Gå til innhold

Kamptråd: Godset - Stabæk 18. juli kl. 20.00


geirti
 Del

Anbefalte innlegg


God start. Men vi er som vanlig ganske hjelpesløse foran kassa. Og så kan man jo allerede lure på hvorfor styret ventet 10 kamper med å sparke Janne. Ser jo ut som vi ønsker å spille fotball faktisk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev JeanClaude:

Dette blir en spennende kamp - jeg har satt av dagen i morgen til å analysere nye formasjoner, plasseringer, bevegelser med og uten ball, press på ballfører og presshøyde og ikke minst aggresiviteten hos våre spillere.

Gleder meg til analysen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi savner Valsvik. Han er jo to hoder høyere enn Piggy. 

Vi orker ikke dette kjøret i 90 min. Vi trodde kampene var over etter 1-0 til oss. Nå taper vi mest sannsynlig og vi rykker ned med god margin. 

Kjønøs spillestil kan få tid å få implementert. Vi er ikke trent til dette hardkjøret. Så etter en hard treningsvinter forventer jeg at vi kjemper i toppen i OBOS neste år. 

Solbakken ut og inn med Torgersen/Lumanza. vi trenger løpskraft, duellstyrke og pasningskvalitet. Lumanza har de to sistnevnte, men kondisen er vel litt kom si kom sa. Men en Lumanza med krempasninger i bakrom er sårt savnet. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette er da veldig mye bedre enn hvordan vi har fremstått tidligere i sesongen. Vi går på overganger (og scorer ett mål!) og forsvarer oss brukbart. En tellefeil på målet, og ble presset litt tilbake mot slutten av omgangen, men uansett stor fremgang fra før i sesongen. Spill som dette og jeg har trua!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Godset - Stabæk 18. juli kl. 20.00
×
×
  • Opprett ny...