Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Posts

  8,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Mortimer last won the day on August 25 2021

Mortimer had the most liked content!

Reputation

4,342

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,872 profile views
 1. Så lenge de fra klubben eventuelt er medlem i SS så kan man ikke nekte de adgang på årsmøtet.
 2. Jeg er ganske sikker på at om alt kommer til overflaten i sagaen om Lumanza så er det Stabæk som klubb som kommer dårligst ut, men det igjen bare peker på det vi allerede vet fra før av. At klubben trenger store endringer i måten den driftes på. Tenk om man hadde latt Lumanza spille i rollen han er best i og gitt han like mange kamper som Fitim på å prestere. Da hadde vi kanskje klart de ekstra poengene og unngått nedrykk.
 3. Hva skal til for at du klarer å være positiv til noe som helst? Er det feil folk de har hentet inn for å evaluere? Savnet en del av de mest kritiske røstene på møtet med klubben i går, men det er klart at det er mye lettere å hamre løs på ett tastatur enn å bidra konstruktivt face to face.
 4. Jeg pleier å bruke denne metoden i andre sammenhenger også. Lurer jeg på noe om mobilabonnementet mitt begynner jeg øverst i Telenor og regner med at vedkommende videresender det til kundeservice. Samtidig klager jeg over manglende svar på deres Facebook-side. Funker fett.
 5. Sikkert kjempelurt å diskutere på åpent forum også med Qatar saken friskt i minne. Kunne lagt ved ett bilde av sølvfat for å illustrere men antar du forstår tegningen.
 6. Sånn som du blusser skylder du meg ett par vanter etter at jeg reddet deg fra å måtte gi opp den nye karrieren din. 😂
 7. Yaw tok kontakt med meg og spurte om han og Wangberg kunne stå med SS på tribunen. Svarte ja. De reiser med spillerbussen.
 8. Nå er vi gråere enn noensinne. Faste tribuneslitere faller fra som fluer. Identiteten er vasket bort. Noen som gidder å montere ett speil i styrerommene i klubben?
 9. Rett etter at det ble snakket om at han var aktuell så startet han neste MLS kamp så han er antagelig ikke aktuell lenger.
 10. Det brenner i det minste på dass. Ett slags lys det også.
 11. Årets tur for de frivillige og ansatte. Av de ansatte møtte kun Ekeli, Tunold og Espen Moe opp ( hvis egen observasjon og kilde er korrekt ) Burde vært alle mann alle. Uten diskusjon.
 12. Lumanza trener steinhardt. Egentrening på fritiden osv. Anbefaler alle som klager på Skytte/Lumanza å se på en del treninger.
 13. Sånn rent isolert sett så skal vi vel være fornøyd med å ha landet Wiggen for alternativene gitt dagens situasjon er jo at ”ingen” VIL til Stabæk, hverken på trener eller spillersiden. At Kjønø får hente inn en mann både han og Torgeir har kjennskap til kan kanskje slå positivt ut i lengden. Men vi har dårlig tid. Jævlig dårlig tid. Det blir ikke seire i kamper som MÅ vinnes og det blir mer og mer utfordrende å finne en plass i terminlisten hvor laget skal evne å rade opp 2-3-4 3 poengere på rad.
 14. Jeg synes han bør få spilletid basert på de treningene jeg har sett i det siste.
×
×
 • Create New...