Jump to content

Andreas

Bruker
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Andreas last won the day on September 29

Andreas had the most liked content!

Community Reputation

2,240

About Andreas

 • Rank
  Buddha
 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Artig med Piggy! Nå kommer det til å være mange etterpåkloke den ene eller andre veien etter kamp: «Skjønner hvorfor han ikke har fått spille så mye, helt riktig av Janne.» eller : « Kan ikke skjønne hvorfor han ikke har fått mer spilletid. Ikke rart talentene stikker rett ut dørene.»
 2. Defensivt arbeid burde gå an å lære bort. Men uansett, han ble nevnt som en som kunne bekle flere roller i angrepet da vi hentet han, blant annet toppspiss. Kanskje han kunne blomstret som en spiss i 4-4-2. Avslutningferdighetene har han bevisst at han har.
 3. I en 4-4-2 hadde det vært gøy å sett: Normann Hansen --Skytte -- Lumanza -- Bohinen -- Kassi -- Edvardsen -- Bohinen har blitt så god til å drible at han kanskje ville klart venstrekanten med bravur. Hvorfor vi har blitt 4-3-3 har vel noe med at vi har hatt overflod av sentrale midtbanespillere. Og at vi har spisser som ikke fungerer.
 4. Edvardsen fikk jo spille litt spiss i våres. Det så lovende ut, men ble vel dessverre litt for avkledd hjemme mot RBK sammen med resten av angrepet. Hvis jeg husker riktig begynte vel Janne å skifte om mye der oppe etter den kampen. Men jeg har uansett mer trua på å bruke de resterende kampene i år på å teste ut ett angrep bestående av Kassi, Edvardsen og Normann Hanssen. Kanskje det kan bli starten på ett artig 2021.
 5. Etter å ha summet meg litt etter helgen er det tre ting jeg står igjen med: - At vi som sliter med å score ikke klarer å finne plass til vår mest målfarlige spiller (Kassi) er veldig rart. Skytte hadde mange gode løp i boks, men det blir bare nesten hele tiden. Hadde det vært Kassi istedenfor i disse situasjonene hadde det fort vært mål på måltavla. Og med den målteften Antonsson viser kan jeg like så godt ta frem min gamle kjepphest; putt Kassi som spiss. - Lumanza hadde en veldig god førsteomgang. Strødde offensive pasninger som i gamle dager, og flyttet ballen fortere enn Bohine
 6. Beklager rotete formuleringer når det kommer til pr spilte minutt og pr kamp Siden lager gjennomsnitt basert på per 90 min ( kamp), hvor man da må ha spilt minst 30 min for å kvalifisere til å ha spilt 90 min.
 7. Her er en artig side om man er interessert i statistikk hvertfall: https://fbref.com/en/squads/c2153ae4/Stabaek-Stats Antonsson er faktisk den spilleren med flest assist pr spilte minutt i troppen med 0,35 assist per kamp. Junker som jeg mener noen sammenlignet med her hadde 0,10 assist pr kamp med Stabæk. Han har 0,26 med Bodø Glimt. Hvis noen lurer på hvem den desidert mest effektive spilleren vår er når det kommer til målpoeng per spilte minutt så er det Luc Kassi. Han har 0,84 målpoeng per kamp, med Oliver på andreplass med 0.38...
 8. Ja, det var sånn det var ja. Blandet Maatsen og Solheim sitt goal.
 9. Har ikke Antonsson assist på Maatsen sitt kremmerhus i krysset?
 10. Hvis vi får overtalt Dio til å bli er det helt greit visst Botheim, Kinoshita og Antonsson stikker ut dørene i vinter. Antonsson har noen kvaliteter, men virker enn så lenge å ikke ha nok av den kvaliteten vi trenger mest: score mål. Kjør på med Dio som førstespiss. Så har vi Kassi, Edvardsen, Normann Hanssen og evt. ett nytt talent fra akademiet som kan fungere som andrevalg ved skade og suspensjoner. Kanskje Azemi kan få prøve seg på nytt som utfordrer. Eller Aga som fortsatt bare er 19 år og står med dobbelt så mange mål (12) for ett lag som kjemper i bunn. I motsetning til Tromsø som
 11. Det er vel en del 100k det står om i forhold til plassering på tabellen. Kjenner jeg Janne rett blir det nok Jonassen på venstre og Solheim i midten. Jonassen har faktisk ikke vært så aller verst i det siste. Men personlig håper jeg Vogt og og Piggy kan få flere innhopp på slutten av sesongen. Og det er det vel større sjanse for nå.
 12. Synes denne mannen sakte, men sikkert blir bedre og bedre. Har vel vist nok til at vi kan forlenge kontrakten hans? Forarbeidet til 1-0 i går er jo høy, høy klasse. Og da tenker jeg på Bergkamp-momentet han viste nede på midtbanen som startet hele angrepet.
 13. Vi får se etter at Jonassen gjorde det ganske bra mot Brann. Synes også Ottesen gjorde en godkjent kamp i Bergen så blir litt overrasket om han blir benket nå. Men det jeg mente var mer at Ottesen kan bli en solid spiller for oss over tid, slik Edvardsen har blitt. Og det er ett spennende tegn at begge er hentet fra klubber i nærheten som spiller i sjiktet bunn 1.divisjon, topp andre divisjon.
 14. Må si Edvardsen har vist seg å være en skikkelig god signering fra "nærområdet". Mye tyder på at Ottesen kan bli en lignende spiller. Er disse to unntaket, eller finnes det mye ubrukt gull i diverse bakgårdsklubber som går eliteserieklubbene hus forbi?
×
×
 • Create New...