Gå til innhold

Kamptråd Lillestrøm - Stabæk onsdag 27. oktober kl.18


fexter
 Del

Anbefalte innlegg


12 minutter siden skrev Kaizer Alphonse:

Sånn som vi opptrer om dagen er det helt fortjent. Mjøndalen prøver ihvertfall i sine kamper. Jeg har hatt tro på Kjønø jeg, men etter siste rapport fra Wangberg og etter å ha sett hva vi har prestert i det siste, er det ingen snev av tro og håp igjen. Vi fortjener en soleklar sisteplass i år, dessverre. Vi hadde blitt pissa på og driti ut av 2012-laget.

Jeg er helt enig med deg. Denne sesongen har vært en fadese fra ende til annen. De aller fleste sesongene hadde vi ligget på 16. plass for mange runder siden. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Alle LSK-spillerne samles til taktikkprat på sidelinjen når piggy ligger nede. Hva gjør man i Stabæk? Står igjen med hoftefeste på  banen og det gjør faen meg Kjønø også. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


IGJEN stikker begge våre sentrale midtbanespillere fremover, mens de tre bak blir liggende dypt. VIPS, så er det 30 meter radius med triksebinge for mellomromsspillerne til LSK. 

Denne formasjonen er det dummeste jeg har sett! Nå må Kirkevold ned og spille sentral midtbane fordi midtbanen vår er så ubalansert at vi bli fullstendig rævkjørt ved alle anledninger. 

Åpn opp øya og dekk det rommet! Enten flytter du opp en av stopperne når vi har ballen offensivt, eller så setter du inn et anker. Jeg blir helt matt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kan styret bare sitte se på at vi rykker ned i obos uten å prøve å gjøre noe som helst? Sitter kjønø til slutten så er man i Obos, med en ny trener så kan man kanskje redde kvalik. Det finnes ikke en person i denne klubben som kan tro på dette pisset her. Graverende for fansen å se de grelle greiene hver kamp. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Akkurat nå skrev Nr14:

Merkelig at Haugen byttes ut. Den eneste trusselen utenfor 16 meteren.

Tragisk bytte. Hva gjør at Kay vurderes viktigere? Det er noe jeg ikke ser

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 minutt siden skrev rykkinn:

Holder sikkert ikke 90 min…. Herregud så svak stall vi har.. 

Jeg synes ikke stallen er så svak. Men nå er jeg en forkjemper for å bruke Skytte, så er vel diskvalifisert fra å mene noe om stallen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd Lillestrøm - Stabæk onsdag 27. oktober kl.18
×
×
  • Opprett ny...