Gå til innhold

Mortimer

FairFans
  • Innholdsteller

    8 982
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    62

Innlegg skrevet av Mortimer

  1. 19 minutter siden skrev tobb:

    En ide hadde jo vært å få Kiwi inn i nye freste lokaler på nadderud. Da blir det ikke flere matbutikker enn det allerede er og det blir en upgrade for lokale som handler der og Stabæk og kommunen har en langsiktig leier av lokalene

    Tror det er større sannsynlighet at Spar som tok over de gamle Kiwi lokalene kan være interessert så de får samme størrelse på butikken som de hadde i Sandvika. 

  2. På 12.1.2022 den 12.53 skrev Celebi2:

     

    Ikke helt riktig. Njie dro med seg smitte inn i troppen, men de nevnte to dro på fest før resultatet av testen deres var klar, og kunne derfor spre det videre til folk på denne festen.

    Vet ikke hva dere andre definerer som fest men det var altså 2 stk som inviterte Lumanza og Skytte til seg. Da de kom dit viste det seg å være 2 andre der fra før av. 6 personer totalt. 
     

    ikke det at det forandrer så mye men det var ikke 30 stk og tenna i tapeten de deltok på. 

  3. 4 timer siden skrev nichb:

    Om det ikke hører hjemme hos kan han vel lett videresende den…måte på å være vanskelig…

    Jeg pleier å bruke denne metoden i andre sammenhenger også. Lurer jeg på noe om mobilabonnementet mitt begynner jeg øverst i Telenor og regner med at vedkommende videresender det til kundeservice. Samtidig klager jeg over manglende svar på deres Facebook-side. Funker fett. 

  4. 7 timer siden skrev geirti:

    Dette må åpenbart være feil tråd å diskutere dette i, men la gå:

     

    Man må gjerne ta med seg både høygaffel og fakler, det tror jeg nok kan ha sin effekt. Men det viktigste er selvfølgelig å vite hva vi vil, og hvordan vi skal få det til. Derfor kan det være greit å ha snakket sammen på forhånd. Det nytter ikke om vi kommer 20 pers som stemmer i hytt og pine...

    Da jeg håper vi er flere enn man kan telle på en hånd (eller to), antar at det enkleste er å faktisk møtes. Og da mener jeg ikke på Onkel Blaa for å bli bedre kjent over en øl, men et sted hvir vi i ro og mak faktisk kan prøve å finne ut av hva vi ønsker og hvilke muligheter vi har...

    Hvor tidlig kommer dette årsmøtet? Er det allerede i januar?

    Sikkert kjempelurt å diskutere på åpent forum også med Qatar saken friskt i minne. 

     

    Kunne lagt ved ett bilde av sølvfat for å illustrere men antar du forstår tegningen. 

  5. På 13.12.2021 den 18.29 skrev enda en jævla islending:

    Vanter, lue, skjerf og ørepropper ble med bussen videre fra Bekkestua. Gis bort mot påstander om eierskap.

    92A64ACB-3BAA-446E-8E85-C3725773B384.jpeg

    Sånn som du blusser skylder du meg ett par vanter etter at jeg reddet deg fra å måtte gi opp den nye karrieren din. 😂

  6. Sånn rent isolert sett så skal vi vel være fornøyd med å ha landet Wiggen for alternativene gitt dagens situasjon er jo at ”ingen” VIL til Stabæk, hverken på trener eller spillersiden. At Kjønø får hente inn en mann både han og Torgeir har kjennskap til kan kanskje slå positivt ut i lengden. Men vi har dårlig tid. Jævlig dårlig tid. Det blir ikke seire i kamper som MÅ vinnes og det blir mer og mer utfordrende å finne en plass i terminlisten hvor laget skal evne å rade opp 2-3-4 3 poengere på rad. 

  7. 5 minutter siden skrev mbh:

    Summen av frivillig innsats siden den siste emisjonen i 2013, har en langt høyere verdi enn innskutte midler fra aksjonærene (inkludert overkurs). Hvorfor fortjener da aksjonærene utbytte, samlet inn fra supportere?

    Du blander kortene for å få frem poengene dine.

    Vi vet alle hva du mener. 
     

    Jeg fikk bonus da jeg var butikksjef i Kiwi. Skulle jeg ikke fått den fordi jeg benyttet meg av NAV for å gi 5-6 stk arbeidstrening? 

  8. 35 minutter siden skrev StabækMykle:

    Når vi først er inne på det så har jeg stusset over at ikke de forskjellige Stabæk sangene blir spilt i pausen, men alt mulig annet fra VG lista. Tror det bygger mer kultur å dra opp de gamle klassikerne. 

    Dette stemmer ikke. 

    Det spilles div musikk i det stadion åpner og frem til det er 35 minutter igjen til kampstart. Etter det er det Stabækmusikk frem til avspark mellom innslag fra speaker og video på storskjerm

    Pausene er som regel fylt opp med andre ting men tror også det er en stabæk sang som spilles relativt fast i pausen. 

×
×
  • Opprett ny...