Jump to content

atleten

FairFans
 • Posts

  3,501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by atleten

 1. Manglende sportslig retning, dårlige transaktioner på spiller- og trænerfronten, og sidst men ikke mindst et moralsk kompas, der ikke altid flugtede med AaB-værdier. Hehe. god oppsummering av IAO.
 2. Viktig med sikkerhet. Dette ligger under tv-stillaset på bortefeltet. Vekt mellom 1-5 kg. Men ved å forby korker, så viser man i hvert fall at man prøver...
 3. Jeg hørte dommeren flere ganger prøvde å forklare spillerne at han kun er Obos-dommer og at de ikke kan forvente mer.
 4. Jeg var kampvert på bortesupport. Er temmelig sikker på at ingen ble tatt. Fikk ikke inntrykk av at sikkerhetssjefen var interessert i å ta noen heller.
 5. Hvordan vet du at dette blir den siste cup-matchen?
 6. Vi som var på medlemsmøte med Jon, Eirik & Co ble veldig lettet over det de fortalte om planen med Wiggen. De er fullt klar over historikken her.
 7. Til dere geeks der ute (Odd) så lages ikke terminlisten manuelt, men ved hjelp av matte og datakraft. https://forskning.no/partner-data-fotball/svaere-regnestykker-ligger-bak-serieoppsettet/364821
 8. Så vidt jeg forstår, er det ingen som tror at Dio ser på det som et alternativ.
 9. Den saken handler om skateboardere som er bekymret for at de en periode ikke vil ha noe sted å være når byggearbeidet starter. Nyseter jobber i eiendomsavdelingen i Bærum kommune. Hun uttaler at byggestart mest sannsynlig ikke vil komme i gang før tidligst 2022, og at bygging av ny skatepark kan komme i gang når nye Nadderud er ferdig.
 10. Jeg synes vi var godt med i kampen frem til første bytte. Trodde dette kom til å bli mos når jeg fikk høre om alle som måtte stå over denne kampen. Det ble det jo til slutt også da. Men det startet jo med en flaksescoring fra RBK.
 11. Han ene av de to håpløse linjemennene har egentlig ikke lov til å dømme Stabæk og viff-kamper pga at han bor i Oslo. Mulig de gjør noen unntak i disse dager for å unngå flyreiser. Han har lov til å dømme LSK da. Men jeg tror ikke de spilte denne runden. Det var merkelig.
 12. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
 13. FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
 14. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
 15. Veldig gunstig å få unna så mange kamper som mulig før Ola får lov å starte for Molde.
 16. Facebook, er ikke det bare for de gamle a'?
 17. Beklager hvis dette blir litt mye korona. Men jeg hørte en veldig oppklarende podcast fra NYTimes i går. Han duden sa at man kom til å slippe opp litt, stramme til litt, slippe opp litt, osv. osv. slik at vi legger oss på f.eks. 80% av koronakapasitet. Det kommer til å være slik til man finner ny vaksine. Verdensrekorden for utviklingen av ny vaksine er 4 år. 18 måneder til ny koronavaksine er veldig optimistisk. Hvis dette stemmer kan det fort bli 2-4 sesonger med tomme tribuner.
 18. Kan ikke alle sette fra seg en laptop på plassen sin på tribunen. Da kan vi følge kampen via Teams, Zoom eller Skype. Og spillerne kan høre jubelbrølene når de scorer. Blussing og storming blir litt vanskelig da.
×
×
 • Create New...