Gå til innhold

Kamptråd: Enga - Stabæk


Peter
 Del

Anbefalte innlegg


Tok litt tid å komme over den matchen. Det gjorde det. Herregud så mye feil som ble gjort. Har skjønt i ettertid at skader har en god del av skylda, men signeringen av Kasper Pedersen kan utelukkende skyldes en hjerneskade av sportslig ledelse. Siden Sean Cunningham har jeg ikke sett en spiller som er lenger unna nivået i eliteserien. Vi hadde behov for en midtstopper som kunne starte et angrep, det siste vi trengte var en duellsvak stopper med treben.. hvem godkjente den overgangen?
 

Hva får Kjønø til å spille Piggy ute venstre og Pedersen som stopper når førstnevnte er ekstremt avhengig av høyrefoten? ALT må gå inn i banen. En blind høne klarer å fange opp det. En av flere grunner til at VIFs høye press lykkes så godt. En annen årsak er at vi gang etter gang setter i gang kort fra keeper til spillere som ikke behersker å spille av et moderat press.. 
 

Da Lumanza, som av Kjønø selv har blitt betegnet som for dårlig defensivt (og i press), ble byttet inn, hvorfor fortsetter han sammen med Solbakken sentralt? Solbakken har ikke frekvensen i beina til å hjelpe Lumanza i det defensive. Det har til gjengjeld Høyland, som blir flyttet ut på Venstre?? Høyland er så malplassert der ute da han overhodet ikke har touchet eller teknikken til å arbeide på små flater. Sammen med Piggy utgjør han Norges minst farlige venstreside i andre omgang. En omgang vi er nødt til å gå fremover.. 
 

For meg står denne kampen igjen som en stygg ripe i lakken hos Kjønø og Bjarmann. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Enga - Stabæk
×
×
  • Opprett ny...