Jump to content

overlord

Bruker
 • Posts

  595
 • Joined

 • Last visited

Reputation

16

About overlord

 • Birthday 02/08/1977

Profile Information

 • Location
  10 min fra Nadderud Stadion

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. Etter det Nettavisen kan erfare har Tortol Lumanza bestemt seg for å returnere til Stabæk, og er enig med gamleklubben om en kontrakt som om kort tid binder ham til klubben på Nadderud.
 2. Synes Jeppe var veldig bra offensivt i dag. En våre beste. Helt enig. Jeppe var bra i dag. Problemet et HB. Hvorfor parkere bussen i 40 minutter.
 3. Mande ass. Hjerteinfarkt på det han driver med på slutten. Digg seier.
 4. Fantastisk seier. Deilig å se at Arild "håndballspiller" Sungodt bommer på 2-3 100% sjanser og at vi vinner helt ufortjent på overtid.
 5. Ironi er faktisk ikke din sterkeste side, men dette har du sikkert selvinnsikt til å innse selv. For hva du vet, kan jeg være Hans Backe for den saks skyld. Eller kanskje jeg rett og slett er Nils Arne Eggen, som er skuffet over hvordan det er mulig å ødelegge et lag så fullstendig i løpet av en vinter? Jeg minner for øvrig om at Gaute Larsen tok oss til bronse i 2003, uten at noen synes han nødvendigvis er en fantastisk trener av den grunn. Vi husker alle hva som skjedde i 2004. Men la oss se på realitetene: I fjor hadde vi profiler som Veigar, Alan, Annan, Tchoi som bidro enormt til suksessen. Da er det selvsagt en takknemlig jobb å være trener. Sikkert like takknemlig som å være Molde-trener for tiden, med et par Dioufere i ermet. Gode spillere betyr faktisk en god del. Poenget er at en god trener gjør det beste ut av hva han har tilgjengelig til enhver tid. Å forsøke å spille Stabæk-fotball anno 2008 i 2009, med spillere som åpenbart ikke passer i rollene de skal erstatte, vitner neppe om godt håndtverk. At man kan prøve og feile i noen kamper er greit nok, men før eller siden må man innse at det må gjøres noen grep. Mener du virkelig at JJ ikke kunne ha gjort noe annerledes i år? Mener du at Veigar, Alan og Tchoi var kjempegode fra dag en, eller tror du JJ kanskje har gjort de gode med tanke på spillemønster og taktikk? Du bør ikke være for bombastisk og si at andre er historieløse med tanke på hvordan disse spillerene var tidlig i Stabækdrakt. Men det er fort å glemme.
 6. en eneste sjanse på 2*45 minutter.... zzzzzzzzzzzzzzz Og ja forsvaret var meget habilt i dag.
 7. Nå var det vel en liten skade som gjorde at det bytte kom.
 8. Ikke på Arena Fitness ivhertfal........... De er konk...
 9. Det var vel ikke Chippen, Tobbe, Keller eller Pontus S heller når vi tenker oss om. For ikke å nevne Somen
 10. Vet mange her inne pisset på meningene mine om troppen rett før vinduet stengte, men poster det igjen fordi kampen i dag viser til de grader hvilke problemer vi har på vingen, og ikke minst stopperplass og back. Espen Hoff og Daigo er eliteseriens svakeste vingpar, og det synes spesielt når det kreves defensiv jobbing på kantene. Makan til pinglete og rotete spill har jeg ALDRI vært borti. Jeg synes du er altfor bombastisk ved å si at Hoff og Daigo er eliteseriens svakeste, det håper jeg du ikke mener. Folk har lett for å bli historieløse, husker når vi kjøpte Somen. Flere mente det var direkte bomkjøp etc. etter de første kampene, men historien viser at det kan ta litt tid før man er inne i rytmen. Håper dine utsagn er et forsøk på å provosere, og ikke et bilde av dine fotballfagelige meninger, for da er de rimelig svake. Skål-
 11. hvis de trekker Stabæk 7 poeng, så må de jo trekke fredrikstad også. Her vil det ikke skje noe. Ingen har tenkt på dette utenom en eller anne journalist i ABC nyheter?!?!?!
×
×
 • Create New...