Gå til innhold

Daniel B

Bruker
  • Innholdsteller

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Daniel B

  • Bursdag 23. aug. 1987

Profile Information

  • Location
    kirkerud

Nylige profilbesøk

538 profilvisninger
  1. Hvis man melder seg inn i Stabæk Support på nett ikveld, får man da kjøpt enkeltbillett til ståfeltet i morgen?
  2. Jeg skal opp om 40minutter, ligget i senga 4timer uten å få sove!! Satser på at de har Red Bull i Køben!
  3. Flybilletter ned bestillt 29 juli 07:40 med Norwegian, 448kr pr pers! Reiser hjem med DFDS dagen etter. Noen som har funnet noen billige hoteller?
  4. En kompis kjøpte sesongkort i desember, når han skulle hente det før lsk kampen så lå det ikke der. Han fikk da en midlertidig billett mens de skulle finne ut hvor det var blitt av. Han fikk beskjed om å sende en mail til en eller annen dame, men glemte det. Hva gjør han nå? Får han evt hentet en ny midlertidig billett på fornebu før odd kampen? Han har midlertidig sesongkort.
  5. Hva med å lufte idèn til de som har sesongkort på kortsiden? Kan ikke tenke meg at noen har noe imot dette. De får mye bedre plasser til en billigere pris! Er sesongkortene spredd utover hele kortsiden eller er det kun ett felt? Kortside er det beste og eneste alternativet!
  6. Du kommer ikke inn på kampen med det midlertidige. Du må innom stabækbutikken.
  7. Dette lurer jeg litt på, når gikk SS fra og være supporterklubb for stående syngende supportere til å inkludere alt og alle? Eller har det alltid vært sånn..? Hvis det kun er sesongkort som kommer inn på feltene våre mot LSK, hva skjer da med resten av plassene? Litt dumt hvis det blir utsolgt, så har vi 700 ledige plasser borte hos oss..
  8. At KFL bruker tromme ser jeg ikke helt problemet med. Det funker for dem, fordi de er såpass mange og vet hvordan den skal brukes. Verre med tornekrattet og stormen. Vi bør vel heller konsentrere oss om hvordan VI skal få laga mest mulig trøkk på denne kampen. Hvor mange sesongkort er solgt til nå? Håper folk også kan minne sidemann om at det er et ståfelt for syngende supportere.
  9. Ser ut som det blir satt opp en dobbeldekker av Ânglarna, kommer også en del med Swebus. Så får nok litt konkuranse på tribunen. Håper så mange som mulig møter opp og trøkker til! Selv om setene er i veien.
  10. Løsning: Fjern Totalt 1000 seter mens det fortsatt står igjen 500seter. Da har vi et felt med lovlig kapasitet til 1500medlemmer, så står folk der de vil. Det eneste jeg kan tenke meg at brannvesenet bryr seg om er at ingen blokkerer rømningsveier og ingen oppholder seg i trappen(Samme som alle andre steder).
  11. Bør vel kanskje roe ned denne heksejakta, tror ikke det er så kult å bli hengt ut på forumet for noe man ikke har gjort..
  12. Hvis det ikke blir en løsning på dette før kampen mot IFK regner jeg med at det blir en aksjon..? Kan jo ha en lignende aksjon som under Eurostand, bare at vi synger som F#¤n første 45.. For så å sitte ned og holde kjeft i 2omgang.. Tydelig at folka bak telenor arena er livredd negativ omtale, får vi til aksjoner som blir dekket av media tror jeg ikke det tar lang tid før ståplassene er i boks. Var det ikke Hammarby fansen som meldte seg inn i hammarby, møtte opp på årsmøtet og kuppet hele styret i klubben? Sier ikke at vi bør gjøre dette..
  13. Får ikke kommet på møtet i morgen, pga et kurs jeg må møte opp på hvis jeg fortsatt vil beholde jobben! Men dette er jo helt sykt, blir jo minst ett benbrudd hver kamp hvis vi skal stå på dette feltet.. Forslaget til Posse om å flytte til kortsiden støtter jeg 100%. Hvis det er solgt sesongkort her har sikkert ikke de noe imot å flytte over til langsiden. Men når jeg tenker meg om, det blir jo helt sikkert skinner her også. De skal vel ha seter her på f.eks horseshow. Det kommer aldri 15 000 på horse show. Og når det er stappfullt, på konserter, står det uansett en scene foran. -Posse
  14. Er også enig i at dere bør vente med salg av sesongkort til dette er 100% avklart. En løsning kunne vært å hevet medlemsavgiften med 30kr. 30 x 1600 = 48000. Så kunne vi brukt de pengene til å leie inn div russebusser til å skru ned seter. Men faen heller.. Dette har vi blitt lovet siden dag en, dette får Stabæk finne en løsning på selv. Hvis fiffen på VIP tribunen ønsker seg 200 flere bord, som de kan sette champagneglassene sine på, tviler jeg på at de får beskjed om å skru opp disse selv. Hvis jeg har et sete forran meg på på FA, kan jeg ikke garantere at dette setet står der når kampen er over..
  15. Veldig enig i det som skrives her, minstekravet må være at man står og synger. Helt greit at nye supportere får litt tid på seg, men hvor mye tid trenger man egentlig? En kompis av meg sto for første gang med SS mot godset borte ifjor, han leste gjennom sangene på nett, tok et par øl før matchen og han var klar. Når det gjelder takhøyde mener jeg at alle som står og synger på kamper skal være velkommen, uavhengig av hvordan de går kledd og episoder som har skjedd for mange herrens år siden. Håper alle syngende Stabæk fans kan stå samlet i 2009.
×
×
  • Opprett ny...