Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Posts

  1,085
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Henrik

 1. Noen får ringe Nusa og spørre
 2. Det er fryktelig synd at egenkapitalen vi har bygd opp etter år med store spillersalg nå ryker, på grunn av et unødvendig nedrykk. Men det positive er jo at vi tross alt har egenkapital å tære på, det har nok ikke vært tilfellet de forrige gangene vi har vært i OBOS. Klart 40 mill minus er ille, men hva forventer man egentlig, når man går titalls mill i minus på driften allerede i Eliteserien? Nå faller mediepenger bort, og et allerede elendig sponsorbudsjett blir enda mindre. Billettinntekter har vi nesten ikke i Eliteserien heller, men klart det også stuper. Skulle man satt tæring etter næring og lagt opp til et budsjett i null? Det hadde jo definitivt betydd spillerflukt og nedrykkskamp. Jeg støtter absolutt at man gjør et solid forsøk på å rykke rett opp igjen, selv om jeg på ingen måte er enig i alle disponeringene. Det betyr for vår del blodrøde tall i år. Et av våre største problem er at vi omtrent ikke har sponsorinntekter. På Telenor Arena hadde vi vel i underkant av 50 mill. Nå har vi 12 eller noe i den duren. Dette arbeidet MÅ prioriteres hardere og vi må jobbe bedre. Ansettelsen av en kommersiell direktør hyller jeg. Arni trekker stadig frem at man har "fått en ny mann inn i ledelsen", "Økonomien må være god nå som vi har ansatt ny mann i ledelsen" osv., og tror dermed alle ansettelser er rene utgiftsposter man ikke får noe igjen for. Jeg velger å tro at man har ansatt en kommersiell direktør fordi man har innsett at de kommersielle inntektene må økes kraftig, og at man ikke er gode nok på det arbeidet med dagens organisasjon. Å kritisere det synes jeg egentlig faller på sin egen urimelighet.
 3. Skjønner hva du mener. Men! Der jeg i lang tid har henfalt til apati nesten med en gang jeg er innenfor portene på Nadderud, så greide jeg nå endelig å kjenne litt på min gamle venn engasjementet! Horribel dømming og røde kort og viktigheten av å greie å dra det der i land fikk i hvert fall temperaturen virkelig opp hos meg, og i ettertid tror jeg det var viktigere for meg enn å se en 3-0 seier.. Fra å stå der og bare være sur, var jeg nå bare bittelitt sur og mest gira og innstilt på å hjelpe laget til seier!
 4. Ettersom det var jeg som laget denne, teksten altså, vil jeg gjerne få sagt at det nå har blitt et skikkelig rot med klappingen der. Må kunne stramme opp dette litt. Det er ikke nok luft mellom siste allez og første klapp, dermed blir alt sauset sammen. Bare å høre på Fem fyrer med ved, å ved å ved å ved - jepp jepp jepp.
 5. Det står vel i boka til Ingebrigt at kanskje Bergh-Jacobsen var den hardeste kritikeren etter nedrykket i 04. Det var ikke måte på hvordan man hadde kjørt klubben i dass. Så sitter han selv som styreleder i klubbens dårligste sesong på 35 år, med tanke på forutsetningene er det ikke tvil om det. Man har heller ikke vært lenger unna noe som kan betegnes som kultur, engasjement, underholdning på banen og noe å være stolt av i løpet av de 30 årene jeg har fulgt Stabæk Fotball. Sånn er livet.
 6. Noen må få NFF til å si at dispensasjonen har en utløpsdato.
 7. Det er jo en fin modell det, for klubber som tjener så mye på driften at de aldri trenger emisjoner. Personlig er jeg spent på hva som skjer i Lyn når de har brukt opp de 10 millionene de fikk inn. Det går fort når man satser. Skal fansen da spytte inn penger årlig? Har de noen store fisker som eier de siste 49% som ukritisk vil ta regninga?
 8. Jeg synes du skal ta en annen tone og vise litt respekt for det kan finnes folk som sitter på mer informasjon enn det du gjør. Send meg en PM om det er noe som må utdypes.
 9. Vi er ikke et bunnlag fordi vi er dårligere trent enn andre, men det er stor sannsynlighet for at vi har trent mye dårligere enn andre. Det siste er ikke synsing, og det er Jan Jönssons ansvar. Forøvrig enig i at styret/sportslig ledelse må bære det største ansvaret for årets havari, på grunn av den uforståelige troen på årets stall som var åpenbart helt feil sammensatt.
 10. Er det ikke litt ålreit at andrelagskampene betyr noe da, at du møter tente motstandere i kamp om opp/nedrykk? Slik vil det ikke være i en andrelagsliga der deltagelsen avgjøres på bakgrunn av førstelagets prestasjoner
 11. Farnerud kom gratis. Ettersom det diskuteres kjøp her og ikke dyreste (når man tar med lønn og sign-on fee)
 12. Forsøker meg på litt god gammal hersketeknikk; nå er det mye rør her. I en annen tråd skal styret ha tatt ut Sammy på laget, og her tippes det at det ikke kommer forsterkninger.. Styret og sportslig ledelse har grovt overvurdert stallens ferdigheter, sammensetning og dessverre også innstilling og holdninger, men de er ikke dumme og de har et stort hjerte for klubben. Så klart skal det forsterkes nå. Så vil tiden vise om det var for sent. Registerer også at vi har mistet en supporterbuss-sjåfør. Føler meg allikevel ganske sikker på at han hadde blitt arbeidsledig ganske fort grunnet passasjermangel om det ikke ble tatt tak i de problemene vi står oppe i nå.
 13. Hele modellen med et akademi er basert på at vi skal la de største talentene gå når det kommer bra tilbud. Man kan innvende mot Vetlesen for 5-6 mill innenlands, men ellers er jo alle de andre salgene ganske klokkeklare slik vår klubb er stilt. Problemet er ikke salgene, om man ser realistisk på det, men at vi ikke har brukt noe på å erstatte de som drar.
 14. Det er også et problem at uten noen lyspunkter i ny og ne, så mister man rekrutteringen. Av de få som går på stadion nå er det mange kjente fjes..
 15. Jeg tror det henger litt sammen med resultater og spill, Ace. Pluss på at vi aldri har fylt setene i stor grad i feriemåneden, kun oppblåste tall pga sesongkort. Og den hjelpen har vi ikke i pandemi-året 2021. Hvis styret hadde vært litt fremsynte hadde de skjønt at det aldri har vært viktigere å ha et lag som minner publikum om at det kan være gøy å se Stabæk. Mange har ikke vært på kamp siden 2019, og mange av dem har nok også sett at de kan klare seg uten lidelsen de får på Nadderud. Isteden forsterkes dette inntrykket. Skulle jeg ønske jeg hadde droppa å dra på Nadderud idag, og heller gjort noe hyggelig med familien? Ja.
 16. Det kommer nok ikke til å ha tilbakevirkende kraft nei, så det blir vrient å gjøre noe med at tilskuere ikke var tillatt på onsdag.
 17. Denne skal sikkert egentlig i mediedekning: https://www.dagbladet.no/tema/lars-53-oppgjor-med-alkoholen/73705962 Men det er disse sakene kommunen må lese for å få dem til å innse betydningen av Nadderud Stadion og Stabæk som klubb. Fantastisk PR. (En sak om Lars som har slitt med alkoholproblemer men som nå er en del av gatelaget og jobber litt på stadion).
 18. Uten å evaluere Bjarmann, slutter det aldri å overraske meg hva dette forumet ønsker seg av uttalelser fra sportslig leder når det nærmer seg deadline day. For min del er det helt greit å ikke kringkaste desperasjonen vår til alle vi forhandler med, det være seg klubber, agenter eller spillere. Det er jo åpenbart at man er nærme med Tromsø, og at Wangberg nå sikkert tygger på et tilbud. Så får vi ta det som et positivt tegn at Bjarmann har telefonen i lomma og ikke har lagt den til lading og gått for å kjøpe seg en is.
 19. Er vel mulig det coronautbruddet har satt en del spillere tilbake formmessig også.
 20. Hehe ja, det var faktisk denne bilturen Hanse refererer til som fikk Jørgen Roll til å skrive akkurat den tekstlinja. I bilen satt Hanse, stephanois, Fullemann og undertegnede. Overnattet på en rasteplass langs autobahn, fikk en del kjeft for det da jeg kom hjem. Men vi overlevde. Mirakelet var at Hanses slitne Ford Escort gjorde det samme.
 21. Jeg likte dette jeg, bare å sende inn. Har sendt inn et leserinnlegg selv nå. Det må vel bare til. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, vi må nok ta tak i dette selv.
 22. Men så ble Kassi skadet da.
 23. Stabæk må få NFF på banen og en uttalelse som sier tydelig at en slik dispensasjon ikke er evigvarende. oss andre: et sånt opprop på internett som kan signeres?
 24. Om vi skal nå de sportslige målene vi har satt oss for de kommende årene, så bør klubben snart lære seg at de tre første poengene som deles ut i sesongen er like viktige som de tre siste. Vi er jo aldri klare til seriestart dessverre, uansett om vi er lutfattige eller med 140 mill i spillersalg bak oss. Det grelleste eksempelet er jo sesongen da vi startet med Edvard Race og Marcus Mehnert i sesongens første match. Det virker å ha vært en strategi, sikkert på grunn av økonomien, å "se an" hvordan vi klarer oss, og heller forsterke i sommervinduet om det trengs for å redde plassen. Akkurat det er jeg rimelig lei. Og det selger vel ikke akkurat sesongkort heller.
×
×
 • Create New...