Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Posts

  8,960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Everything posted by Mortimer

 1. Nå er vi gråere enn noensinne. Faste tribuneslitere faller fra som fluer. Identiteten er vasket bort. Noen som gidder å montere ett speil i styrerommene i klubben?
 2. Rett etter at det ble snakket om at han var aktuell så startet han neste MLS kamp så han er antagelig ikke aktuell lenger.
 3. Det brenner i det minste på dass. Ett slags lys det også.
 4. Årets tur for de frivillige og ansatte. Av de ansatte møtte kun Ekeli, Tunold og Espen Moe opp ( hvis egen observasjon og kilde er korrekt ) Burde vært alle mann alle. Uten diskusjon.
 5. Lumanza trener steinhardt. Egentrening på fritiden osv. Anbefaler alle som klager på Skytte/Lumanza å se på en del treninger.
 6. Sånn rent isolert sett så skal vi vel være fornøyd med å ha landet Wiggen for alternativene gitt dagens situasjon er jo at ”ingen” VIL til Stabæk, hverken på trener eller spillersiden. At Kjønø får hente inn en mann både han og Torgeir har kjennskap til kan kanskje slå positivt ut i lengden. Men vi har dårlig tid. Jævlig dårlig tid. Det blir ikke seire i kamper som MÅ vinnes og det blir mer og mer utfordrende å finne en plass i terminlisten hvor laget skal evne å rade opp 2-3-4 3 poengere på rad.
 7. Jeg synes han bør få spilletid basert på de treningene jeg har sett i det siste.
 8. Du blander kortene for å få frem poengene dine. Vi vet alle hva du mener. Jeg fikk bonus da jeg var butikksjef i Kiwi. Skulle jeg ikke fått den fordi jeg benyttet meg av NAV for å gi 5-6 stk arbeidstrening?
 9. Samtidig som man jobber gratis så får man jo en tilhørighet til klubben i sitt hjerte og får se den samme klubben spille hjemmekamper uten å betale for inngangsbilletten i tillegg til noen få andre "frynsegoder" Skjønner ikke hva dette er å klage på, med mindre man bare skal klage for å klage.
 10. Dette stemmer ikke. Det spilles div musikk i det stadion åpner og frem til det er 35 minutter igjen til kampstart. Etter det er det Stabækmusikk frem til avspark mellom innslag fra speaker og video på storskjerm Pausene er som regel fylt opp med andre ting men tror også det er en stabæk sang som spilles relativt fast i pausen.
 11. Wiggen har jo vært innom en del klubber og når man søker opp hva supporterne i de klubbene skrev om han på den tiden så sliter jeg med å forstå denne signeringen.
 12. Er mulig å kjøpe på feltene ved siden av men da må nok drakt og skjerf legges igjen hjemme
 13. Hva i alle dager? Prøver han å få sparken eller?
 14. Har en billett til overs. Selges kostpris. Send pm.
 15. Vet ikke om jeg skal le eller grine.
 16. Kjøpt billett. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. 60 billetter kommer til å forsvinner raskt og opplevelsen på tribunen i Drammen var bra for oss som dro.
 17. Bare å kjøpe andre steder. Dette kan godset skylde seg selv. Men det er jo greit å kjøpe med utgangspunkt i så nærme bortefeltet som mulig
 18. Jeg kan bare si det jeg har sett med egne øyne. Var på en del av treningene i vinter og da virket det som om den beste versjonen av Lumanza var her, han var av de beste på hver eneste trening og spilte mer fremoverrettet med pasninger ingen av de andre i stallen evner. Så kom brudd på koronareglement, korona og noe magetrøbbel. Etter det har han spilt back eller stopper på trening. For meg er det helt uforståelig at man ikke bygger midtbanen rundt den beste spilleren. Selv en lumanza i dårlig form er bedre enn resten av midten hvis han får spille på sine kvaliteter. Siste treningen jeg så var han på det vinnende laget i five a side varianten de spilte, gjorde 0 feil der og var på hugget. Så kom spilldelen og da var det rett ned som stopper. Det er jo ett hån.
 19. Hvis du hadde blitt brukt som stopper eller back på laget som ikke skal starte på hver trening hadde du antagelig tatt ferie selv. Dessuten tipper jeg det er mulighet for å trene der han her. Han skal ha honnør for at han fortsatt er i klubben. Den beste midtbanespilleren vi har brukes som back på trening. Smak litt på den.
 20. Eller kanskje bare man skulle spilt på kvalitetene til en av de beste midtbanespillerne i ligaen i stedet for å for eksempel bruke han som midtstopper eller back på trening? Frem til covid rammet klubben var Lumanza best av samtlige på trening. Vi vet lite om hva som har skjedd i kulissene her. Jeg spår en topp motivert Lumanza i tiden fremover og håper Kjønø eller den det blir tør å spille på kvalitetene hans som spiller.
 21. Dette er vel delvis korrekt, Kjønø har gjort det men JJ har også gjort det mye. Hvem av de som har bestemt at Lumanza skal spille stopper på laget uten vest er jeg usikker på.
×
×
 • Create New...