Gå til innhold

GuleDon

Bruker
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    Sandvika, Bærum

Nylige profilbesøk

897 profilvisninger
  1. Fo Bærums del de siste årene i 2. div har formelen vært grei: 2. divisjonslag i 1. runde, 1. divisjonslag i 2. runde og TL-lag i 3. runde. Unntaket var i fjor da vi fikk Sandefjord allerede i 2. runde. Tippeligalagene fordeles på de 2. divisjonslagene (eller evt om det er noen fra 3. igjen) og evt et dårlig 1. divisjonslag når de slipper opp for 2./3. divisjonslag. De prøver å sette opp nogenlunde lokalt. Bærum har aldri spilt mot noe annet enn lag fra (i kortere historisk perspektiv. Har bl.a møtt Start borte i 1982. Og Bryne i 2004, men det var i 4. runde og da var det trekning) det utvidede østlandsområdet. Bærum og Stabæk møtes nok ikke i år (og glad er jeg for det. Det var ille nok forrige gang), siden lagene møttes for to år siden. Jeg tror vi får LSK eller Lyn borte, lag vi aldri har møtt. VIF får vi heller ikke da vi møtte dem for tre år siden. Den suksessen vi hadde da unner nok ikke NFF oss en gang til. At ikke cupen trekkes fra første stund er en skandale.
  2. Der traff du spikeren på hodet...
  3. Herlig med cupderby igjen. NFF gjorde i hvert fall jobben sin denne gangen.
  4. ..og har flere cupfinaler enn f.eks. Stabæk, selv om det begynner p bli lenge siden. Veldig lenge siden.
  5. Supporteklubben har 16 medlemmer + noen passive (spillere og støtteapparat). Er vel en fem-ti stykker som møtes på Rådhus før match. Ca. samme på bortekamper (+andre bærumsfolk, naturlig nok). Det er flere folk som bryr seg om nå enn for to år sida, men engasjementet til Bærum-folket er absolutt ikke bra nok. Det vil si, de som alltid er tilstede kan man ikke klage på, men det burde vært flere. Det er tross alt ganske ålreit å følge Bærum. Kamper på lørdager, to minutter å gå til pub med gule priser, et anlegg som passer til publikumsoppmøtet, et anlegg i herlige omgivelser (med unntak av den jævla motorveien da). Det har blitt bedre med årene og godt er det at vi har to websider som oppdateres kontinuerlig, en for klubben (www.baerumsk.no)og en for supporterne (www.gulepantere.no). Sangrepertoaret er stort, bare så synd det aldri synges på Kadda. Det mangler folk som vil ta i et tak for å få bygget opp en ordentlig supporterkultur. M.a.o. bedre enn på lenge, men definitivt et stort forbedringspotensial. Men de som er med har virkelig hjertet på rett plass.
  6. Akkurat her er det vel en liten selvmotsigelse. Bærum er vel ikke, så vidt jeg kan se på tabellen, et topplag i 2. divisjon........ 32509[/snapback] Så sant, så sant. Men de legger vel fjorårets serie til grunn (?). Uansett, frykt ikke. Med dagens Bærum-form er det ikke en snøballs sjanse i helvete for at vi slår dere. Ikke hvis dere stiller med fullt lag. Men det ville vært utrolig stort for oss.
  7. Tror dere får hjemmekamp. Ifølge http://www.fotball.no/t2.aspx?p=749&x=1&a=132510 så har dere bortekamp mot Fossum, mens vi har hjemmekamp i første runde. Går både Stabæk og Bærum videre bør dette være grei skuring fra forbundets side.
  8. Forbundet har vel ikke noe fastsatt regelverk, men normen er at TL og 1. div møter lag fra 3. div i første runde. Lagene fra 2. div møter hverandre. I 2. runde derimot møter de resterende 2. div-lagene lagene fra TL og 1. div, hvorav topplagene i 2. div møter et lag fra 1. div. Skulle et 2. divisjonslag ta seg til 3. runde så venter et TL-lag. Dette gjelder i hvert fall for Østlandet. Mulig det er noe annerledes i landsdeler med færre 2. og 3. divisjonslag. Kommer vi oss forbi Gjøvik/Lyn, noe som langifra er sikkert, er det ikke umulig at det bli derby på Nadderud i 2. runde. Det er i hvert fall mitt råtips. Nå er det åtte år siden forrige cupmøte Stabæk-Bærum og ettersom vi alltid møter 1. div-lag i 2. runde så passer dette perfekt. Satser på Lillestrøm hjemme i 3. runde...
  9. Hva synes fotfolket om avgjørelsen? http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=247296
  10. VIF har også lag for barn, det er klart. Men som du sier, VIF har en Manu-effekt om dagen. Dét er skandale! Ingen i Bærum SK ønsker samarbeid. Hatet til Stabæk bare vokser på Kadda om dagen. Petter Belsvik er siste grunn til det. Fra før kan vi nevne Lars Tjernås, Thomas Finstad og Gaute Larsen . Bærum lanserte forslag angående sammenslåing av de to klubbene på åttitallet. Man ble møtt av hånlige flir fra den store femtedivisjonklubben fra Stabekk. At mange ikke er spesielt stolte av Bærum er selvsagt et problem, men vi er jo mange nok som er det slik at et godt besøkt topplag egentlig ikke burde være et problem. Personlig så ønsker jeg selvsagt at Bærum SK skal ta over Stabæks plass i Tippeligaen. Det er uansett en litt fjern drøm, men overhodet ikke umulig i det lange løp. Kanskje vil vi også få like mange supportere som Stabæk, kanskje flere, men noen Bergens-tendenser blir det nok aldri. Ønsker man ett skikkelig topplag burde man ha slått sammen alle klubbene i kommunen, gjerne også alle klubbene i Asker, og skapt ETT lag som ville representere oss alle, uansett om vi har hjertet vårt på Kadda, Bærums Verk, Stabæk osv. Da kunne man ikke ha drømt om at sin egen klubb ville vokse seg større enn Stabæk. Man kunne selvsagt drite i å holde med dem, men er du fra Lommedalen IL eller whatever blir det som å drite i eget reir, ettersom man ville hatt et system som tilførte alle småklubbene penger til rekruttering/talentutvikling osv. Dét ville vært det eneste fornuftige, men siden ting er som de er så sitter vi her da, på hver vår egen tue og drømmer om å dominere fotball-Norge med 15000 fans på tribunen. Både dere og vi er langt unna den drømmen akkurat nå.
  11. Jeg tror klubbrivaliseringa innenfor kommunegrensa er det største problemet hva lokalpatriotisme angår. Folk føler seg knyttet til sitt Bærums Verk, Fossum, Jardar eller Frem 31 og ikke til kommunens topplag. Når ungene da skal velge lag så er det vanskelig å holde med en klubb som de spiller mot flere ganger i serien. Slik blir det lett å heie på Brann, RBK eller Tromsø fordi en av foreldrene eller en gammel grandtante satte foten sin i de tilhørende byene en gang på sekstitallet. Dessuten er VIF kult. Det kan Stabæk vanskelig konkurrere med. Det beste de i så fall kan gjøre er å lever på banen, markedsføre seg i lokalmiljøet (på skoler osv) og kanskje bygge et nytt sted å spille hjemmekampene sine på. Det vil da lang tid før en grendeklubb som Stabæk kan bli hele Bærums lag. Men dere er jo på vei. Dessverre.
  12. Her er jeg, den breikjefta fjotten! Aner ikke hva som skjer mer enn andre. Men jeg frykter at Toro er på vei til dere. Det passer, som du skrev, liksom perfekt med at Bærum-treneren og Stabæks assistent sier opp i sine respektive klubber mer eller mindre på samme dag. Fortsett kampen, Pedro. Selv om Tor Ole er en fighter så godtar han et tap for en bedre kandidat.
  13. Jeg kan ikke fatte eller begripe at bæringer hiver seg på Vålerenga-hysteriet. Mennesker helt uten identitet eller stolthet. For dem som er interesserte (sikkert ikke så mange av dere, men uansett) så kan dere lese hva denne seieren betydde for meg: http://www.baerumsk.no/ Klikk på "09.06.04 Hvilken DAG!!!"
  14. 100 prosent enig. I Akersgatas øyne er Klanen best fordi de er flest. De tar ikke høyde for at endel har hengt seg på hypen og burde absolutt ikke hatt et forhold til VIF i det hele tatt, bl.a en del fra kommunen vår. Det er jævlig lett å stikke seg bort i store, tøffe og mektige Klanen og dermed være en av de kule. At man har medlemskort i Klanen gjør ingen til gode supportere. I cupkampen mot oss var det, sikkert pga vår dominans i første omgang, helt stille. De startet bra, men etter vår utligning holdt de kjeft og kun langsida kunne høres, dette iflg Bærum-spillerne og nøytrale jeg har snakket med (Godset-fans). I dét dommeren blåste var alle tilbake i bussen på vei til Plata. Ok, ikke helt, men det ble sinnsykt fort tomt. 800 VIF-mennesker var interessert i å ta den 20 minutters lange turen fra Oslo for å se kampen. 800 av 8700! De solgte ikke en gang ut sin kvote på 1000 billetter. Lojale fans? Vel vel.
  15. Så du har blitt vant til den nå! Gir du deg bare ikke eller er du bare jævlig dum? He he! Måtte bare kødde litt ekstra. Sorry hvis jeg tråkka noen på tærne, Blaaereennblaaest.
×
×
  • Opprett ny...