Jump to content

Mortimer

FairFans
 • Posts

  8,975
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by Mortimer

 1. Positivt: Sogndal skapte ikke noe før etter 42-43 minutter. Kjønø forsøker en endring av formasjonen relativt tidlig. Det høye presset. Negativt: Antall sjanser skapt. Vingbackene kommer ikke til sin rett og når de først kommer rundt er det meget laber kvalitet på innleggene kombinert med lite bevegelse inn i boks. Tempoet er svakt og når de forsøker å vende spillet relativt hurtig er langpasningen altfor dårlig så backen til Sogndal trenger bare å sideforskyve for å heade ballen unna eller ta den ned. Langpasninger uten vinkel opp mot to bittesmå vinger som spiller spiss. Trenger ikke forklare det setningen noe mer for å skjønne at det ikke er noe som gir ubetinget suksess. I utgangspunktet positiv til at Azemi kommer inn, men det hjelper lite når han dropper ned i banen i stedet for å jage inn i boks. Slik som kampen mot Sogndal utspilte seg tror jeg Azemi på topp og Edvardsen på vingbacken i stedet for Ottesen kunne sørget for 3 poeng.
 2. Vet ikke hva dere andre definerer som fest men det var altså 2 stk som inviterte Lumanza og Skytte til seg. Da de kom dit viste det seg å være 2 andre der fra før av. 6 personer totalt. ikke det at det forandrer så mye men det var ikke 30 stk og tenna i tapeten de deltok på.
 3. Så lenge de fra klubben eventuelt er medlem i SS så kan man ikke nekte de adgang på årsmøtet.
 4. Hva skal til for at du klarer å være positiv til noe som helst? Er det feil folk de har hentet inn for å evaluere? Savnet en del av de mest kritiske røstene på møtet med klubben i går, men det er klart at det er mye lettere å hamre løs på ett tastatur enn å bidra konstruktivt face to face.
 5. Jeg pleier å bruke denne metoden i andre sammenhenger også. Lurer jeg på noe om mobilabonnementet mitt begynner jeg øverst i Telenor og regner med at vedkommende videresender det til kundeservice. Samtidig klager jeg over manglende svar på deres Facebook-side. Funker fett.
 6. Sikkert kjempelurt å diskutere på åpent forum også med Qatar saken friskt i minne. Kunne lagt ved ett bilde av sølvfat for å illustrere men antar du forstår tegningen.
 7. Sånn som du blusser skylder du meg ett par vanter etter at jeg reddet deg fra å måtte gi opp den nye karrieren din. 😂
 8. Yaw tok kontakt med meg og spurte om han og Wangberg kunne stå med SS på tribunen. Svarte ja. De reiser med spillerbussen.
 9. Nå er vi gråere enn noensinne. Faste tribuneslitere faller fra som fluer. Identiteten er vasket bort. Noen som gidder å montere ett speil i styrerommene i klubben?
 10. Rett etter at det ble snakket om at han var aktuell så startet han neste MLS kamp så han er antagelig ikke aktuell lenger.
 11. Det brenner i det minste på dass. Ett slags lys det også.
 12. Årets tur for de frivillige og ansatte. Av de ansatte møtte kun Ekeli, Tunold og Espen Moe opp ( hvis egen observasjon og kilde er korrekt ) Burde vært alle mann alle. Uten diskusjon.
 13. Sånn rent isolert sett så skal vi vel være fornøyd med å ha landet Wiggen for alternativene gitt dagens situasjon er jo at ”ingen” VIL til Stabæk, hverken på trener eller spillersiden. At Kjønø får hente inn en mann både han og Torgeir har kjennskap til kan kanskje slå positivt ut i lengden. Men vi har dårlig tid. Jævlig dårlig tid. Det blir ikke seire i kamper som MÅ vinnes og det blir mer og mer utfordrende å finne en plass i terminlisten hvor laget skal evne å rade opp 2-3-4 3 poengere på rad.
 14. Du blander kortene for å få frem poengene dine. Vi vet alle hva du mener. Jeg fikk bonus da jeg var butikksjef i Kiwi. Skulle jeg ikke fått den fordi jeg benyttet meg av NAV for å gi 5-6 stk arbeidstrening?
 15. Samtidig som man jobber gratis så får man jo en tilhørighet til klubben i sitt hjerte og får se den samme klubben spille hjemmekamper uten å betale for inngangsbilletten i tillegg til noen få andre "frynsegoder" Skjønner ikke hva dette er å klage på, med mindre man bare skal klage for å klage.
 16. Dette stemmer ikke. Det spilles div musikk i det stadion åpner og frem til det er 35 minutter igjen til kampstart. Etter det er det Stabækmusikk frem til avspark mellom innslag fra speaker og video på storskjerm Pausene er som regel fylt opp med andre ting men tror også det er en stabæk sang som spilles relativt fast i pausen.
 17. Wiggen har jo vært innom en del klubber og når man søker opp hva supporterne i de klubbene skrev om han på den tiden så sliter jeg med å forstå denne signeringen.
 18. Er mulig å kjøpe på feltene ved siden av men da må nok drakt og skjerf legges igjen hjemme
 19. Hva i alle dager? Prøver han å få sparken eller?
 20. Har en billett til overs. Selges kostpris. Send pm.
 21. Vet ikke om jeg skal le eller grine.
 22. Kjøpt billett. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. 60 billetter kommer til å forsvinner raskt og opplevelsen på tribunen i Drammen var bra for oss som dro.
×
×
 • Create New...