Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk - Mjøndalen


Ace
 Del

Anbefalte innlegg


Hva i alle dager er det dommer finner å blåse for der? Så latterlig frustrerende når keepere faller og får automatisk frispark. Snytt for scoring. Forøvrig fint gjort av Pedersen 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Akkurat nå skrev CHTI:

Hva i alle dager er det dommer finner å blåse for der? Så latterlig frustrerende når keepere faller og får automatisk frispark. Snytt for scoring. Forøvrig fint gjort av Pedersen 

Sandberg hadde fått straffe mot og rødt kort!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi dominerer 1 omgang og faller som ett korthus i 2 omgang! 
Hva skjer i pausen? Og igjen vi er så dårlig trent at vi ikke klarer å holde konsentrasjonen oppe i 2 omganger! 
 

Det er noe riv ruskende galt når det skjer gang på gang! Dette er en kamp vi skal vinne, 10/10 ganger på hjemmebane! Nå må Lumanza snart ha fått sin straff og få spille!

Tror en merker godt at hovedtrener Kjønø ikke får være på kamp, takket være NFF sin ufattelig ræva planlegging. Hadde aldri i verden skjedd om det hadde vært Moe, Fagermo, Hareide, Knudsen. 
 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden skrev BlaaSpanjol:

Det er så grisedårlig. Det lille ekstra piffet vi viste mot Mjøndalen borte og Sarp hjemme er tyldeigvis helt borte nå, og vi er tilbake på scratch. Faen så irriterende, og så forbanna lite vilje fra gutta å da

Bare ett baklengs er sykt mye bedre enn forrige kamp. 
Noe positivt er det tross alt!

Wangberg er helt rå syns jeg.

Ellers er det mye ymse..

Lenke til innlegg
Del på andre sider


12 minutter siden skrev bluemaster:

Bare ett baklengs er sykt mye bedre enn forrige kamp. 
Noe positivt er det tross alt!

Wangberg er helt rå syns jeg.

Ellers er det mye ymse..

Joda, men vi er heldige som ikke får straffen mot oss i første, og at Brustad og han andre ikke klarer å stokke beina når begge er alene mot keeper der også.

For lite og lavt press, og vet unntak av Nusa og Wangberg, få gode enkeltprestasjoner. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Idag var det viktigere å ikke tape enn å vinne. Defensiv, naiv coaching hvor vi håpte  det skulle holde ut. Når målet kom, ble det plutselig aktivitet på benken. Mjøndalen bedre på alle statistikker. Når Kay ble skadet i første så var det Lumanza som ble satt i oppvarming, men blir altså ikke brukt når det drar seg til og vi setter på to av Eliteseriens raskeste spillere, formspiller Edvardsen og Bolly. Dette var bare trist, og engasjementet for Stabæk har jeg aldri opplevd lavere på Nadderud. Folk kunne ikke komme fort nok hjem. MIF fansen er minst like mange som StabækSupport, og de har trommen som gjør at de høres best på Hovis. Hva skjer??

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er ingen ønske å vinne kamper når Solbakken får spille så middelmådig uten at Lumanza kommer inn i det hele tatt. Bolly, Edvartsen skulle kommet mye før!! Svak kampledelse rett og slett, og Lumanza-situasjonen koster oss nedrykket. Skytte var knallgod mot Sarpsborg, men nå er han skadet?

Positive kamper fra Geelmuyden, Kirkevold. Høyland driter seg ut på utligningen. Kjønø har sagt det tusen ganger. Vi må hindre innlegg/skudd!!

Gigantsjansen like før er det jo fullstendig ballwatching. Kostadinov er helt ute å kjøre der, og Sandberg fomler den nesten i eget mål. 

Er ikke mye optimistisk nå når feil spillere har klippekort sentralt på midten i kamp etter kamp. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev blaasoldat:

Med så mye skader vi får, med den skadelisten vi har, så tyder det på at vi IKKE er godt nok trent! Det har blitt kommentert av flere tidligere, men hva har vi egentlig drevet på med?

Har vært mye sykdom og ettervirkninger av Covid, det er en unnskyldt, men disse skadene er ikke noe annet enn for dårlig treningsarbeid over tid! Se f.eks på Skytte, når han la ned litt innsats, ble han skadet! 
 

Ang spm over om Lumanza så er det nevnt flere ganger tidligere. En har fått spille, en er satt i fryseboksen.

Enig med deg i at det virker som treningsgrunnlaget er for dårlig i år. Ja, vi hadde en heftig runde COVID-19 og jeg skal ikke si hvor mye dette har å si for laget vårt nå.

Uansett, på generelt grunnlag, mangler man individuelle kvaliteter i et lag kan man komme veldig langt med god fysikk. Ihvertfall i eliteserien. Det å være godt trent er jo gratis og opp til spillere og støtteapparat å ha kontroll på. I år virker det som akkurat dette har vært et problem og da blir det ekstra ille når man mangler spillere med det lille ekstra. Vi får bare håpe at man holder plassen i år og så må Kjønø få en full og sykdomsfri vinter til å vise hva han står for. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette var vanvittig dårlig coaching. Satt på Hovis og 2 fra aldermannsligaen krangla etter kampen om dette var det dårligste vi har prestert i de 40 årene de hadde fulgt Stabæk. Jeg tror kanskje ikke det, men det virket som om assistenttrener trodde kampen var over etter første omgang. Presset i midtbaneleddet vårt var elendig og Mjøndalens Isaac Twum eide omtrent midtbanen alene - uten å overanstrenge seg en gang.  Forferdelig - og det verste er at vi plass for plass har et mye sterkere lag enn hva Jønsson måtte slite med. Hadde jeg hatt tro på trenerbytter, hadde jeg bedt Kjønø forbli på skolebenken, sparket Wiggen,  og ringt til Tom Nordlie ! Eneste trøst er at verre enn dette kan det neppe bli.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bare å slå fast at Kasper Pedersen er et åpenbart bomkjøp. 
Liker arbeidsinnsatsen til Kirkevold, men vi setter han opp alt for lite rettvendt så han kommer til for få sjanser. 
Høyland er også en forsterkning slik jeg ser det, selv om han har mye å gå på med ball. Wernersson kan vi ikke få tilbake fort nok. Utrolig synd å miste han i 6 uker. 
midtbanen vår mangler åpenbart nok styrke og løpskraft, og det er her vi taper kamp etter kamp. Blir alt for ofte løpende i mellom, og ikke har vi nok kreativitet til skape nok i riktig ende. Hva som har skjedd med tilliten til Lumanza er et stort spm. Blir han fortsatt straffet for det som skjedde under Corona?

Også skremmende at vi får skader på skader. Spillerne har hatt det godt under Janne og kjenner på det nå som Kjønø har tatt over hvor det skal være mer intensitet? 

Brann leder i Drammen også, noe som gjør at vi ligger helt sist. Og de ser dessverre bedre ut enn oss.

off, der jeg var optimistisk for to runder siden er jeg nå svært skeptisk til om vi overlever.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk - Mjøndalen
×
×
  • Opprett ny...