Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Content Count

  8,890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Mortimer last won the day on January 6

Mortimer had the most liked content!

Community Reputation

3,752

About Mortimer

 • Rank
  Top boy U1912

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,301 profile views
 1. Spørs om ikke Valsvik ryker hvis han kan opprettholde lønnen i for eksempel Danmark. Bjarmann bør operere med en kort frist for å bli enig med Valsvik. For hver dag som går uten at han signeres så risikerer man at andre like gode ( eller bedre for den saks skyld ) alternativer forsvinner til andre klubber og til slutt ender Stabæk opp med svarteper og må plukke fra en hylle som tar oss nærmere kvalik enn kamp om medaljer.
 2. Like greit. Ok spiller som jobber hardt men det hjelper jo lite når han er like vaksinert som Botheim til å omsette sjansene i mål. Finnes langt bedre alternativer der ute, så gjenstår det å se om klubben signerer den rette.
 3. Det er ganske sjukt å lese at Bjarmann ikke har vært i kontakt med Azemi siden han ble lånt ut til Tromsø og at spilleren selv må ta kontakt for å finne ut når det er oppmøte til sesongen 2021, skaffe seg treningsprogram etc. Ikke kom her å fortell meg at Bjarmann har så mye å gjøre i løpet av 37,5 time i uka ( som er normalen for oss vanlige dødelige ) at han ikke har tid til å ta en status med en spiller på utlån. Det burde i det minste blitt gjort når sesongen nærmet seg slutten. Azemi har 2 år??? igjen av kontrakten. Profesjonelt opplegg. Bra personalbehandling.
 4. Hyller Johan, SLUM og Vilde for alle timene de legger ned hvert bidige år. Klubben bør kjenne sin besøkelsestid og lønne de som bidrar skikkelig og heller sitte igjen med litt mindre av kaka. Særlig når man tar i betraktning at salg av fyrverkeri er i ferd med å bli en av de sterkeste merkevarene rundt klubben. Antagelig den sterkeste merkevaren om man legger til grunn at salget skjer i den perioden der den jevne Stabæk supporter tenker minst på fotball, mellom jul og nyttår utenfor sesong. Det finnes uante muligheter for å eksponere klubben skikkelig her. Dette var noe som oppstod
 5. Når man vet årsaken til at Hanche sangen oppstod blant ultrasene så er det liten tvil om at Hanche er en av oss.
 6. Der har du nok stålkontroll. Finnes vel ikke en tråd du ikke har skrevet i de siste 12 timene ?
 7. Ting jeg sliter med å forstå: Hvor er klubben på vei? Har man bare gitt opp denne sesongen og håper Start ikke tar oss igjen? Hvordan endte Garnås? fra Kisa opp i LSK hvis vi var interesserte tidligere i år når vi x antall kamper har hatt Yaw ute, har måttet bruke backen som stopper og en som har lagt opp som back? Han har vel blitt hyllet for fighterviljen de første kampene for LSK. Hvorfor forsterkes ikke backene når ALLE ser at det som presteres i de posisjonene er for dårlig. Greit at Øveraas løper mye opp og ned helt til han er tom men thats it. Jonassen har vært k
 8. Nå er kampen endelig ferdig.
 9. Synes Jon svarer meget godt og er glad for at han har bruker på forumet. Det fjerner ofte en del tvil rundt saker som dukker opp. Tommel opp.
 10. Mulig denne SMS’en gikk til medlemmer av SS. I så fall smart om dere melder dere inn i SS for å øke sjansen for å bli trukket ut. Ellers er det spesielt om klubben har fått gjentatte henvendelser som ikke er besvart. Hvis det er tilfelle bør de se litt på rutinene og hvem som besvarer henvendelser. Jeg synes det er på grensen til smålig om klubben skal stille spørsmålstegn der noen ønsker å få refundert sesongkortet sitt og som i HR Smith sitt tilfelle kreve halve prisen av ett sesongkort for en kamp. For de aller fleste sitter det nok langt inne å be om en slik refusjon.
 11. Glad jeg ikke er ansvarlig for å hente denne målgarantisten vi sårt trenger. Kan ikke hente en som leverer på lavere nivå som kanskje tar nivået. Kan ikke hente en som ikke er i form som trenger 8 uker på å bli matchfit. Kan ikke hente ett ungt talent som med rett matching slår til i løpet av 2021/22 Spissen som skal signeres må prestere og produsere mål fra dag 1. Ingen enkel sits de har på brakka med andre ord selv om de har gått ut å sagt at de skal bruke penger for å finne spilleren.
 12. Dagens trening: Maatsen med på oppvarming før han trente for seg selv. Ingen Bohinen Lumanza gikk av tidlig. Ingen Kassi så vidt jeg kunne se. Lundal trente alternativt.
 13. Her peker du på mye riktig og viktig. Varsellampene bør i hvert fall blinke rimelig greit når man ved ett par tilfeller har slitt med å bli kvitt 200 billetter. Hva gjør man konkret for å opprettholde interessen rundt STB gitt dagens situasjon? Når selv flere av de mest engasjerte synes at det begynner å bli utfordrende å se på fordi laget spiller sjelløs fotball og mangler profiler så peker pila i feil retning. Få på ett par livesendinger og en runde med Janne der han kan forklare hvorfor eplet og appelsinen ikke eksisterer i 2020 , hvorfor man ikke prøver å spille med 2 for
 14. Mulig det er diskutert tidligere, men hvem er de neste up and coming som det går gjetord om i akademiet? Er det en ny Bohinen og Vetlesen der? En spiss? En ny Hanche?
×
×
 • Create New...