Gå til innhold

Cupen 2022


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


27 minutter siden skrev bandy90:

 Brann hadde 53%, vi 47%. Det er jo fullstendig ubetydelig.        ..............    Sjeldent et tap er mer fortjent enn i går. 

Ja - nettopp, og det jeg prøvde å forklare var min mening om hvorfor det ble så stor forskjell på lagene. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Blir spennende å høre fra klubben hvordan de løste å få 4500 på kamp. lange køer ved inngangen når kampen startet og ikke minst flere 100 brannsupportere på Hvis som klappet sine innbyttere i garderoben. Det er ganske slitsomt med bergenser rundt feks felt 206 og det er IKKE første gang. Support får terningkast 6, laget terningkast 2 og arrangementet en meget svak 2'er

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 timer siden skrev Øyvind:

Den største forskjellen på lagene var etter min mening roen og oversikten Brannspillerne hadde kontra våre gutter. Vi vant nok bortimot like mange dueller, men når vi bare sendte ballen videre i blinde, hadde Brannspillerne orientert seg og spilte egen spiller. Det tror jeg har med inngangen til kampen å gjøre og at vi gikk i fella mht banens beskaffenhet. Man kan faktisk spille korte frigjørende pasninger, men det fordrer at egne spillere rundt duellen frigjør seg og at mann med ball har oversikt. Dette var nok ikke tema hos de med blaa drakt, der skulle ballen klareres og fokus på bevegelse rundt duellspillet virket å bli bortimot ignorert. Dette førte selvfølgelig til at vi trengte x antall flere vunnede dueller for å skape farligheter enn det Brann trengte. Jeg tipper at ballinnehav var omtrent likt, mens Brann hadde mye flere vellykkede pasninger. 

Her er du inne på noe vesentlig, og jeg tror det er flere årsaker til at Brann fremstår mer rolige med ball. 1. De har hatt én tydelig trener å forholde seg til over flere sesonger. 2. Større kontinuitet i spillerstallen. 3. Enorm selvtillit etter fjoråret.

Brann har hatt tid til å finne et bestemt mønster, og blitt gode på det. Flere mener at vi er vel så gode som Brann, spiller for spiller, og det kan godt være riktig. Men relasjonsmessig er vi helt ute å sykle i forhold til Brann - det virker som vi ikke vet hvor vi har hverandre, eller når/hvor vi skal gå på løp. Avstandene blir for store, og vi ender opp med duellspill og dødfødte langpasninger og håper på magi fra de to på topp. Målene vi scorer og sjansene vi skaper, fremstår ofte som en kombinasjon av flaks og tilfeldigheter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


59 minutter siden skrev Slum:

Sender uansett en gratulasjon til de Brann-supporterne som ikke slapp inn på kampen med billetten sin da de i stedet hadde kjøpt billett til Stabæk kvinner vs Brann kvinner som spilles 29. april.

Pranken med å bruke Jodel Bergen til å legge ut «hemmelig» link/kode til det de trodde var cupkamp da salget fortsatt var lukket, var vellykket. 

Åh, dette er herlig!!

0DD95646-E735-418A-98EC-22BB5C815204.png

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Etter å ha sett Brann filleriste Glimt på Aspmyra de første 45 i dag, så tror jeg vi bare må innse at Brann er milevis bedre enn oss og tittelutfordrer i ligaen.

Kanskje ikke bare taktikken og innsatsen som var feil til cupkampen, Brann er bare meget, meget gode og langt bedre enn de var i Obos i fjor. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Cupen 2022
×
×
  • Opprett ny...