Gå til innhold

NM 2021


Oddan79
 Del

Anbefalte innlegg


3 timer siden skrev Wilmar:

Kan vi kanskje komme videre? Janne er ikke her. Hva han kunne fått til får vi aldri vite, og godt er det. Nå har vi Kjønø. Move on!

Tydeligvis ikke så nøye for folk hvordan det går med laget eller hvordan ting blir gjort. Lykke til i OBOS, fortsetter det sånn blir det OBOS og kanskje lavere også en del år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Selvom vi tok ledelsen tidlig visste jeg at dette ikke ville holde. Når vi slipper inn et slikt amatørmål på 1-1 visste jeg at dette blir slakt. Når Sandberg gjør slike tabber han har gjort hele sesongen på 2-1 bare begynte jeg å le. Og jo flere mål Godset scoret jublet jeg for da vet jeg at det øker sjansene for at Kjønø sparkes. 

Jan Jönsson bygde et solid defensivt fundament. Hva har skjedd med dette? Vi har sluppet inn flest mål i ligaen. 1 scoring kunne holdt til 3 poeng tidligere, nå må vi ha 4 mål for å ha håp om poeng, selv ikke det er alltid nok. 

Har null håp på de to neste kampene mot Sandefjord og Godset. Og jeg mener en ny trener må inn etter tapet mot Glimt runden etter. Da er det landslagspause og et ypperlig tidspunkt å sparket treneren. Men med tre nye tap nå er vi kanskje nede allerede i praksis. Men en ny trener inn kan i det minste gi oss et håp foran neste sesong, og et ørlite håp om en super sluttspurt sånn at vi kan berge kvalikk. 

Eller skal vi bare satse på at Kjønø vil gjøre det godt i OBOS basert på tidligere prestasjoner for Grorud? Problemet er at vi kommer til å tape resten av kampene, og vi går da inn i en ny sesong med null tro på treneren, hverken spillere eller supportere. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev Abel:

Og jorda er flat?😊

Jeez, det ble meldt flere steder på forhånd at Kjønø var på trenerkurs og ikke kunne lede kampen. Så fikk han vel disp da og dro på kampen uten pressemelding 😉 Verre er det ikke.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7 minutter siden skrev Abel:

Og jorda er flat?

Gud bedre! Det ble informert på forhånd om at han ikke kunne lede laget pga trenerkurs. Hadde jeg kommet med den påstanden uten noen dekning for det hadde det vært på sin plass med kritikk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

NM 2021
×
×
  • Opprett ny...