Jump to content

Andreas

Bruker
 • Posts

  1,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Andreas last won the day on September 9

Andreas had the most liked content!

Reputation

2,495

About Andreas

 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,037 profile views
 1. Vi ble enormt mye dårligere etter at han måtte ut. Første tegnet på lenge at vi har en midtbane som kan berge plassen i 2021. Håper han får spille alt fremover og bygger opp kondisjonen til det.
 2. Synes jeg har sett små forbedringer igjennom sesongen! Får han skrudd til siktet enda litt bedre på enkelte pasninger og skudd har vi nok et talent som vil bite godt ifra seg i Eliteserien og senere verden.
 3. Har ikke Kjønø lagt taktikkscenarioer for 1-0 ledelse å følge?
 4. Hvis kirkevold fortsatt sprer pasninger i bakrom slik han gjorde på Edvardsen mot S08 på Boly kan vi få ett utrolig giftig angrepsspill utover høsten! Det jeg har sett av Boly er lynhurtig, sterk, og litt sånn av og på god i dribling og avslutninger. Er så fysisk overlegen med fart og styrke at han kommer til situasjoner andre ikke klarer. Så kommer han i flytsonen blir det en del mål. Veldig bra signering ut sesongen.
 5. Yes, Hansen sa dette selv i intervju etter kampen.
 6. Nå er det vel jeg som tidligere prøvde å ha litt satire på kildekritikk ved å skrive at jeg leste det var solo ett sted og alkofritt ett annet. Mest for å gjøre ett poeng ut av at man skal ikke tro på alt som skrives her inne. Nå tror jeg brukeren du svarer dro frem dette som ett humoristisk poeng, men siden jeg og du blir usikre og føler vi må svare for oss viser jo egentlig bare hvor fort ting kan bli feiltolket her inne. Og plutselig blir en usannhet en sannhet for noen.
 7. Angående fysisk form på gutta; hvor mye kan vi skylde på korona? De få jeg kjenner som har hatt Korona har jo brukt lang tid på å føle seg normal igjen. Noen gjør det fortsatt ikke.
 8. Enig. La alle starte med blanke ark. Men fortsetter han slik ryktene tilsier han har gjort må det gjøres ett eksempel.
 9. Denne sentrale midtbanen altså, og spissplass… forsvaret og keeper som startet sist synes jeg bør fortsette. Yaw er for dårlig med ballen i bena og flytter seg for tregt. Solheim burde også være foran han i køen. Jeg hører og jeg skjønner at alle ønsker Skytte sitt hode på ett fat. Men hvis dere ser bort i fra gjørmeforflytning av bena var han den eneste i midtbanen sist som flyttet ballen kjapt og presist. Og er det ikke det vi alle har klaget over i snart 2 år? De som liksom er soleklart bedre er 1000touch Solbakken, vindpustet Geelmuyden, takling til motspiller Torgersen, rote seg bort Kay ( som alle er gutter som gir alt, jeg setter veldig pris på det). Og Lumanza da som vi alle er skuffet over. Der flyttes både kropp og ball tregt. Så jeg bare håper ikke folk krever Kjønø sitt hode på ett fat om Skytte starter igjen. Jeg bare håper, HÅPER at han klarer å sette visse krav som tydeligvis Janne ikke klarte. Og kanskje til og med Lumanza kan bli den spilleren alle vet han kan være. Og jeg skjønner folk er forbanna. Du bøtter ikke ned på to øl i ett tett kampprogram ( jeg hørte btw de var alkofri på jodel Stavanger, og vgd sa det var Fanta). Uansett drikk i det minste Solo for helvete. Du setter ikke på dårlig musikk i garderoben som får oss til å tape hver kamp. Det er ikke greit å være den spilleren som sørger for at vi har så dårlige treninger at masse spillere drar til andre lag og skryter av den nye arbeidsgiveren sin. Heller ikke greit å være styrets chosen one som gjør at Janne mistet jobben. Og jeg tror på ALT som blir skrevet her inne. Hører du meg julenissen!?!?! PS: Jeg vil bare at Stabæk skal begeistre og spille bra igjen. Dette er ikke ment som en jeg-digger-Skytte-post. Det har bare blitt så innmari ubalansert mye av det som skrives her inne nå. Så følte jeg måtte backe litt de avgjørelsene Janne har tatt i laguttak.
 10. Hmmm, bare jeg som fikk med meg at Skytte spilte mye one touch og fremoverrettet i går? Nå har det blitt så mye hakking at dere bare ser det dere vil se tror jeg😊 Men han var til tider labbete i det defensive, det er jeg enig i. Det som er KRISE er at Kostadinov mister ballen annenhver gang han har den sentralt i banen. Fy faen så heldige vi var at forsvaret var utrolig bra i går etter alle de ballmissene i farlig rom. Og Torgersen er heller ikke særlig trygg med ball. Men han skal ha for mange gode taklinger som uheldigvis bare sendte ballen for det meste til en ny engaspiller. Ottesen var stor i går! Kinoshita og. Mye bra å ta med seg fra i går. Dette var fremgang.
 11. Få til 1.omgangen borte mot rbk x 2 så er vi der😊 Håper på Jeppe inn på venstre og Solheim bort på høyreback. Synes Ottesen har sluppet billig unna den forferdelige kampen han hadde mot Tromsø. Edvardsen må inn igjen, Kobhlenko fortjener en sjanse til og Shala bør ligge bak spissen. Solbakken var godkjent mot Tromsø, mens Kay var så rusten at jeg har ikke ord. Skulle ønske Lumanza var i form og kunne tatt plassen hans, men det blir vel Skytte da. Håper han hever seg betraktelig. Ellers må gjerne Wangberg inn for Yaw. Det er noe utrolig uvørent over Yaw for tiden i alle faser av spillet. Jeg synes Wangberg ser skarpere ut. Pignatel er selvskreven, håper han er frisk. Normann Hansen skal selvfølgelig også spille.
 12. Skjer med at Lumanza ikke får spille? Jeg synes Kobhlenko så lovende ut, men midtbanen finner han for sjeldent. Vi har 3 på midten som aldri klarer å slå boks-åpner pasninger, jævlig frustrerende å vite at vi har en på benk som kan nettopp det.
 13. Én ting er sikkert Franck, du hadde vært den perfekte reality-deltaker! 😄Hver eneste gang står alt på spill ved neste steg og du skyr ikke konflikter. Selv de gangene du er på tynn is❤️ Jeg tror at denne kampen er definerende for diskusjonene den kommende uka. Taper vi kommer alle til å få angst for nedrykksesong, men vinner vi handler diskusjonene om vi får medalje eller ikke. Så snur det fort den ene eller andre veien om vi vinner neste kamp igjen. Om jeg skulle tippe 😊 Det som KAN være sesongdefinerende derimot, er om Kobhlenko starter og putter 3.
 14. Første omgang er det beste stykke defensive arbeid jeg har sett av Stabæk noen gang. Vi fortjener å tape, men vi har litt uflaks også synes jeg som slipper inn 4 mål hvor ballen ofte spretter Rbks vei. Vi klarer ikke å matche temposkiftet til RBK, pluss at vi har litt for mange som er svake 1 mot 1 defensivt. Nusa og Lumanza viser at de fortjener å starte. Shala ligger hele tiden glimrende plassert, men Solbakken og Skytte finner han for sjeldent. Her kan Lumanza skinne. Nusa klarer det de andre offensive sjeldent klarer, nemlig å ikke miste ball i pressede situasjoner. Nå må det bli slutt på alt slurveriet med dårlige mottak og pasninger som bommer med en halv meter annenhver gang.
×
×
 • Create New...