Jump to content

atleten

FairFans
 • Posts

  3,479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by atleten

 1. Hvordan vet du at dette blir den siste cup-matchen?
 2. Vi som var på medlemsmøte med Jon, Eirik & Co ble veldig lettet over det de fortalte om planen med Wiggen. De er fullt klar over historikken her.
 3. Til dere geeks der ute (Odd) så lages ikke terminlisten manuelt, men ved hjelp av matte og datakraft. https://forskning.no/partner-data-fotball/svaere-regnestykker-ligger-bak-serieoppsettet/364821
 4. Så vidt jeg forstår, er det ingen som tror at Dio ser på det som et alternativ.
 5. Den saken handler om skateboardere som er bekymret for at de en periode ikke vil ha noe sted å være når byggearbeidet starter. Nyseter jobber i eiendomsavdelingen i Bærum kommune. Hun uttaler at byggestart mest sannsynlig ikke vil komme i gang før tidligst 2022, og at bygging av ny skatepark kan komme i gang når nye Nadderud er ferdig.
 6. Jeg synes vi var godt med i kampen frem til første bytte. Trodde dette kom til å bli mos når jeg fikk høre om alle som måtte stå over denne kampen. Det ble det jo til slutt også da. Men det startet jo med en flaksescoring fra RBK.
 7. Han ene av de to håpløse linjemennene har egentlig ikke lov til å dømme Stabæk og viff-kamper pga at han bor i Oslo. Mulig de gjør noen unntak i disse dager for å unngå flyreiser. Han har lov til å dømme LSK da. Men jeg tror ikke de spilte denne runden. Det var merkelig.
 8. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
 9. FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
 10. Mulig han er litt som meg. Jeg er også helt fantastisk god på trening/oppvarming til $$-supportercup. Men når kampen starter suger jeg big time. Men det kan være at jeg har dårlige medspillere.
 11. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
 12. Veldig gunstig å få unna så mange kamper som mulig før Ola får lov å starte for Molde.
 13. Facebook, er ikke det bare for de gamle a'?
 14. Beklager hvis dette blir litt mye korona. Men jeg hørte en veldig oppklarende podcast fra NYTimes i går. Han duden sa at man kom til å slippe opp litt, stramme til litt, slippe opp litt, osv. osv. slik at vi legger oss på f.eks. 80% av koronakapasitet. Det kommer til å være slik til man finner ny vaksine. Verdensrekorden for utviklingen av ny vaksine er 4 år. 18 måneder til ny koronavaksine er veldig optimistisk. Hvis dette stemmer kan det fort bli 2-4 sesonger med tomme tribuner.
 15. Kan ikke alle sette fra seg en laptop på plassen sin på tribunen. Da kan vi følge kampen via Teams, Zoom eller Skype. Og spillerne kan høre jubelbrølene når de scorer. Blussing og storming blir litt vanskelig da.
 16. Trump sier at USA skal komme over denne epedemien i løpet av 14 dager. Kun 12 dager igjen til USA friskmeldes. Kan vi ikke bare ta et blikk over på hva de gjør og lære? Det er visst ingen som vet mer om epidemier enn Donal Trump.
 17. Tipper han rekker seriestart ?
 18. Trenger de å trene nå da? Det er neppe seriestart før en gang i mai.
 19. Vet ikke om jeg gidder å stå 10 minutter i kø i pausen for å få handlet halvliteren for så å bruk 2-3 minutter på å chugge. Men man skal aldri si aldri. Tror linjemenn kan vente seg mer tyn hvis promillenivået går opp på stadion, så dette er en veldig god nyhet.
 20. Hehe. Sykla forbi han. Nydelig antrekk. Han hadde dratt på drakta utenpå jakka så det ut som. Må være en type som liker å glede andre.
 21. Tidenes Stabæk-kahoot var allerede 21. desember. Men lykke til. Finn tilbake galskapen og dyrk annerledeslaget. Ingo, du fikk låne mikrofonen i pausen på Stavanger stadion i 1999 eller noe. Og alle i byen snakket om Stabæk i ukene etterpå. (Jeg bodde der på den tiden) Ha en fin helg.
 22. 88 mill i kompensasjon for at viff skal slippe Deila er ca 100 ganger mer enn det som er vanlig. Men dette er bad news for både amerikansk og norsk fotball. Deila har jo ikke prestert siden han var i Godset.
×
×
 • Create New...