Jump to content

Årets viktigste spiller - 2021


Petter
 Share

Recommended Posts


STEM PÅ ÅRETS VIKTIGSTE SPILLER I 2021

image.png

Tradisjonen tro deler Stabæk Support ut en kasse øl på sesongens siste hjemmekamp til årets viktigste spiller, og avstemningen for Stabæk Fotball Herrer er nå åpen.

 

Hvem synes du fortjener kassa i år?

Logg deg inn på medlem.stabaek.no og avgi din stemme.

Avstemningen er åpen til og med torsdag 2. desember, og vinneren blir offentliggjort på siste hjemmekamp søndag 5. desember.

Listen over tidligere vinnere kan du finne her.

Link to post
Share on other sites


Sturla Ottesen med ganske god margin for meg. Ung, spilt alt og løper mest i alle kampene. En ærlig hardtarbeidende spiller som kanskje også har vært vår beste rent sportslig, hvertfall i høst.

Wangberg: Vet at det ikke er beste spiller vi stemmer på. Men Wangberg har hatt begrenset spilletid og vært ganske middels når han har vært på banen. Litt roping i garderoben er ikke nok til å være vår viktigste spiller.

Link to post
Share on other sites


For meg er det i år ingen spillere klubben ikke kunne klart seg uten  Jeg akter derfor å stemme på den som har hatt størst innflytelse på laget.  I tillegg tror jeg det er den spilleren som kommer til å sette størst pris på kassen.

Skål Sammy.  Du er den som har påvirket laget mest denne sesongen. 

Din innsats og dine holdninger er virkelig noe yngre spiller burde se og lære av.  Du burde være skikkelig stolt av deg selv.

Link to post
Share on other sites


Hvordan kan det ikke være Edvardsen som er vår viktigste spiller i år? Sier kanskje ikke like mye foran kamera som Wangberg, men herregud for en tilstedeværelse på banen. Kanskje den eneste som det i hele år har vært kritisk å ha i startoppstillingen.

Min stemme går i hvert fall til at vår viktigste spiller er Oliver. Det hadde jeg svart uansett når du hadde spurt meg i løpet av sesongen.

Link to post
Share on other sites


Jeg er så heldig at jeg kontrollerer tre medlemskap. Mine stemmer går derfor til Wangberg, Edvardsen og Ottesen. Førstnevnte fordi han har stått frem i situasjonen vi er i. Edvardsen, på grunn av prestasjonene. Ottesen, på grunn av utviklingen - og fordi jeg håper det motiverer ham til å jobbe videre for oss neste sesong. 

Link to post
Share on other sites


Helt enig ang Edvartsen! min suverene kandidat.
 

Han er den eneste som har gitt oss litt fotballglede i år, og vært svært delaktig i den lille poengfangsten vi har klart. Den formen han hadde i sommer er helt avgjørende for at vi er i posisjon til å kunne klare oss og savnet har vært enormt etter han ble skadet. 
 

Ottesen løper mye, men han har ikke hatt noen god sesong med ball.

Link to post
Share on other sites


58 minutter siden skrev Innkast:

Glitrende logikk - flott med humor og ironi på forumet.

Det vriene er at det er ikke alltid like enkelt å forstå når det er ment som ironi - som eksempel kan nevnes at jeg tror ikke McDermott står på lista over de man kan velge blant...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Årets viktigste spiller - 2021
×
×
  • Create New...