Jump to content

overlord

Bruker
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16

About overlord

 • Rank
  Småkonge på forumet
 • Birthday 02/08/1977

Profile Information

 • Location
  10 min fra Nadderud Stadion

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Etter det Nettavisen kan erfare har Tortol Lumanza bestemt seg for å returnere til Stabæk, og er enig med gamleklubben om en kontrakt som om kort tid binder ham til klubben på Nadderud.
 2. Synes Jeppe var veldig bra offensivt i dag. En våre beste. Helt enig. Jeppe var bra i dag. Problemet et HB. Hvorfor parkere bussen i 40 minutter.
 3. Mande ass. Hjerteinfarkt på det han driver med på slutten. Digg seier.
 4. Takk for alt Janne, men måten du forlater Stabæk på er ikke deg verdig.
 5. Alt har en slutt, kan godt hende at dette er slutten på Jannes tid i Stabæk. Desverre.... Uansett skulle jeg gjerne likt å ha Jan i endel år til.
 6. Fantastisk seier. Deilig å se at Arild "håndballspiller" Sungodt bommer på 2-3 100% sjanser og at vi vinner helt ufortjent på overtid.
 7. Ironi er faktisk ikke din sterkeste side, men dette har du sikkert selvinnsikt til å innse selv. For hva du vet, kan jeg være Hans Backe for den saks skyld. Eller kanskje jeg rett og slett er Nils Arne Eggen, som er skuffet over hvordan det er mulig å ødelegge et lag så fullstendig i løpet av en vinter? Jeg minner for øvrig om at Gaute Larsen tok oss til bronse i 2003, uten at noen synes han nødvendigvis er en fantastisk trener av den grunn. Vi husker alle hva som skjedde i 2004. Men la oss se på realitetene: I fjor hadde vi profiler som Veigar, Alan, Annan, Tchoi som bidro enormt til suks
 8. en eneste sjanse på 2*45 minutter.... zzzzzzzzzzzzzzz Og ja forsvaret var meget habilt i dag.
 9. Nå var det vel en liten skade som gjorde at det bytte kom.
 10. Ikke på Arena Fitness ivhertfal........... De er konk...
 11. Det var vel ikke Chippen, Tobbe, Keller eller Pontus S heller når vi tenker oss om. For ikke å nevne Somen
×
×
 • Create New...