Gå til innhold

Cupen 2022


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


En ting som sikkert vil glede deg å vite @ingo - Metcalfe har best treff% på pasninger i OBOS - 94 12%. Så sier ikje det noe om lengde, dybde, nøkkel, tilbake, gjennombrudd, banehalvdel osv.

Men han er uansett best så langt på akkurat den stat’en.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


31 minutter siden skrev ingo:

Det har vel ligget kortene en god stund, at vi  - etter å ha dominert i stort sett alle matcher og bommet på utrolige sjanser, ville få oppleve den berømmelige ketchupeffekten. I tillegg til målfesten kan vi glede oss over i hvert all dette:

1. Ulla har en pasningsfot og et tilslag som er nesten på nivå med Emerson i Man City. Utspillet til Gift Orban på 1-0 målet holder skyhøy klasse.

2. Vi holder nullen igjen, for gud vet hvilken gang i år. Det gir en enorm trygghet å vite at vi ikke trenger mer enn et mål for å vinne kamper; men ok med sju også.

3. Pignatel var skjerpa igjen, det trenger vi.

4. Pat Metcalf viste - nok en gang - at vi ikke er avhengige av Curtis Edwards for å ha en ballvinner på midten. Han er god. Han har vært god siden sandefjord-kampen før seriestart. Nå fortjener han å starte neste OBOS-ligakamp.

5. Fredrik Krogstad var strålende i dag. Han er virkelig en steady Eddie.

6. Emanuel Gift Orban viste høy klasse ved begge sine scoringer og var et konstant uromoment - eller "uromonument" som noen har uttalt. "God's Gift to Stabaek!"

7. Azemi må nevnes. To fine mål gir ham forhåpentligvis selvtilliten han trenger for å score minst 10 i OBOS i år.

Jeg gir meg på sju - ett for hvert mål. Men legger til (utenfor totalisator) at Kjønø sikkert er den lykkeligste av alle i dag. Vi vet jo at ha må gå hver gang Fitim misser en sjanse eller vi bommer for mer eller mindre åpent mål. Men han behøver ikke gå akkurat nå. Weum som er tilbake på rekordtid etter sin fryktelig skade i fjor høst, spilte som han ikke hadde gjort annet siden i januar. Og Geelmuyden...nei her løper fingrene av med meg. Kan vi få litt jubel og glede på Forum? Det har vært litt ensomt her en stund. Og Gjøvik/Lyn er et 2. divisjonslag som vi selvsagt skal slå, men spør Strømsgodset om det er så selvsagt. En stor opptur og en stor seier! 

Du får viske Kjønø noen ord i øret så han legger 352 i skuffen og tar denne gledelige opplevelsen videre  i måten vi spiller fotball på. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Cupen 2022
×
×
  • Opprett ny...