Jump to content

Andreas

Bruker
 • Posts

  1,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Andreas last won the day on September 9 2021

Andreas had the most liked content!

Reputation

2,552

About Andreas

 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,103 profile views
 1. Han fant vel fort ut at forutsetningene ikke var der for plan A. Jeg er veldig spent på hvordan vi ser ut til seriestart. Spiller vi på samme måte som vi gjorde i høst første tellende kamp i år så er han på helt feil planet. Jeg godkjenner godt spill, men uflaks i resultat. Og spiller vi rævva og likevel plukker poeng kommer jeg fortsatt til å være skeptisk.
 2. Enig. Med han, Wangberg, Veum og Pignatel burde vi ha nok dekning og kvalitet på stopperplass for å kjempe i toppen av Obos.
 3. Kan vi ikke finne en beinhard tysker som resten av de fete klubbene i Europa? 😄
 4. Nå har jeg summet meg etter den enorme skuffelsen på søndag. Ikke bare var det kjipt å ikke klare det når vi hadde skjebnen i egne hender- for meg var det måten det skjedde på. All den rævva fotballen jeg har sett i hele år ble bare fortsatt i Skien. Så nedrykket var så fortjent så fortjent. Men nå er optimisten tilbake! Her er min optimistiske to-do-liste for de neste fem årene: 1. Vi er kanskje få, men de supporterne som møter opp er så sabla bra! Dere må bli med videre, og support må fortsette å gjøre det sabla gøy å være med på turer og å være på Nadderud stadion neste år. Dere leverer allerede toppkarakter - ikke glem det! 2. Vi må vinne kamper igjen! Til syvende og sist er det det som drar folk. Bare se på perioden 2005-2010. Se på Glimt nå. Det er viktigere enn mediaavdelingen eller hvor mange barneskoler gutta møter opp på. Og da kommer pengene også. Hvordan vinne kamper? Jo det diskuteres bra her allerede, håper gutta på brakka tenker i like baner som mange her inne! 3. Vi må få tilbake Stabæk-fotballen! Før i tida kunne jeg trøste meg med at selv om vi tapte så var det uansett gøy å se gutta spille. Sånn har det ikke vært siden Ordinas vant kamper. Er Kjønø riktig mann? 4. Akademiet. Her sitter vi på ett uforløst potensiale føler jeg. Bare se hvor mange Stabæk-gutter som er innom landslaget og gode klubber i eliteserien eller rundt i verden. Vi har klart å tjene på det økonomisk, nå må vi klare å tjene på det med poeng også! Her kan vi få kulturbærere og kontinuitetsbærere. Tenk denne tanken: Vi bytter ut Edvardsen, KNH, Solbakken og Ottesen med 4 Haugenspillere i hver sin posisjon. Dvs en knallgod rutinert kar på høyreback, sentral midtbane og ditto på høyre og venstre kant/spiss. Så lar vi Geelmuyden, Pignatel og Nusa spille med disse. Hadde vi rykka ned da? Tror ikke det. Jeg er glad i de gutta som jeg nå foreslo ut altså, men jeg bare tror vi fort kan vinne på litt annen tankegang. Unggutter kommer fra akademiet, penger til salg fra akademiet brukes på rutine rundt nye unggutter, pluss forlengelse av unggutta som spiller bra slik at de kan bli noen år ekstra og legge igjen poeng og ikke bare penger. 5. Samlet overordnet punkt: Bruk nedrykket til å finne tilbake spillestilen som begeistrer og plukker poeng, slik at vi feirer første året på ny stadion med seriegull! Jeg forventer ikke andre mål enn dette Stabæk!
 5. Skal vi virkelig la en sånn sjeldreper få fortsette neste år også ? jeg har null trua på neste år etter det jeg har sett med denne mannen i sjefsstolen.
 6. Slipper hvertfall å se Azemi brenne enda en sjanse de siste minuttene med eliteserieball
 7. Man kan klage så mye man vil på Kornelius når det kommer til sluttprodukt, defensiv jobbing etc. Men det skjer ting med han på banen!
 8. Okei Azemi scorer ikke i dag vær så snill og bytt han ut! Hvor mye verre kan det bli med Kirkevold??
 9. Åh min Gud Azemi har hvertfall ikke psyken til den kampen her. Bytt han ut!! Og takk skal du ha Kjønø for å være flink til å gi gutta trua på egne ferdigheter. Sorry ass, du er sikkert god på analyser og på tegnebrettet, men fotball handler mest om det mentale spillet.
 10. Kan Solbakken byttes ut med hvem som helst? Blir fraløpt i midtbanen. Ødelegger all rytme for laget når han selv får den med touchen sin.
 11. Vi spiller med sirup i bena. Odd med sprut. Dette laget er ikke til å bli klok på.
 12. Deilig med litt flyt! Synes Azemi kan få seg en tur på benken, han får jo ikke til noe. ( sånn, da forventer jeg goal for alle jeg har hengt ut hittil i dag får målpoeng etterpå)
×
×
 • Create New...