Jump to content

Andreas

Bruker
 • Posts

  2,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Andreas last won the day on September 9 2021

Andreas had the most liked content!

Reputation

2,612

About Andreas

 • Birthday 04/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hjemme
 • Interests
  STABÆK

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,214 profile views
 1. Kanskje på tide å la Azemi og Gift få prøve seg sammen på banen? Nå må vi begynne å score mål, både i cup og serie.
 2. Jepp, det har ikke vært bærekraftig for A-laget å ha for mange av unggutta som en stamme selv om det har gitt klingende mynt. Bare se hvor det har sendt oss, ned i OBOS. Jeg er uansett ikke bekymret, akademilagene fortsetter jo å produsere masse. Om 2-3 år så er sikkert minst 1 av Pignatel, Veum, Hornburg, Ulla, Geelmuyden blitt et stort salgsobjekt. I tillegg har vi unggutta KNH og Kostadinov som kommer utenfra.
 3. Sånn som vi nordmenn drikker vil vel dette bare lokke flere til kamp, enn vekk fra Blaa. De som liker blaa vil fortsatt dra dit, det handler om mer enn ølen de får. Hvis en kompis lokker med øl og grilling før kamp, øker bare dette sannsynligheten mer for at vi vil dra på blaa iløpet av sesongen pga rammen vi skaper. Vi vil søke flere varianter av kos iløpet av sesongen etter lysten av gjentagelse😄 Så jeg tror ikke vi skal frykte dette for mye.
 4. Var det ikke en greie at hele G19-laget spilte for andrelaget denne runden ? Så da var det kanskje en enda yngre gjeng som spilte.
 5. Gift virket i det minste kjappere i steget enn de fleste utpå der. Men ja det er bekymringsverdig at vi kan dominere så mye og likevel være så tannløse foran mål. Med én gang vi skrudde opp tempoet virket vi mye farligere. Færre ballberøringer, mer bevegelse og kjappere forflytning av ball langs bakken. Men for hver gang vi gjorde det måtte vi liksom ha 10 sirupminutter før vi gjorde det igjen. Blir ikke helt klok på hvordan Kjønø ønsker å spille offensivt. Dille dalle og så prøve ett temposkifte? En helt ok sjanse hvert 10 min er ikke oppskriften på å vinne mange kamper.
 6. For meg virker det som at Azemi sliter med selvtilliten i de situasjonene han kan score. Det går fort og presist mange steder langt unna mål. Men med en gang det er i nærheten går det litt for seint, litt for dårlig touch eller så klarer han ikke bestemme seg for om det bør bli pasning eller skudd. Derfor rekker forsvarer å komme i blokka eller så surrer han seg vekk fra målsjansen. Han har jo vist ved flere anledninger at han har både touch og avslutningsteknikk inne. Så hvis noen klarer å banke inn i hodet hans at han er livsfarlig foran mål og kommer til å score hver gang hvis han bare vil det nok kan det potensielt bli en ketchup-effekt her
 7. Vi har ett spillesystem som ser helt ok ut, nå må gutta spille med selvtillit, glede og guts. Håper Kjønø tenker dette også….
 8. Synes vi slapp litt mer opp etter vi fikk scoringen, men i perioden vi scoret virket vi så giftige at «vi bare måtte score» tilslutt. Og det så bra ut i min bok. Kanskje jeg er blitt for bortskjemt med dårlig fotball.
 9. Nå har skuffelsen gitt seg litt etter mandag. Og vi har jo vist på bortebane og starten av andreomgang mot Grorud at vi har ett veldig bra toppnivå. Så bare vis at vi kan holde det nivået hver kamp i 2x45 uansett hvem vi møter eller hvor. Da kan dette fortsatt bli en artig sesong!
 10. Utrolig mye rare bevegelser fra mange offensivt, samtidig som de gangene spillere sto ledig fikk de ikke ballen. Alt ble mye bedre da Azemi kom inn og gjorde det Geelmuyden aldri gjorde: kjappe, presise pasninger som åpnet opp i riktige rom. I tillegg var Edvardsen 1 million ganger bedre på kant enn Ottesen. Håper vi starter med det laget som entret andreomgang i neste. Ellers må jeg også si at prosjekt Kjønø begynner å gi meg magesår. Greit nok at spillesystemet virker spennende hvis man får det til, og jeg liker langsiktigheten vi prøver på. Men er redd han er altfor dårlig på å jobbe med spillerne mentalt, noe jeg også synes vi så ifjor. Hvor er spillergleden og selvtilliten?
 11. Jeg husker i mine yngre dager på Bærums Verk IF sitt guttelag mot Godset sitt guttelag, sikkert G14, 13 eller noe i den duren. Vi spilte ballen kjapt i bakrom så mye vi kunne siden vi hadde en kjapp spiss. Ellers var det fortest mulig ut på kant og inn i boks med ballen. Godset på sin side trillet og trillet typisk five-a-side. De var ikke så altfor gode på det så vi fikk mange gunstige brudd og kontret dem vel 3-0 i senk. Men Godset fortsatte å spille på samme måte selv om vi scoret og scoret. Neste år møtte vi samme laget. De spilte på samme måte, samme gjorde vi. Men denne gangen fikk vi ikke tak i ballen. De hadde blitt så jævlig gode på posession-fotballen sin at vi ble bare løpende imellom og regelrett knust. Så alt i alt - Troen på at ett system over lengre tid vil bli overlegent kan fungere☺️
 12. Veldig enig i det du sier at det er positivt at vi ble trofast mot systemet ( Hei, vi har ett tydelig system🥰) enn å begynne å slå bort ballen når det ikke funker helt. Litt mer presisjon i utspillingene bakfra så blir vi skikkelig giftige! Nå må vi bare forbedre det offensive spillemønsteret mot lag som parkerer bussen så har jeg trua på en knallsesong!
 13. Får vi han spilleklar til sommeren trenger vi ikke ny spiss
 14. Et til alternativ på høyreback som kan slå innlegg kunne vært noe…
 15. Sitter med samme følelse. Spår 3-0 tap og det samme resignerte uttrykket fra Kjønø vi så i hele høst som sier at vi er langt fra der vi skal være. prove me wrong please!
×
×
 • Create New...