorde at han ikke imponerte ? Jamal Andersson er offensiv midtbane/spiss. Er 24 år og har tidligere spilt i Nederland, Qatar og Italia
  4. Legger merke til at TV2 fremdeles mener at det foregikk noe galt: Sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen, påpeker at kanalen korrigerte der de hadde gjort en feil. - Er du fornøyd med TV 2s dekning? - Ja, i hovedsak er jeg det. Det har vært en vanskelig sak, hvor TV 2 har fått mange harde slag på sosiale medier. Men det var ikke vi som tok ut tiltalen. Skulle ikke vi ha lov til å sette søkelyset på ting som virker forunderlig? Vi kan ikke drive journalistikk ut fra fasiten om hvem som kan bli dømt eller ikke dømt, sier Taalesen. Han beklager at påtalenemda dropper saken. - Jeg synes det er rart at fotballpresidenten onsdag står frem og sier at alle er tjent med at saken blir begravet. Norsk fotball hadde vært tjent med at saken hadde fått en behandling i sitt eget domsutvalg. Selv om dette ikke endte med bedrageri i sivil rett, kan ledelsen i norsk fotball umulig mene at alt som skjedde i denne saken er slik fotballen ønsker å framstå.
  5. StabækPeder? Er det samme StabækPeder som har fått alle Stabækfans utestengt fra Highbury (puben) på livstid? type Highbury har ikke på noe generelt grunnlag utesteng stabækfans, men det er fire personer som er/var stabækfans som er blitt utestengt. Uansett så klarte disse personene dette på egenhånd og har ingen ting med undertegnede å gjøre.
×
×
  • Opprett ny...