Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Posts

  8,960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Mortimer last won the day on August 25

Mortimer had the most liked content!

Reputation

4,251

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,714 profile views
 1. Nå er vi gråere enn noensinne. Faste tribuneslitere faller fra som fluer. Identiteten er vasket bort. Noen som gidder å montere ett speil i styrerommene i klubben?
 2. Rett etter at det ble snakket om at han var aktuell så startet han neste MLS kamp så han er antagelig ikke aktuell lenger.
 3. Det brenner i det minste på dass. Ett slags lys det også.
 4. Årets tur for de frivillige og ansatte. Av de ansatte møtte kun Ekeli, Tunold og Espen Moe opp ( hvis egen observasjon og kilde er korrekt ) Burde vært alle mann alle. Uten diskusjon.
 5. Lumanza trener steinhardt. Egentrening på fritiden osv. Anbefaler alle som klager på Skytte/Lumanza å se på en del treninger.
 6. Sånn rent isolert sett så skal vi vel være fornøyd med å ha landet Wiggen for alternativene gitt dagens situasjon er jo at ”ingen” VIL til Stabæk, hverken på trener eller spillersiden. At Kjønø får hente inn en mann både han og Torgeir har kjennskap til kan kanskje slå positivt ut i lengden. Men vi har dårlig tid. Jævlig dårlig tid. Det blir ikke seire i kamper som MÅ vinnes og det blir mer og mer utfordrende å finne en plass i terminlisten hvor laget skal evne å rade opp 2-3-4 3 poengere på rad.
 7. Jeg synes han bør få spilletid basert på de treningene jeg har sett i det siste.
 8. Du blander kortene for å få frem poengene dine. Vi vet alle hva du mener. Jeg fikk bonus da jeg var butikksjef i Kiwi. Skulle jeg ikke fått den fordi jeg benyttet meg av NAV for å gi 5-6 stk arbeidstrening?
 9. Samtidig som man jobber gratis så får man jo en tilhørighet til klubben i sitt hjerte og får se den samme klubben spille hjemmekamper uten å betale for inngangsbilletten i tillegg til noen få andre "frynsegoder" Skjønner ikke hva dette er å klage på, med mindre man bare skal klage for å klage.
 10. Dette stemmer ikke. Det spilles div musikk i det stadion åpner og frem til det er 35 minutter igjen til kampstart. Etter det er det Stabækmusikk frem til avspark mellom innslag fra speaker og video på storskjerm Pausene er som regel fylt opp med andre ting men tror også det er en stabæk sang som spilles relativt fast i pausen.
 11. Wiggen har jo vært innom en del klubber og når man søker opp hva supporterne i de klubbene skrev om han på den tiden så sliter jeg med å forstå denne signeringen.
 12. Er mulig å kjøpe på feltene ved siden av men da må nok drakt og skjerf legges igjen hjemme
 13. Hva i alle dager? Prøver han å få sparken eller?
×
×
 • Create New...