Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Posts

  8,982
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Mortimer last won the day on April 13 2022

Mortimer had the most liked content!

Reputation

4,395

Profile Information

 • Location
  Blommenholm

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,910 profile views
 1. Jeg husker det året episoden skjedde. Flesjå med følge var så drita på onkel blaa at de knapt klarte å stå på egne ben. At det medfører en del rør ved å skulle komme seg inn på stadion er kanskje ikke så rart. Fint å kunne skylde på hestemøkk når promillen antagelig var langt over 2.
 2. Jeg skal se kampen på Nadderud. På mobilen.
 3. Tror det er større sannsynlighet at Spar som tok over de gamle Kiwi lokalene kan være interessert så de får samme størrelse på butikken som de hadde i Sandvika.
 4. Positivt: Sogndal skapte ikke noe før etter 42-43 minutter. Kjønø forsøker en endring av formasjonen relativt tidlig. Det høye presset. Negativt: Antall sjanser skapt. Vingbackene kommer ikke til sin rett og når de først kommer rundt er det meget laber kvalitet på innleggene kombinert med lite bevegelse inn i boks. Tempoet er svakt og når de forsøker å vende spillet relativt hurtig er langpasningen altfor dårlig så backen til Sogndal trenger bare å sideforskyve for å heade ballen unna eller ta den ned. Langpasninger uten vinkel opp mot to bittesmå vinger som spiller spiss. Trenger ikke forklare det setningen noe mer for å skjønne at det ikke er noe som gir ubetinget suksess. I utgangspunktet positiv til at Azemi kommer inn, men det hjelper lite når han dropper ned i banen i stedet for å jage inn i boks. Slik som kampen mot Sogndal utspilte seg tror jeg Azemi på topp og Edvardsen på vingbacken i stedet for Ottesen kunne sørget for 3 poeng.
 5. Vet ikke hva dere andre definerer som fest men det var altså 2 stk som inviterte Lumanza og Skytte til seg. Da de kom dit viste det seg å være 2 andre der fra før av. 6 personer totalt. ikke det at det forandrer så mye men det var ikke 30 stk og tenna i tapeten de deltok på.
 6. Så lenge de fra klubben eventuelt er medlem i SS så kan man ikke nekte de adgang på årsmøtet.
 7. Hva skal til for at du klarer å være positiv til noe som helst? Er det feil folk de har hentet inn for å evaluere? Savnet en del av de mest kritiske røstene på møtet med klubben i går, men det er klart at det er mye lettere å hamre løs på ett tastatur enn å bidra konstruktivt face to face.
 8. Jeg pleier å bruke denne metoden i andre sammenhenger også. Lurer jeg på noe om mobilabonnementet mitt begynner jeg øverst i Telenor og regner med at vedkommende videresender det til kundeservice. Samtidig klager jeg over manglende svar på deres Facebook-side. Funker fett.
 9. Sikkert kjempelurt å diskutere på åpent forum også med Qatar saken friskt i minne. Kunne lagt ved ett bilde av sølvfat for å illustrere men antar du forstår tegningen.
 10. Sånn som du blusser skylder du meg ett par vanter etter at jeg reddet deg fra å måtte gi opp den nye karrieren din. 😂
 11. Yaw tok kontakt med meg og spurte om han og Wangberg kunne stå med SS på tribunen. Svarte ja. De reiser med spillerbussen.
 12. Nå er vi gråere enn noensinne. Faste tribuneslitere faller fra som fluer. Identiteten er vasket bort. Noen som gidder å montere ett speil i styrerommene i klubben?
 13. Rett etter at det ble snakket om at han var aktuell så startet han neste MLS kamp så han er antagelig ikke aktuell lenger.
×
×
 • Create New...