Gå til innhold

Kamptråd: Kongsvinger - Stabæk 27.08.22 kl 15:00


rykkinn
 Del

Anbefalte innlegg


Nøkkelkamp! På de siste 7 rundene har Kongsvinger vist seg som ligaens store formlag etter Brann med 16 poeng. Alle de gjenstående kampene får naturligvis avgjørende betydning når vi har rotet til det som burde vært plankekjøring tilbake til Eliteserien. Denne er kanskje ekstra viktig. Seier til Kongsvinger betyr at de for alvor melder seg på i opprykkskampen mens motsatt utfall vil innebære at vi legger dem 10 poeng bak oss, som selv i bingoligaen OBOS bør bety at de er hektet av en gang for alle.

Kanskje verdt å følge litt ekstra med på Martin Tangen Vinjor, offensiv midt på 22 år som plukker godt med målpoeng, og Martin Andersen som med sine 190cm og et visst repertoar av finesser i ermet benyttes i de fleste offensive posisjoner. I tillegg til den tidligere blaa Harald Holter, så klart.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Akkurat nå skrev SuperDungeonMaster:

Er det bare jeg som gravet ut mitt eget øye bare for moro skyld? Satan for en traurig fotball kamp, med en tilsvarende traurig ramme.

Er enig! Treningskamp vibber. At NFF har godkjent denne arenaen er sinnsykt. Kampen burde aldri vært spilt her. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ser noen klager her over spillet, men jeg synes egentlig spillemessig at dette var bedre enn mot Start. Full kontroll på kampen, men sløsing med sjanser. Mot et meget sterkt hjemmelag som kun Brann har slått i Kongsvinger.

Mot start var vi veldig heldige med kamputviklingen og Start kollapset helt…

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Minnet litt om Bryne-kampen dette. Våknet ikke ordentlig før i 2.omgang. Gift brenner vanvittige sjanser. Azemi også med en stor en. Heldigvis dukker goalgetteren Pedersen opp på overtid og fomler ballen i mål. Umulig å se hvem som hadde assisten der av Næss og Hammy/Sturla, men to deilige 1-0 seire over KIL nå. Vi trenger å vinne noen sånne også om vi skal rykke opp. Altfor ofte vi ikke har klart å være gode nok på overtid denne sesongen. 

Denne settes på kontoen over nybegynnerflaks, at Bohinen har garderoben med seg, og flyt. Men han må opp mange hakk i de neste kampene om vi ikke blir straffet snart. Det må terpes avslutninger. Også for Gift. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Kongsvinger - Stabæk 27.08.22 kl 15:00
×
×
  • Opprett ny...