Jump to content

Europamesterskapet 6-31 juli 2022 I England


Buss1 Marius
 Share

Recommended Posts


Norge er nok en gang kvalifisert til Europamesterskapet, etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe. Etter dagens trekning har Norge, som vanlig, havnet i samme gruppe som vertsnasjonen, England. I tillegg møter vi Østerrike samt Nord Irland, som er i sitt første EM. Vi slipper heldig vis unna åpningskampen, 06.07 England-Østerrike, som går på Old Trafford. Vi skal isteden spille våre kamper på sørkysten. Første 07.07 mot Nord Irland på St. Marys Stadion i Southampton. Vår andre kamp er mot England 11.07 i Brighton på Falmor Stadion. Den tar 30750 tilskuere. Siste kamp er mot Østerrike 15.07 også i Brighton. Vinner vi gruppen spilles kvartfinalen også i Brighton 20.07 og semifinalen 26.07 i Sheffield. Blir vi nr 2 i gruppen spiller vi kvartfinale 21.07 i Brentford (London) og Semifinale 27.07 på Milton Keynes. Finalen er 31.07 på Wembley.

Sørkysten av England, med Brighton og Southampton i juli er jo ikke å klage over, annet an det sikkert er en masse solbrente engelskmenn der.

Link to post
Share on other sites


Får ihvertfall innledende kamper på anlegg som tar litt folk. For min del tror jeg det kan bli mye fly t/r, men kampene mot Nord Irland og Østerrike satser jeg på + evt kvartfinalen. Ellers ser jeg muligheten for å se Nederland-Sverige og Danmark-Spania.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Europamesterskapet 6-31 juli 2022 I England
×
×
  • Create New...