Gå til innhold

Gaute Larsen MÅ Gå - NÅ!


mbh
 Del

Anbefalte innlegg


Schelvan er den første som må gå. Det er hans jobb å skaffe spillere. Da nytter det ikke å starte jobben 10 timer før overgangsvinduet stenger

Har vi ikke spillere? Alle som spilte i dag har hatt ok kamper i år. Problemet er at det ikke er innsats fra 11 spillere i hver kamp. Og å sørge for innsats er trenerens ansvar!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Svar 80
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic


Enig det ang trener, hans jobb å holde motivasjonen oppe!

Styret har rotet svært mye med spillekjøp... 10 timer før bestemmer de seg for å lete etter en spiss...

 

Veldig rot. Satser nå på å et nytt oppvaskmøte i styret... kan ikke fortsette slik..

 

gutta har jeg tro på!

Endret av Mr.Stabæk
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det holder ikke å ha hatt OK kamper før. Vi mangler en spiss. Når toppscoreren vår har 3 mål da trengs det action.

 

Hvorfor fikk f.eks Sand gå? Se på hvilke kamper vi tok poeng i vårsesongen. Se så på hvilke kamper Sand spilte

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor fikk f.eks Sand gå? Se på hvilke kamper vi tok poeng i vårsesongen. Se så på hvilke kamper Sand spilte

Ja, du har jo rett i forhold til Sand. Men, begynner vi på den måten blir det vanskelig når vi skal se på hvilke spillere som har vært på laget i de kampene som har gått dårlig denne sesongen :blink:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Selfølgelig er det bra med diskusjoner om lederstillinger og trener, men kan vi ikke vente med dette til siste TL-kamp er ferdigspilt? Jeg tror ikke det blir endringer i stabækledelsen nå, det tror jeg ville gi enda mere frustrasjoner for spillerene som dog er de som skal prestere. Dette kommer til å bli ett hett tema når sesongen er over, uavhengig om stabæk er i TL eller 1.div. Jeg mener det bør være ro innad i klubben og at supporterene ikke starter noen form for hetsing mot hverken trener eller andre, slik at man kan fokusere på det sportslige. Da tror jeg sjansen er større for at stabæk overlever. Tenk hvor morro det er når man fortsatt støtter opp i motgang og det virkelig går veien. Da kan man være utrolig stålt. Finnes ingen større seier en nettopp det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Selfølgelig er det bra med diskusjoner om lederstillinger og trener, men kan vi ikke vente med dette til siste TL-kamp er ferdigspilt? Jeg tror ikke det blir endringer i stabækledelsen nå, det tror jeg ville gi enda mere frustrasjoner for spillerene som dog er de som skal prestere. Dette kommer til å bli ett hett tema når sesongen er over, uavhengig om stabæk er i TL eller 1.div. Jeg mener det bør være ro innad i klubben og at supporterene ikke starter noen form for hetsing mot hverken trener eller andre, slik at man kan fokusere på det sportslige. Da tror jeg sjansen er større for at stabæk overlever. Tenk hvor morro det er når man fortsatt støtter opp i motgang  og det virkelig går veien. Da kan man være utrolig stålt. Finnes ingen større seier en nettopp det.

Jeg er opptatt av at siste TL kamp ikke skal spilles DENNE sesongen!

 

Jeg synes vel det har vist seg hvor bra det går når man koster alt under teppet. Dritten dukker opp før eller senere, så det er like greit å fjerne den med én gang.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hmmmm....Gaute, gaute, gaute...

Det er sant. Han har ikke tilført mye revolusjonerende siden Linderoth. Jeg mener vi (inntil i år) har blirr bedre i forsvar under Gaute, men de siste sesongene har vi virkelig blitt tappet, og det er et problem Gaute ikke kan lastes for. Det er ingen reell konkurranse om plassene på laget, det bare roteres, fikses og trikses innbyrdes for å skape nye konstellasjoner. Den ene etter den andre spilleren omskoleres med varierende hell i kortere eller lengre perioder og det resulterer selvsagt i at samhandlingen i laget lider stooooort....det ser vi i kamper som i dag. Ballen går, spillerne står stille og venter på den...Når sist hadde vi en 3 mot 1, en 1 mot en situasjon i en rask kontring? Når kom Thomas sist alene med keeper på løp? Når sist fungerte samspillet mellom kant og back i oppspillsfasen? Dette er ting som det kan trenes og terpes på...

Men til syvende og sist er det ikke treneren som løper der ute på banen, dribler i en evighet frem og tilbake langs 16 meteren og ikke kommer til avslutninger, som bommer på tilbakespill etc, etc, etc. Det er det spillerene på banen som gjør. Og spillere som taper og taper og taper mister selvtillitt og den onde sirkelen har begynnt...

I tillegg, når dommere gjør feil, når motstanderen alltid scorer først og det etter at vi som regel først har styrt kampen fra start og kommet til store sjanser uten å få uttelling (the story of this season), ja så krever det MYE å komme tilbake.

 

Selvsagt må Gaute ta på seg hovedansvaret, men det største ansvaret har spillerene. Noen som husker det Sundgot sa i begynnelsen av sesongen? Han ble igjen etter treninger og trente avslutninger, igjen, og igjen og igjen og igjen og igjen...Noen som skjønner hvor jeg vil hen? Dersom spillerne ikke føler at treningen tilfører dem tryggheten de trenger i avgjørende avlsutningsposisjoner på banen, så ta en time eller to og bank ballen i mål fra alle vinkler osv. Hva vet jeg...

 

Jeg vil ikke at Gaute skal gå før sesongen er ferdig, men stillingen hans må nok vurderes etter sesongen, sammen med flere stillinger i ledelsen?

 

Men det er ikke mye vi får gjort dersom ikke økonomien kan rettes opp...

 

Men jeg vil heller foreslå noe som kan gjøres NÅ. Få inn en eller annen psykolig, noen med motivasjonserfaring, something, anything? Aalbu har gjort sitt her og vil bygge fundamentet foran neste sesong, men kanskje gruppen kunne hatt gått av et nytt perspektiv, litt krisehjelp foran innspurten, noe som ikke har direkte med idrettspsykologi å gjøre hva vet jeg...

 

Husker foran Rosenborgkampen i Fjøra-sesongen så fikk nervøse og spente Stabækspillere besøk av klovnen Jan Teigen i garderoben før kampen. Han fikk fart på smilebåndene med de rare fingrene hans, gutta senket skuldrene, vant kampen. Det er kanskje et dårlig, men likefullt konkret eksempel...NOE må og kan gjøres utenom å skrike etter nye spillere og trenere vi ikke får uansett før tidligs etter sesongen er ferdig...

 

Massiv støtte er faktisk det vi kan gi nå...faktisk til Gaute også...Tror ikke Gaute sover så lett om dagen han heller.

 

Faen heller. så sinnsykt frustrert over all denne motgangen. Lider hver gnag gutta forknytt knoter og kaver innenfor 20 meter. Det kan leses utenpå dem at det ikke finnes selvtillitt og måltro i dem, og det er fanemeg trist fordi vi vet de kan, vi har sett det...

 

FULL støtte på mandag. Stiller gjerne på en trening dersom folk kan bli enig om et tidspunkt. Det gir ikke mye effekt om vi bare blir noen få.

 

La oss få flere KONSTRUKTIVE forslag. Dette SKAL vi klare!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg vil ikke at Gaute skal gå før sesongen er ferdig, men stillingen hans må nok vurderes etter sesongen

Det var noen tidligere i tråden som nevnte alternative trenere til og etterfølge Gaute. Da vil jeg henge meg på og foreslå Benny Lennartsson

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er ikke i veldig godt humør i dag, men får å gjøre ledersuppa komplett i Stabæk foreslår jeg Drillo som hovedtrener Semb som assistent og Erlandsen som assistenten til assistenten.

Endret av Mortimer
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sendte en mail til Aalbu i går og spurte om Gaute hadde noen restriksjoner i forhold til spillestil. her er svaret:

 

Hei på deg!!

 

Det er Gaute alene som bestemmer hvordan laget skal spille fotball, mulig han tar med seg en spiller eller to for å diskutere. Han har overhodet ingen restriksjoner fra styret i forhold til spillestil.

 

Jan-Erik

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er ikke i veldig godt humør i dag, men får å gjøre ledersuppa komplett i Stabæk foreslår jeg Drillo som hovedtrener Semb som assistent og Erlandsen som assistenten til assistenten.

Skal vi innføre kommunisme i Bærum i samme slengen :P

 

Selvsagt må Gaute ta på seg hovedansvaret, men det største ansvaret har spillerene

En motsigelse? Hovedansvaret = Det største ansvaret.

Men det er ingen tvil om det er fler en Gaute som ikke har gjort jobben sin i år. Mest skuffet er jeg over at "kontunitets-bærere" som Stenersen, Muri, Holter, Kjølø, og Finstad har prestert så mye dårligere enn tidligere - en hel sesong sett under ett. De eneste som faktisk har hevet seg er Knudsen og Ohr. (Så kunne jeg selvfølgelig nevnt flere spillere både på + & - , men de har ikke deltatt i hele sesongen)

 

Det har skjedd en zillion ganger tidligere, at man tupper treneren for å få en boost i innspurten. Vi diskuterte dette for 1-2 mnd siden, og omkvedet var at :"Nei, det vil vi IKKE gjøre". Jeg kommenterte den gang: "kan det bli noe dårligere, uansett hvem vi ansetter midlertidig?!?!"

Tror vi alle vet svaret nå: NEI. Vi kommer absolutt ingen vei med opplegget til Gaute, og skulle vi mot formodning redde eliteserieplassen så er vi like avhengig av andres resultater som våre egne. Ganske frustrerende sitasjon.

 

På lengre sikt: Pls. ikke nevn Flem, Andresen, eller for den saks skyld Rudi Voeller som fotballtrener. Fotball spillere har ikke en dritt å gjøre som trenere på toppnivå før de har gått the hard way i de lavere divisjonene i 10 år. Er lei av lettvekter trenere i midten av 30-årerne.

 

Ønskeliste 1) Nils Arne Eggen 2) Lennartson 3) Nordlie 4) Høgmo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det finnes ingen bølge. Problemet er at når Gaute Larsen sier til spillerne "dette klarer dere gutter" så er det ingen som tror på det - ikke en gang ham selv. Det er det samme som å hyle til en døv mann.

 

Men, det spiller ingen rolle. Mannen blir!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da velger du å tolke som du vil Slum. Les mellom linjene sier jeg;

 

"- Dette er en problemstilling som ikke har vært diskutert. Nå skal vi fullføre denne sesongen, og så får vi evaluere etter det, sier han."

 

Ergo - det er diskutert, men konkludert med at det ikke er noe å vinne på å tuppe han nå, mens sesongen er igang fordi de ikke har noen fullgod plan B.

 

Og på spørsmål om de er fornøyd med Gautes jobb;

 

"Det har jeg ikke lyst til å si noe om. Vi ligger der vi ligger, og det må hele klubben ta ansvar for"

 

Det eneste som er sikkert er at Gaute ikke blir sparket før sesongslutt.

Men når siste kamp er spilt tror jeg ikke han sitter særlig trygt. Så hva skal man rose ledelsen for da? At de satt passive hele tiden pga. lojaltet til treneren?

 

Klubben kommer først, og som er best for klubben er det eneste som interesserer meg. Hadde Gaute satt klubben først hadde han sett sine begrensinger og gått!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Heldigvis har ikke ledelsen samme syn som trådstarter.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/el...ticle878836.ece

Vi har vel alle sett nok av eksempler på at ledere sier en ting, men gjør noe annet det neste øyeblikket.

 

Eksempler kan være:

- "Vi i Real Madrid kommer ikke til å kjøpe David Beckham"

- "Vi i Rosenborg er opptatt av norsk fotballs ve og vel og kommer ikke til å tømme andre norske klubber for profiler"

- "Det er ingen amerikanske styrker i Bagdad"

 

Ledelsen gjør det eneste de kan gjøre på dette tidspunktet. Det vil ikke gagne noen å gå ut å så tvil om Gautes posisjon i de siste fire kampene.

 

Personlig synes jeg trener-sparking er et vrient spørsmål, men om noen skulle være i tvil: Jeg står bak Gaute og gutta 100% nå som det blåser! Heia oss!

 

:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det mener jeg er håpøst.

Betyr det at jeg finner håpet i østfold? (litt dårlig galgenhumor får kanskje opp stemningen )

Bra den, Mortimer! :D

 

Men jeg tror heller jeg går for håpvest, da Viking har igjen både Glimt og FFK hvis ikke jeg husker feil.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

Gaute Larsen MÅ Gå - NÅ!
×
×
  • Opprett ny...