Gå til innhold

Matchtråd: Bryne - Stabæk - Torsdag 26. mai - 18:00


rykkinn
 Del

Anbefalte innlegg


4 minutter siden skrev SuperDungeonMaster:

Om vi ikke utnytter sjansene våre snart, frykter jeg et sånn bullshit innkastmål i andre enden

Tror vi skal passe oss for kontringer også

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hadde vi hatt noe i nærheten av kvalitet i enten avslutninger eller innlegg så hadde vi kjørt over dette Bryne-laget fra start til slutt. Rullgardina går rett ned når vi nærmer oss målet 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor er Azemi hoggestabbe nr 1? Edvartsen har da vært langt mer ubrukelig og usynlig idag. Gift ser dog vass ut. Ufoståelig at han ikke kommer inn før. Fitim med ferdigscoret til Kasper Pedersen. Det er udugelig det å blåse den over på åpent mål fra 2 meter. 

Det er total dominans, men det er noe som sitter oppe i topplokket. Er det fordi det ikke er kunstgress? 8 kamper= 4 kamper på kunstgress=12 poeng. 4 kamper på naturgress=3 poeng. Kongsvinger på mandag betyr poengtap med andre ord. Uansett, ender ikke dette med direkte opprykk. For svake foran mål. Playoff skal vi klare, men opprykk derfra blir et nåløye. 

Kjønø og Bjarmann out etter sesongen om det ikke ender med opprykk, uansett hvor nære vi er. Er det fokus på å ikke slippe inn mål som blir for stort? 5 mann i forsvar er litt i overkant mot slike traktorlag. I dag burde Gift kommet inn mye før. Og Metcalfe, her har vi vel bommet grovt?

Tror dere Edvartsen klarer å tangere Azemis 7 mål fra OBOS i 2020? Ser mørkt ut. 

Positive er at vi kun har sluppet inn 4 mål denne sesongen, men Bryne hadde noen gigantsjanser idag. Hvem hadde trodd at etter 3-2 over Skeid i sesongpremieren, at vi skulle slippe inn bare 2 til på de neste 7  kampene?

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Matchtråd: Bryne - Stabæk - Torsdag 26. mai - 18:00
×
×
  • Opprett ny...