Gå til innhold

Randers

Bruker
  • Innholdsteller

    1 153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Randers

  1. IA hadde ikke mye erfaring når han begynte heller...
  2. Dette er korttidshukommelse av verste sort. Det var ingen mål som skulle vært kansellert, ingen straffer som ikke var straffer, ingen situasjoner som skulle vært straffe som ikke ble dømt. I det hele tatt en tøff og vanskelig kamp og dømme. Mange gule kort, men ikke så mange av de som ikke var fortjent heller. En opplagt feil er det gule kortet på Finne for holding av Kasper, når det i virkeligheten var Kasper som holdt Finne... I det hele tatt så avgjorde ikke dommeren denne kampen, noe vi har sett på Nadderud flere ganger i år, så NEI dette er ikke den dårligste dommerprestasjonen på Nadderud
  3. Vanskelig å spå hvilke to som burde starte på topp. Kjenner ikke Kiroshita som spiller, men han har jo ikke akkurat vært den som har scoret mye mål.. Men det hadde vel ikke VGP heller gjort ført han kom til oss. Ola kan nok fylle plassen bak bedre enn AGA, så Ola -AGA hadde vært spennende, men kanskje litt lite muskler. Braaten har vært god i de siste kampene, så jeg tipper egentlig at det blir Braaten bak Ola. Det kommer vel an på hvilken form Kiroshita er i og hvor mye tillitt JJ har til ham. Spennende uansett, og jeg har trua.
  4. Nå håper vel også du på at det ikke blir noen kamper....
  5. Begynner å få troen på at det ikke blir adventskamper i år:)
  6. Men vi kan uansett fjerne gjelden på 2 mNOK til VIF fra regnskapet....
  7. Vi kan vel ikke være i rød sone lenger etter dette?
  8. Ja, ja... Ferdig med det. Drittkamp, men på Nadderud tar vi alle. Så det er bare å glede seg.
  9. Gratulerer, måtte 2012 bli en feiring i god fotball.
  10. Det ligger mye sannhet i du skriver. Kjenner meg spesielt igjen i at kulturen ble borte på Fornebu. Klart det var bedre å SE kamper der, men ikke bedre å oppleve kampene. Det jo akkurat for å oppleve man drar på kamp, om ikke, så kan man like gjerne se kampen på TV. Gleder meg til Nadderud og minnene der. Tror på seier hver kamp, men forventer tap, så jeg kan glede meg over hver gang det går bra. Det som er helt sikkert er at selv om rammevilkårene er helt forandret siden starten i eliteserien, så er det mye vi har nå som vi ikke hadde da. Når jeg så Stabæk mot Strindheim i opprykkskampen, så var det 1500 personer på tribunen (gressbakken). Nå har vi hvertfall en tribune. Supporterklubben het Bærget det blå, heltene var Jokke og Thomas Frigård. Draktene bleke og lyseblå. Nå går annenhver guttunge i barnehagen jevnlig med Stabæk drakt, på begynnelsen av 90 tallet, så var det bare et og annet utskudd som gikk med VIF drakt i Bærum. Penger kommer og går, Stabæk er kommet for å bestå. Det blir kanskje noen år til vi vinner serie eller cup igjen...eller kanskje ikke? Hverdagen er ikke bare her for oss, men også for andre klubber. Men litt flaks, lokal innsats, attraktiv beliggenhet og smartness, så skal vi se at dette snur før vi tror. Gleder meg hvertfall mer til denne sesongen, enn på lenge. Lykke til, sees på kamp.
  11. Daukjøtt? Medgangs... Kan jo håpe....
  12. Problemet er vel heller : Stengel 4 mill. Skjønner ikke, Stengel har da virkelig fremtiden foran seg.
  13. Er vel ikke til salgs med mindre noen betaler nok.. Sånn er det vel med alt, enten det gjelder en arena aller bestefars gamle men trofaste Saab.. Enig i det, men hvorfor si noe overhodet.... Akkurat som om han vil bli hatet... Kanskje han liker følelsen av hat?
  14. Merkelig hvordan NOEN aldri klarer å holde kjeft....skulle tro han var sjef for PST eller noe....
  15. Det kan vel kalles blink...hvertfall ingen skivebom
  16. Tipper det bli 12 tusen på kamp i dag. Dette blir gøy.
  17. Heier jo ikke noe mindre på Curling når man ser at Pål Trulsen er på lista... og Tom Stenvoll...har ikke ord for det egentlig. At ikke den mannen er i Hall of fame, er for meg helt uforståelig.
  18. Leter etter en link til et sted jeg kan se tabellen for en periode. Noen tips?
  19. NOEN Mener Stabæk burde gå konkurs.....for Stabæks sin del vel å merke... Med denne tankegangen så kan vi vel legge ned tippeligaen, og se på Frigg mot Nardo. LSK, Brann, Viking Vif og snart også RBK og mange med dem, er vel på vei til 6 divisjon med denne tankegangen. Hurra for Andersen!!! Når skal folk skjønne at Fotballklubber ikke er bedrifter for bedriftens skyld, men bedrifter for fotballens skyld. Han har selvfølgelig rett i en del poenger, men disse gjelder ikke kun for Stabæk. Men men...
  20. 2-0 og 2-1 blir 4-1, mener du? :lol: Står på tipset mitt jeg, så får vi se om noen få timer....
  21. Så du kampen? Om Stabæk klarer å levere 90 prosent av hva de gjorde mot Aafk, så vinner de lett. Tipper 2-0 til Stabæk. Olle-Olle og Veigar.
×
×
  • Opprett ny...