Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Posts

  1,085
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Posts posted by Henrik

 1. Det er fryktelig synd at egenkapitalen vi har bygd opp etter år med store spillersalg nå ryker, på grunn av et unødvendig nedrykk. Men det positive er jo at vi tross alt har egenkapital å tære på, det har nok ikke vært tilfellet de forrige gangene vi har vært i OBOS. Klart 40 mill minus er ille, men hva forventer man egentlig, når man går titalls mill i minus på driften allerede i Eliteserien? Nå faller mediepenger bort, og et allerede elendig sponsorbudsjett blir enda mindre. Billettinntekter har vi nesten ikke i Eliteserien heller, men klart det også stuper. 

  Skulle man satt tæring etter næring og lagt opp til et budsjett i null? Det hadde jo definitivt betydd spillerflukt og nedrykkskamp. Jeg støtter absolutt at man gjør et solid forsøk på å rykke rett opp igjen, selv om jeg på ingen måte er enig i alle disponeringene. Det betyr for vår del blodrøde tall i år. 

  Et av våre største problem er at vi omtrent ikke har sponsorinntekter. På Telenor Arena hadde vi vel i underkant av 50 mill. Nå har vi 12 eller noe i den duren. Dette arbeidet MÅ prioriteres hardere og vi må jobbe bedre. Ansettelsen av en kommersiell direktør hyller jeg. Arni trekker stadig frem at man har "fått en ny mann inn i ledelsen",  "Økonomien må være god nå som vi har ansatt ny mann i ledelsen" osv., og tror dermed alle ansettelser er rene utgiftsposter man ikke får noe igjen for. Jeg velger å tro at man har ansatt en kommersiell direktør fordi man har innsett at de kommersielle inntektene må økes kraftig, og at man ikke er gode nok på det arbeidet med dagens organisasjon. Å kritisere det synes jeg egentlig faller på sin egen urimelighet. 

   

 2. Det er jo en fin modell det, for klubber som tjener så mye på driften at de aldri trenger emisjoner. 

  Personlig er jeg spent på hva som skjer i Lyn når de har brukt opp de 10 millionene de fikk inn. Det går fort når man satser. Skal fansen da spytte inn penger årlig? Har de noen store fisker som eier de siste 49% som ukritisk vil ta regninga? 

 3. 32 minutter siden skrev Innkast:

  Det du påstår  om trening er merkelig og historieløst inntil det senile. I fjor tok Jønsson oss til en plass i øvre halvdel av Eliteserien, med et lag som ikke var all verden. Forskjellen i trenerteamet fra i dengang heter vel Eirik Kjønø - uten at jeg på noen måte vil påstå at det har medført at vi er dårligere fysisk trent enn andre lag. Fordelen til neste år blir at han har lang OBOS-erfaring både som spiller og trener. Det kan komme godt med når vi skal forsøke å komme opp igjen. Ansettelsen av Kjønø uten erfaring som hovedtrener på ES-nivå, er en av mange tabber som ledelsen i Stabæk har gjort i år. Kanskje vil vi få glede av det han kan på nivået under.

  Jeg synes du skal ta en annen tone og vise litt respekt for det kan finnes folk som sitter på mer informasjon enn det du gjør. Send meg en PM om det er noe som må utdypes. 

 4. Vi er ikke et bunnlag fordi vi er dårligere trent enn andre, men det er stor sannsynlighet for at vi har trent mye dårligere enn andre. Det siste er ikke synsing, og det er Jan Jönssons ansvar. 

  Forøvrig enig i at styret/sportslig ledelse må bære det største ansvaret for årets havari, på grunn av den uforståelige troen på årets stall som var åpenbart helt feil sammensatt. 

   

 5. Er det ikke litt ålreit at andrelagskampene betyr noe da, at du møter tente motstandere i kamp om opp/nedrykk? Slik vil det ikke være i en andrelagsliga der deltagelsen avgjøres på bakgrunn av førstelagets prestasjoner

 6. Jeg tror det henger litt sammen med resultater og spill, Ace. Pluss på at vi aldri har fylt setene i stor grad i feriemåneden, kun oppblåste tall pga sesongkort. Og den hjelpen har vi ikke i pandemi-året 2021. 

  Hvis styret hadde vært litt fremsynte hadde de skjønt at det aldri har vært viktigere å ha et lag som minner publikum om at det kan være gøy å se Stabæk. Mange har ikke vært på kamp siden 2019, og mange av dem har nok også sett at de kan klare seg uten lidelsen de får på Nadderud. 

  Isteden forsterkes dette inntrykket. Skulle jeg ønske jeg hadde droppa å dra på Nadderud idag, og heller gjort noe hyggelig med familien? Ja. 

   

×
×
 • Create New...