Gå til innhold

Markus Seim-Monsen


rykkinn
 Del

Anbefalte innlegg


Atta Aneke nevnte Monsen som et av de aller største talentene i hele Norge. Fikk vel spørsmål om de 3 største talentene og da ble Monsen nevnt. (Fra podcasten Synseligaen)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

"

Den nyopprykkede Eliteserien-klubben solgte nylig Gift Orban til belgiske Gent for rundt 35 millioner kroner. Han er ikke den eneste lovende spilleren som forlater Stabæk. Etter det Nettavisen erfarer har Stabæk blitt enige med danske Nordsjælland om en overgang for 16 år gamle Markus Seim-Monsen. 

Spissen som anses som et stort talent fikk ett innhopp for Stabæk i Obos-ligaen forrige sesong. Da var han kun 15 år gammel. Seim-Monsen er nå kjøpt fri av den danske serielederen, men han skal etter planen bli værende i Stabæk frem til sommeren før han flytter til Danmark. 2007-gutten har vært ønsket av flere store klubber i Europa. Blant dem som har vist interesse skal Red Bull Salzburg og Ajax også være. Men valget falt til slutt på danske Nordsjælland der han følger i fotsporene til Andreas Schjelderup som nylig ble solgt for store penger til Benfica.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 minutter siden skrev odd:

Men i jøsses..

Kontrakt ut 2025.

Å selge nå må enten bety veldig mye penger, eller spilleren har gitt klar beskjed?

Klubben fikk et bud på 5 mill før jul på han fra samme klubb. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han så vel hvordan det gikk med forrige 16-åring fra Norge som dro dit, skjønte at det er et skikkelig sted hvor han får en oppriktig sjanse og ble gira. Man skal vel være vanskelig for å ikke skjønne ham, selv om det selvsagt er kjipt for oss.

Lykke til, Markus! Kom tilbake når du har runna Europa og vil hjem :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

7 timer siden skrev L 57:

Jo da - for all del... Men jeg har likevel en våt drøm, som aldri slipper taket, om at målet for våre unge og lokale spillere skal være å spille i Stabæk! At de (fleste) skal gå gradene i akademiet, at de skal etablere seg på A-laget, at de skal generere gode inntekter i form av økt billettsalg, økte sponsorinntekter, økt begeistring og økt Stabæk-deltakelse i Europa. At de skal være inspirasjonskilde for stadig nye unge som tar steget. Så får de heller bli solgt når de blir langt opp i 20-årene, helst til utlandet, hvis nivået deres bare øker og øker, og vi ikke klarer å holde på dem lenger... Det kan resultere i kontinuitet, stabilitet og gode, langsiktige rammer omkring klubben. Åhhh, hvor jeg elsker Utopia... 

Med dagens trenerteam så kommer de aldri til å få nok spilletid!

Hadde vi beholdt Toni i klubben så tror jeg nok flere hadde blitt lenger enn slik trenden er nå.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7 minutes ago, Bebe said:

Med dagens eierstruktur vil de heller aldri få tid til å utvikle seg. AS-et fremstår i perioder som et umettelig monster som totalt mangler is i magen. De selger og selger. 

Du mener de som er sååå blaa, og kun er opptatt av klubbens beste? 😜🤣

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Markus Seim-Monsen
×
×
  • Opprett ny...