Jump to content

atleten

FairFans
 • Posts

  3,513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by atleten

 1. Hvor mange dager tar det i år før styret frikjenner seg selv?
 2. https://www.budstikka.no/siden-hosten-2010-har-inge-andr-olsen-hentet-88-spillere-til-stabak-vi-har-rangert-alle/f/5-55-856091 Siden høsten 2010 har Inge André Olsen hentet 88 spillere til Stabæk – vi har rangert alle Noe var bra, men det meste han prøvde på var bare pengesløseri.
 3. Lander kl. 09:40 på Værnes. Gud bedre, det blir lang tid å vente på at Three Lions skal åpne.
 4. @@ringokommer sikkert til å hente Bob på Gardermoen og kjøre han tilbake til LA.
 5. Politiet har vel sett opptak av kampen og funnet ut at gutten hadde en god grunn til å avse pant på 2 kr for en god sak.
 6. Jeg tar gjerne julebord i mai/juni også.
 7. Manglende sportslig retning, dårlige transaktioner på spiller- og trænerfronten, og sidst men ikke mindst et moralsk kompas, der ikke altid flugtede med AaB-værdier. Hehe. god oppsummering av IAO.
 8. Viktig med sikkerhet. Dette ligger under tv-stillaset på bortefeltet. Vekt mellom 1-5 kg. Men ved å forby korker, så viser man i hvert fall at man prøver...
 9. Jeg hørte dommeren flere ganger prøvde å forklare spillerne at han kun er Obos-dommer og at de ikke kan forvente mer.
 10. Jeg var kampvert på bortesupport. Er temmelig sikker på at ingen ble tatt. Fikk ikke inntrykk av at sikkerhetssjefen var interessert i å ta noen heller.
 11. Hvordan vet du at dette blir den siste cup-matchen?
 12. Vi som var på medlemsmøte med Jon, Eirik & Co ble veldig lettet over det de fortalte om planen med Wiggen. De er fullt klar over historikken her.
 13. Til dere geeks der ute (Odd) så lages ikke terminlisten manuelt, men ved hjelp av matte og datakraft. https://forskning.no/partner-data-fotball/svaere-regnestykker-ligger-bak-serieoppsettet/364821
 14. Så vidt jeg forstår, er det ingen som tror at Dio ser på det som et alternativ.
 15. Den saken handler om skateboardere som er bekymret for at de en periode ikke vil ha noe sted å være når byggearbeidet starter. Nyseter jobber i eiendomsavdelingen i Bærum kommune. Hun uttaler at byggestart mest sannsynlig ikke vil komme i gang før tidligst 2022, og at bygging av ny skatepark kan komme i gang når nye Nadderud er ferdig.
×
×
 • Create New...