Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,943
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Andreas last won the day on September 29 2020

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

2,355

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Det er få ting som gjør meg like gira som dine innlegg Ingo! 🤩 Men dette med Lumanza er vel bare ønsketenkning fra din side? Jeg synes dog Liverpool kommer seg ganske godt unna det de gangene de må bruke en defensiv midtbanespiller som midtstopper grunnet skader. Så det er kanskje ikke en dårlig backup plan å ha prøvd litt i preseason ? Skytte har vel omtrent de samme fysiske forutsetningene for å ta i ett tak baki der han og.
 2. Jeg har aldri sett Udahl spille, så sånn sett har jeg ikke mye jeg skulle sagt. Men måten han blir beskrevet i VG artikkelen, ligner ikke det veldig på en spillertypene vi allerede har med japansk pass? Skal ikke se bort ifra at Kinoshita hadde puttet en del i OBOS han og for riktig lag. Men er det én ting som har blitt tydeligere og tydeligere for meg de siste årene er at det å score mål er like mye psykisk som en teknisk forutsetning. Så om Udahl er samme spillertype som Kinoshita, men har ett hode som takler påkjenningen av å spille i eliteserien bedre vet vi ikke før vi har prøvd
 3. Hadde vært utrolig kult med Hammy tilbake!! Da har vi mannen som kan servere de målfarlige kantene våres og en ny spiss.
 4. Det var bare jeg som ønsket å høre litt synspunkter. Takk for bidrag @geirti og @FranckTheBank ☺️ Og angående Azemis kommentar om å ville bli i Tromsø. Sånt sier spillere hele tiden uten at det betyr så mye. Siste nyheten derfra er vel at Tromsø kanskje ikke tar han med videre. Det går jo rykter her om at Junker en gang sa han ville bli med oss videre også - det holdt ikke for oss det😊 Uten sammenligning forøvrig.
 5. Hva tenker vi om Azemi egentlig? Hva tenker klubben? Personlig var jeg veldig positiv da han først kom. Han hadde vel hatt en sterk høst i Tromsø og virket som en ca like god spiss som Junker på det tidspunktet ( Spent på hva @arni sier nå😊). De første rapportene på han i preseason var vel også ganske positive typ «skikkelig bra fyr» « Han her liker jeg». Så ble det en litt rar preseason etterhvert hvor Kinoshita så bedre ut. Og det var vel litt uklart om det var fordi Kinoshita endelig skulle vise hva Janne så i han, eller at Azemi hadde en formdupp. Så ble Azemi etterhvert satt ret
 6. Fotball er ferskvare. Akkurat nå sist så Maatsen ut som en som bør bli med videre. Avgjørelsen bør jo bli en magefølelse av potensialet han har vist på trening og i enkelte kamper, samtidig som det blir viktig å finne ut av hvor motivert han er selv. Og hvor dyr denne 50/50 avgjørelsen blir veiet opp mot hvilke andre spillere vi potensielt kan hente isteden. Jeg ville uansett sett på han som en utfordrer og backup til spiss og kant neste år. Fremtiden er Normann Hansen på høyre og en ny spiss. Men Normann Hansen kan bli skadet eller få kraftige formdupper. Det samme kan skje med en ny spiss. V
 7. For meg har det sett ut som han er alt for ego, har dårlig overblikk og prøver å skyte ballen mot mål uansett hvor vanskelig situasjon han er i. Kanskje det funker på trening. Og tidvis ser jo skuddbeinet ganske bra ut. Mulig han hadde mest kommet til sin rett i ett lag som stadig vekk pumpet ballen inn i boksen. Men skal han ha en fremtid I Stabæk må enten hvert tredje av hans håpløse skudd gå inn i mål, eller så må han bli en lagspiller.
 8. Henter vi en spiss som helt klart er førstevalg, så sover jeg godt med Kinoshita som backup.
 9. Litt artig at noen nevner at Janne bør få sparken med 0-4 og 3 innbyttere som står for 3 mål og 1 assist.
 10. Her ser jeg for meg 2 scenarioer: 1. Det har vært møte og funnet ut at Lumanza og Kassi skal forlate klubben i vinter. 2. Lumanza og Kassi har vært enormt rævva på trening.
 11. Med tanke på hva vi i realiteten har mulighet til å hente så har vel Maatsen lagt igjen en god søknad for å være med neste år.
 12. Norman Hansen og Edvardsen har ett enormt toppnivå. Få på plass en god spiss sammen med dem og vi vil ha ett veldig bra angrep neste år.
 13. Det har hvertfall vært bra sluttprodukt med klirrende mynt i kassa! Men enig med deg, vi trenger litt andre typer. Så forhåpentligvis har vi en plan som ikke bare innebærer å hente talenter som er akkurat gode nok til at vi lever i en bølgedal rundt niendeplass i to år for så å endelig leve opp til forventningene i en halv sesong før de blir solgt videre. Og det tror jeg Bjarmann og Janne har!
 14. Høres lurt ut med fysisk og mental trener på plass. Mest av alt håper jeg vi ser ett bedre forsøk på å sette ett spillesystem som fungerer. Fra 2005-2010 var det veldig lett å skjønne seg på hva som var Stabæks spillestil med klare roller og typer. Nå ser jeg mest ett angrep som famler i blinde og uten system. Og tre spillere på midten som ikke utfyller hverandre. Forsvaret får godkjent. Hadde dog likt å se backene gå på enda flere løp offensivt. Det burde absolutt være mulig når man har tre på midten som i utgangspunktet er gode defensivt.
 15. Slår meg som en dønn seriøs type. Tipper han er både sterkere og raskere neste sesong.
×
×
 • Create New...