Jump to content

Andreas

Bruker
 • Posts

  2,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Andreas last won the day on September 9 2021

Andreas had the most liked content!

Reputation

2,779

About Andreas

 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,335 profile views
 1. KNH som er 21 år er fortsatt ganske ungt i min bok… Blir fort enda en historie det her hvor vi ser han slå til stort i en annen norsk klubb om 2-3 år og noen kommer til å si «hvorfor beholdt vi ikke han her!?!?» Sandberg er forståelig hvis en keeper som Rossbach kan hentes. Får håpe erstatteren til KNH er samme klasse.
 2. Utifra hva jeg leser her så høres de jo ut som to typer som vil vinne for enhver pris. Og mtp at Stabæk med Bjarmann og Kjønø begynte en prosess med å få inn vinnertyper og bedre holdninger før disse to entret dørene er det lov å håpe at troppen og mentaliteten i gruppa passer dem bedre. Men historien har jo en tendens til å gjenta seg i fotball, så vi får se! Får håpe det blir 2 gode år først.
 3. Han har gjort oss til en poengmaskin, det er det viktigste. Så kommer nok godspillet litt mer med selvtillit fra gode prestasjoner.
 4. Til forskjell fra tiden under Kjønø følte jeg vi hadde mange nok gode sjanser til å avgjøre det i dag.
 5. Håper Kaied er tiltenkt venstre vingback. Der er vi dårlige ass
 6. Jeg ser mange likheter i Edwards og legenden Tommy Stenersen. Stenersen hadde sine svakheter, men Janne fikk til ett system hvor han bare spilte på styrkene sine. Det er en sånn trener vi trenger for å få ut potensiale i troppen. Edwards skal slå nøkkelpasninger, Hammy skal slå nøkkelpasninger, Krogstad skal skyte, KNH skal drible, Gift skal spilles i bakrom, Ottesen skal komme på dype løp inn i boks, Næss skal forsere ledd. Vi har mange typer med ekstremferdigheter, la dem få skinne.
 7. Han jobber, sliter og har en vanvittig god skuddfot. Vår egen Michail Antonio hvis han kan få lov til å bli der fremme istedenfor bak i banen hvor han har lite å tilby. Kjør han i tospann med Gift på topp med Hammy som strør bak.
 8. Bra den nye sportsplanen fungerer
 9. Da håper jeg vi henter tilbake Ordinas og bygger ett lag med egne unggutter.
 10. Nå som Kassi mest sannsynlig er ute av bildet håper jeg de finner en indreløper til med offensive gener. Krogstad og Edwards trenger å bli utfordret. Akkurat nå presterer de på ett nivå som er middels + i Obos sammenheng. Det kan såvidt holde til at vi sklir på ett bananskall inn i eliteserien, men jeg håper vi finner en spiller som kan løfte oss sikrere frem til opprykk og samtidig ta nivået i eliteserien neste år. Det kunne vært Kassi. Synd.
 11. Synes vi er flinke til å krige på linje med Brann hele første og frem til de scorer i andre. Vi slurver offensivt, og noe skjer defensivt når vi slipper inn 1-1. Brann fremstår som ett litt mer solid lag i alle spillets faser, og det er vel det som blir ekstra synlig når vi blir slitne og mister fokus. Synd å se hvor mye lenger de har kommet som lag enn oss. Men er jo ingen overraskelse at de er bedre; det visste vi før kampen. Kjønø har ett ambisiøst system, men jeg er nervøs for at vi akkurat misser opprykket, eller blir spist levende i neste års eliteserie om det ikke blir markant bedring.
 12. Absolutt, Brann kommer nok til å gjøre alt de kan for å knerte Gift. Håper noen av de tre du nevner stepper opp i morgen!
 13. Han blir bedre og bedre for hver kamp og. I dag sitter mange one touch pasninger og han er råsterk i kroppen og parkerer stopperne gang på gang med farten sin. Hvor vil det stoppe ??
 14. Riktig å sette Azemi ut av laget. Håper Metcalfe benytter sjansen og spiller bedre enn støttepasninger og five-aside!
×
×
 • Create New...